Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection
Re: Michael´s 6max newbie to pro blog:)
vcera som trafil 2.miesto na PPfreerolle takze dnes s 22,5BI shotujem NL10 takze drzte palce potom postnem graf a oboznamim s vysledkom. stoploss mam na 2BI takze ked nahodou padnem pod 20,5BI idem s5 na nl4
LETS DO THIS
LETS DO THIS
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
popoba napísal:ak sa mozem spytat kolko stoji kolej na mesiac?
2600KC ale necakaj Hilton ides sem sutodovat?
-
nie nie,idem tam byvat a len tak si mapujem ceny a sluzby.budem musiet niekoho z nejakej koleje stiahnut k sebe na byt aby som to utiahol
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
michael163 napísal:vcera som trafil 2.miesto na PPfreerolle takze dnes s 22,5BI shotujem NL10 takze drzte palce potom postnem graf a oboznamim s vysledkom. stoploss mam na 2BI takze ked nahodou padnem pod 20,5BI idem s5 na nl4
LETS DO THIS
meh, stoploss 2BI mi je nesympaticke. Jeden setup a jeden missclick a mozes ist spat na NL4 Ja planujem shotovat NL10 s 24-25BI a stoploss aspon 4BI. Kym by som to prehral, tak tam snad odohram dost ruk na to, aby som zistil uroven toho limitu.
V kazdom pripade fandim, nech shot vide a rychlo popis prve dojmy Sice nehras na starsoch, ale tak som aj zvedavy, aky je rozdiel medzi tymito limitmi v inych herniach
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
meh, stoploss 2BI mi je nesympaticke. Jeden setup a jeden missclick a mozes ist spat na NL4 Ja planujem shotovat NL10 s 24-25BI a stoploss aspon 4BI. Kym by som to prehral, tak tam snad odohram dost ruk na to, aby som zistil uroven toho limitu.
V kazdom pripade fandim, nech shot vide a rychlo popis prve dojmy Sice nehras na starsoch, ale tak som aj zvedavy, aky je rozdiel medzi tymito limitmi v inych herniach
mna to hlavne uz nebavi na tej NL4 a celkom si verim(som si veril:) +ja nemissclickujem
Tak prave som doshotoval.
Vysledok: BE po 1 a pol hodke a 564handch (I suck I know)
Priebeh: najprv som sa very EZ dostal na +1 BI takze najprv super a chvilu na to som sa dostal do prekernej situacie kde som prisiel cca o pol BI(ruka nizsie) potom rybka nasla TOP svojho rangu a isiel som o BI dole. tam som silno bojoval a tlacil to s5 do BE ale potom ako 2rybky odcallovali (1/5stacku)moj 3bet jedna chytila set(ved mala odds no nie) tak som s raketami isiel o dalsi BI dole a potom dalsie boje, vyhral som dva vacsie potiky a dostal sa s5 na BE +este jedna velmi smolna situacia kde som dostal call od fishky na riveri s K5s a trafenym top pairom proti mojmu KTo a tak fishka fistpump a split...
