Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: michael163 microlimit CG blog

Odoslaťod michael163 31 Máj 2010 22:58

mr_kaktus napísal:imo pohraj sa s pokerstovom. ale u mna radsej fold a pockam si na lepsi spot - urcite ma v range pocket pary vsetky Kx vela Jx vela 7x, combodraws okrem pure air. tak ci tak takyto styl hry ti asi varianciu neznizi :)

ja viem btw patri to medzi moje leaky dost vyrazne ze voci takymto hracom callnem AI lighter ako by som mal vid toto....
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod michael163 31 Máj 2010 23:08

dnes som odohral 1800ruk +4BI aj ked to mohlo byt ovela lepsie...zistil som ze v AI situacich obcas callujem hluposti a to aj dost kvoli tomu ze ma niektore ryby proste strasne tiltuju...nepozna niekto nieco na to? :) takze od 1-5 kde 1 je najlepsie hodnotim svoju hru dnes na 3 a to kvoli spominanym AIs.

Dalej chcem vyskusat jednu vec: pri session si vzdy zapnem nejake turbo MTT(s buyinom 1 alebo 2 ale radsej 1) a budem sa snazit dvihnut svoj BR rychlejsie nech uz mozem hrat konecne NL5. BTW to MTT budem hrat ako 4 alebo 5stol pri 3-4cashovych tak by ma zaujimal aj vas nazor na toto.

DNES SOM HRAL 2+0,25 27ludi a vypadol som na bubble v dost marginalnej situacii

Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t500/t1000 Blinds - 6 players - View hand 729495
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (SB): t2980 M = 1.99
BB: t11426 M = 7.62
UTG: t964 M = 0.64
MP: t9058 26/21 M = 6.04
CO: t1097 M = 0.73
BTN: t14975 M = 9.98

Pre Flop: (t1500) Hero is SB with 9 :spade: 9 :heart:
1 fold, MP raises to t2888, 2 folds, Hero raises to t2980 all in, 1 fold, MP calls t92

Flop: (t6960) 5 :diamond: K :spade: A :diamond:

Turn: (t6960) K :heart:

River: (t6960) 8 :spade:

Final Pot: t6960
Hero shows 9 :spade: 9 :heart:
MP shows K :diamond: A :spade:

boli tam 2 mensie stacky ako ja takze urcite pojdu po mne AI teda ten prvy co nema ani BB urcite ale keby foldnem mam mensiu sancu vyhrat turnaj s takym stackom a mozem pomyslat max tak na 4miesto takze push or fold?
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod michael163 01 Jún 2010 19:11

dnes 1,5hodinova session +1BI nehral som nic moc dosiel som celkom unaveny z brigady takze to nebola ziadna slava
znamka session: 3 +zas tam bolo nieklko zbytocnych moves a min 1 zly AI o ktorom viem takze sa musim urcite viac snazit...a dat asi do prec moj argument call ved je to NL2 :fish:
*dalej som hral znova jeden MTT ten isty co vcera a znovu som vypadol na bubble a znova s parom na CO z coho ma ide totalne uz jebnut :bad:
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod michael163 22 Aug 2010 22:11

takze som sa rozhodol znova pokracovat v mojom blogu(snad mi to na treti krat vyjde dodrziavat:)
trosku update: hraval som na FT FR zopar mesiacov prestavalo ma to uz bavit tak-cakanie na stoly vsetko strasne zdlhave tak som sa rozhodol zmenit hernu na LADBROKES hraval som FR NL10 az kym ma nechytil prekrasny down +moj tilt trochu a musel som prejst o level nizsie ale to ma uz FR prestalo bavit a tak som zacal hravat 6max(uz som raz skusal ale zas som presiel na FR...)

oficialne som zacal vcera plny energie a odhodlania ked som sa vratil z dovolenky pozrel este JKove a tucniakove video precital zopar clankov blogov atd co ma maximalne motivovalo a od vcera sa snazim grindovat 6max stoly na brokese:) a hlavne som si zfarebnil HUD :)

odohral som zatial nejakych 1500ruk 14ptbb/100 takze zatial je to fajn(este grafy a podobne veci zatial postovat netreba)a co sa mi najviac paci su fishky na ladbrokes kde ich je pri kazdom NL4 stole vzdy niekolko a minimalne 1 a zmena z FR na 6max je uplne megavega uz to neni nuda aj ked hram zatial len 2stoly nech to neflakam

TAKZE HOR SA DO TOHO! :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod michael163 22 Aug 2010 22:47

takze koncim dnesnu session
review za 2 dni: +4BI 1572hands 13ptbb/100 zatial spokojnost

motivacia pretrvava takze sa tesim na dalsie sessions :ROFL: SH je SH a aj tie rybky idu lahsie dole :)
+zajtra idem s frajerkou do senca do aquaparku tak som zvedavy ci budem lamat tie vase rekordy na tych toboganoch :)))
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod michael163 25 Aug 2010 13:32

review za posledne dni:
24.8 +3BI 543hands vcera som mal dost dobru session myslim ze som hral dobre aj ked tam boli chybicky ale ked som si robil session review tak som na skoro kazdu prisiel(aspon dufam) a zistil som ze vacsina bola z nepozornosti/nevsimavosti statov. hral som 3stoly co sa mi zda pohoda a stiham aj nad vsetkym adekvatne premyslat.
23.8 -1.25BI 125ruk dost zla session mal som pocit ze mi vsetci robia napriek ked mi skoro kazdy cbet niekto raisol(paradoxne ked ma netrafilo) +asi hlupy stackoff na Ahi flope s AK proti 2parom AT proti lagovi... nejake setupy ako 2pary vs vacsie 2pary a pod. a podla mna som asi ani nehral moc dobre... :o
25.8 dnesna asi aj posledna dnes: BE 210ruk hral som Agame myslim dost som si daval pozor na marginalne situacie aj ked setup a badbeat mi to trosku pokazili
BvB LAG raise ja AA 3bet LAG shove ja happy call lag 22 floped set:) a tilt zatial zvladam vpoho nezvycajne na mna:)

