review za posledne dni:
24.8 +3BI 543hands vcera som mal dost dobru session myslim ze som hral dobre aj ked tam boli chybicky ale ked som si robil session review tak som na skoro kazdu prisiel(aspon dufam) a zistil som ze vacsina bola z nepozornosti/nevsimavosti statov. hral som 3stoly co sa mi zda pohoda a stiham aj nad vsetkym adekvatne premyslat.
23.8 -1.25BI 125ruk dost zla session mal som pocit ze mi vsetci robia napriek ked mi skoro kazdy cbet niekto raisol(paradoxne ked ma netrafilo) +asi hlupy stackoff na Ahi flope s AK proti 2parom AT proti lagovi... nejake setupy ako 2pary vs vacsie 2pary a pod. a podla mna som asi ani nehral moc dobre...
25.8 dnesna asi aj posledna dnes: BE 210ruk hral som Agame myslim dost som si daval pozor na marginalne situacie aj ked setup a badbeat mi to trosku pokazili
BvB LAG raise ja AA 3bet LAG shove ja happy call lag 22 floped set:) a tilt zatial zvladam vpoho nezvycajne na mna:)
*vytlacil som si knihu RYAN FEES 6max NL STRATEGY GUIDE kt mam uz dopolovice precitanu a planujem ju precitat aspon 5krat...podla mna dost dobra kniha tak dufam ze ma posunie vpred:)
este postnem 3ruky kde som si neni isty tak snad mi niekto poradi:
1.HANDja viem ze mam KK ale toto bol dost tight hrac a tento limp/raise move robia podobny hraci zatial co som videl len s AA a bol som si dost isty ze ma to AA ale tak cital som uz vela clankov ze KK PF sa vzdy stackuje ked sa da a nikdy fold tak som to tam dal aj ked podla mna jeho range je AA,KK s nicim inym by toto neurobil... daju sa alebo maju sa taketo spoty foldovat?? MicroGaming - €0.04 NL - Holdem - 5 playersHand converted by PokerTracker 3SB: €4.04
BB: €4.00 15/13/2.2 4bet 0(0/5)3bet 3 f3b 80
UTG: €6.45
CO: €6.74
Hero (BTN): €4.13SB posts SB €0.02,
BB posts BB €0.04
Pre Flop: (€0.06) Hero has K
K
UTG calls €0.04,
CO raises to €0.20,
Hero raises to €0.60,
fold,
BB raises to €1.16,
fold,
fold,
Hero raises to €4.13 and is all-in,
BB calls €2.84 and is all-in
Flop: (€8.26, 2 players) T
9
5
Turn: (€8.26, 2 players) J
River: (€8.26, 2 players) 8
BB shows A
A
(One Pair, Aces)
Hero mucks K
K
(One Pair, Kings)
BB wins €8.16
EDIT: napadlo ma este nejaky mensi 5bet/fold aj ked to sa mi zda zle:)
dalsie hands postnem neskor