Dojem: pri stoloch som mal o nieco viac regov ako na NL4 o nieco menej ryb stoly uz neboli ako zvycajne 50/8 alebo 45/12 ale viac 30/15 a 25/18 a to som dost casto menil stol. uroven je o nieco lepsia ale neni to ziadna slava takze myslim beatovanie tohto levelu je len otazka casu a odohratych hands(bez tiltu:)
tu je graf a problematicke hands:
MicroGaming - €0.10 NL - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
UTG: €11.80
MP: €9.23
CO: €3.86
BTN: €10.29
SB: €14.57
Hero (BB): €12.69
SB posts SB €0.05, Hero posts BB €0.10
Pre Flop: (€0.15) Hero has K K
fold, MP raises to €0.40, fold, fold, SB calls €0.35, Hero raises to €1.60, MP calls €1.20, SB calls €1.20
Flop: (€4.80, 3 players) 9 3 6
SB checks, Hero bets €4.00, MP raises to €7.63 and is all-in, fold, Hero calls €3.63
Turn: (€20.06, 2 players) Q
River: (€20.06, 2 players) 7
MP shows 6 6 (Three of a Kind, Sixes)
Hero mucks K K (One Pair, Kings)
MP wins €19.06
MicroGaming - €0.10 NL - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: €10.66
SB: €10.20
BB: €10.00
Hero (UTG): €12.57
CO: €17.27
SB posts SB €0.05, BB posts BB €0.10
Pre Flop: (€0.15) Hero has T T
Hero raises to €0.40, fold, BTN calls €0.40, fold, fold
Flop: (€0.95, 2 players) 2 7 3
Hero bets €0.60, BTN calls €0.60
Turn: (€2.15, 2 players) 7
Hero bets €1.35, BTN calls €1.35
River: (€4.85, 2 players) 9
Hero bets €2.50, BTN raises to €8.31 and is all-in, fold
BTN wins €9.36
EDIT:nestiham dopisat staty k hracom lebo sa ponahlam takze to dorobim ked pridem vecer *v tej KK hande su obidvaja calling stations
EDIT by dzejkej: opravil som Ti HH, nech su tam aj suits. Mam to u Teba, ja viem .
-
michael163 napísal:meh, stoploss 2BI mi je nesympaticke. Jeden setup a jeden missclick a mozes ist spat na NL4 Ja planujem shotovat NL10 s 24-25BI a stoploss aspon 4BI. Kym by som to prehral, tak tam snad odohram dost ruk na to, aby som zistil uroven toho limitu.
mna to hlavne uz nebavi na tej NL4 a celkom si verim(som si veril:) +ja nemissclickujem
Tak prave som doshotoval.
Vysledok: BE po 1 a pol hodke a 564handch (I suck I know)
cital som potialto
ist na vyssi limit, lebo 'povodny ta uz nebavi' je jedna z najhorsich motivacii, ake som kedy pocul,sorry. Beatujes nl4? winrate?samplesize?
post it
Riesit winrate na 564 handoch, ked mnohi z nas sa ani za 100k ruk svojmu realnemu winratu nepriblizia, je taktiez zbytocne, i ked byt up potesi to je jasne
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no na ten winrate som zvedavy aj ja, v kazdom pripade sa ho troska zastanem - mozno myslel, ze ho nebavi iba vyhravat $ a cakat, kym bude mat dost velky BR na dalsi limit, pricom si mysli, ze na tomto limite dosiahol vedomostne maximum a chcel by sa viacej zlepsovat tym, ze bude hrat proti lepsim hracom
ale asi si to myslel tak, ako si napisal a tucniak vravi dobre - zlepsovat sa da vzdy a motivacia byva u vacsiny prave taka, ze chcu byt lepsi, mat vacsi edge nad supermi (opat tucniak dobre vravi, ze winrate je velmi nepresna. Ked niekto povie - aha, za minuly tyzden mi vzrastla winrate o 2BB, iste sa prejavila ta kniha, co som cital...)
Cize ja som cakal, ze napises iba to, ze o kolko sa ti zda ten limit inaksi a nie, ci si nanho pripraveny to fakt takto nedokazes povedat... Ak sa ti bude ale darit vyhravat povedzme nejakych 5K ruk, tak si mozes povedat, ze shot je uspesny a ze si NL10 hrac. Samozrejme, cim mensie vykyvy, tym lepsie
Tak drzim palec a
ale asi si to myslel tak, ako si napisal a tucniak vravi dobre - zlepsovat sa da vzdy a motivacia byva u vacsiny prave taka, ze chcu byt lepsi, mat vacsi edge nad supermi (opat tucniak dobre vravi, ze winrate je velmi nepresna. Ked niekto povie - aha, za minuly tyzden mi vzrastla winrate o 2BB, iste sa prejavila ta kniha, co som cital...)