*vytlacil som si knihu RYAN FEES 6max NL STRATEGY GUIDE kt mam uz dopolovice precitanu a planujem ju precitat aspon 5krat...podla mna dost dobra kniha tak dufam ze ma posunie vpred:)
este postnem 3ruky kde som si neni isty tak snad mi niekto poradi:

1.HAND
ja viem ze mam KK ale toto bol dost tight hrac a tento limp/raise move robia podobny hraci zatial co som videl len s AA a bol som si dost isty ze ma to AA ale tak cital som uz vela clankov ze KK PF sa vzdy stackuje ked sa da a nikdy fold tak som to tam dal aj ked podla mna jeho range je AA,KK s nicim inym by toto neurobil... daju sa alebo maju sa taketo spoty foldovat??
MicroGaming - €0.04 NL - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

SB: €4.04
BB: €4.00 15/13/2.2 4bet 0(0/5)3bet 3 f3b 80
UTG: €6.45
CO: €6.74
Hero (BTN): €4.13

SB posts SB €0.02, BB posts BB €0.04

Pre Flop: (€0.06) Hero has K:spade: K:club:

UTG calls €0.04, CO raises to €0.20, Hero raises to €0.60, fold, BB raises to €1.16, fold, fold, Hero raises to €4.13 and is all-in, BB calls €2.84 and is all-in

Flop: (€8.26, 2 players) T:heart: 9:spade: 5:spade:

Turn: (€8.26, 2 players) J:spade:

River: (€8.26, 2 players) 8:club:

BB shows A:diamond: A:club: (One Pair, Aces)
Hero mucks K:spade: K:club: (One Pair, Kings)
BB wins €8.16

EDIT: napadlo ma este nejaky mensi 5bet/fold aj ked to sa mi zda zle:)

dalsie hands postnem neskor
Obrázok používateľa
michael163

Re: Michael´s 6max newbie to pro blog:)

Odoslaťod matiapag 25 Aug 2010 14:18

aka je tam vzorka ruk? a vlastne je to jedno si myslim, mozno v jedinom pripade by som to foldol, a to keby sme obaja viac ako 200bb deep a ty mas nanho taky mega read, ze je to ultra nit co by toto s nicim inym ako s esami nespravil. proti random rybe to neskladam nikdy, lebo ta ma v range aj JJ+, AQo+ a tam si way ahead casto. skusenejsi hraci ti tu mozno poradia ze to nesmies zhodit nikdy, ale tu deep hru sme akurat dnes rozoberali :)

Ta kniha od Ryana Feeho sa aj mne paci, tiez ju planujem este aspon raz precitat :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 25 Aug 2010 15:45

ja tam limp/reraise nevidim, ved normalne tvoj 3bet 4betuje hrac na BB nie?
v pohode ship imo.

kazdopadne ma skor zaujima tvoj 3bet na BTN vs CO-mali ste nejaku divoku history, ocakavas ze ta tam calluje wide OOP resp 4betuje light aby si mohol 5bet pushovat?
auto 3betovanie s KK nemusi byt vzdy najviac +EV move, napr ak mas na SB fishku a 3betnes CO moze casto zlozit a zlozi ti aj premyslajuci CO-tym sa mozes pripravovat o vela value=ale tolko teoria, len tak pomimo :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 25 Aug 2010 16:43

tucniak napísal:ja tam limp/reraise nevidim, ved normalne tvoj 3bet 4betuje hrac na BB nie?

+1! to som si ani nevsimol, iba ten jeho modry koment som si precital :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod michael163 28 Aug 2010 21:30

zdravim takze som s5 po 3dnovej pokrovej pauze a znova sa vraciam ku stolom:) btw bol som na zapise na VS a tak

dnes nehorazna session myslim ze som hral v pohode svoju Agame(dost nazhaveny:) a potom som nasiel krasny stolik spravil som si aj screen len mi fotic screenu neodfotil aj staty takze to sem budem zbytocne davat...
skoncil som aj napriek vsetkemu +1 aj nieco BI tj cca 3,5BI pod EV
diali sa neskutocne veci a evrace lietali po celom stole takyto spewy styl hry som este nevidel... aj napriek vsetkemu som sa snazil netiltovat ale po poslednych aces cracked to zatvaram a radsej si pockam kym prehrmi:) ruky ani postovat nebudem urcite kazdy zazil vela takychto situacii a nebudem tu vyplakavat kedze je to asi prva takato nic moc session(EV nad profit)
graf:Obrázok
FOR FUN
MOJE STATS S AA
Obrázok
MOJE STATS S KK
Obrázok
Obrázok používateľa
michael163

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!