Cize ja som cakal, ze napises iba to, ze o kolko sa ti zda ten limit inaksi a nie, ci si nanho pripraveny to fakt takto nedokazes povedat... Ak sa ti bude ale darit vyhravat povedzme nejakych 5K ruk, tak si mozes povedat, ze shot je uspesny a ze si NL10 hrac. Samozrejme, cim mensie vykyvy, tym lepsie
Tak drzim palec a
-
michael163 napísal:mne uz proste drbe z tej NL4 prestava ma to bavit ked stale vidim tie clanky o milionovych swingoch resp ostatnych clenov PP kt hraju NL50 200...a mna tam suckuju na NL4ke... kaktus mas pravdu a JK v podstate tiez:) nabuduce si dam facku
hmm mile od Teba mati ale ja mam pocit, ze on sa na to pozera prave z tej nespravnej strany, nejaka tuzba hrat o vacsie peniaze , alebo co, a nie edge a superi a motivacia porazat...
ci sa mylim?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
aha, ten prispevok jeho som nezaregistroval To je celkom zaujimave zmyslanie, ze sa chces dostat za par mesiacov tam, kde sa ini dostavali povacsine niekolko rokov, obetovali tomu stovky hodin casu a castokrat aj vela nervov? Predstava milionovych potov je samozrejme nadherna, alebo aj ta, ze sa da niecim takym ako je poker zivit, ale ono to chce strasne vela Rozdiely medzi tymi limitmi tam su a medzi NL5 a NL200 pomerne velky. Preskakat to musel kazdy jeden hrac, ktory sem pise, nikto uceny z neba nespadol a pochybujem, ze niekto, kto si len tak depozitne par tisic $, dokaze aj nejaky limit ako NL200 beatovat
Tieto limity co hras ber ako pripravu na casy, ked si budes vediet cashoutnut nieco kazdy tyzden/mesiac, budes si vediet tymi peniazkami sprijemnit RL a pod. No same to nepride, a trufam si povedat, ze takymto postojom mozes prist o vela, najma v nejakom amoku ked sa rozhodnes skusit stastie na nejakom limite, na ktory mas ultrasafe BR 1,5 BI
Tieto limity co hras ber ako pripravu na casy, ked si budes vediet cashoutnut nieco kazdy tyzden/mesiac, budes si vediet tymi peniazkami sprijemnit RL a pod. No same to nepride, a trufam si povedat, ze takymto postojom mozes prist o vela, najma v nejakom amoku ked sa rozhodnes skusit stastie na nejakom limite, na ktory mas ultrasafe BR 1,5 BI
-
OK tak budem sa snazit vam to tu nejako rozumne zargumentovat. hram uz poker dlhsiu dobu a stale som sa nedostal na vyssi limit ako NL10. ked som zacinal na FR hral som dlho NL2 kym som sa to ako tak naucil hrat potom NL5 a potom NL10 a tam som aj skoncil kedze FR ma proste uz prestalo bavit. tak som zacal so 6maxom aj ked ten som zacinal na NL4 chvilu sa mi nedarilo potom nasledovala pauza a teraz som zas hraval NL4 takze viete si predstavit ako dlho uz hram tieto najmensie stavky.
Dalsia vec je ze si myslim(mozno nespravne) ze vedomostami som na tom lepsie ako NL4 hrac tak si myslim ze ked prejdem na vyssi limit ze ho dokazem rovnako(mozno lepsie) porazat. len som proste nemohol lebo som sa snazil striktne dodrziavat BR management.
To co som napisal vtedy do chatu bolo aj trosku v tilte lebo ma zas posuckoutovali a zas sa mi oddialil shot na vyssi limit. poprosim brat to s rezervou (moj najvacsi leak je moj mindset )
Moja najvacsia motivacia je hrat dobry poker mat edge nad najlepsimi hracmi na limite a aby sa mi to potom aj urcitim sposobom vratilo. takze sorry beriem s5 hento lebo peniaze skutocne niesu moja prava motivacia.
uz je nacase zbavit sa toho tiltu.
Diky za reakcie
Pridavam sem este moj "lifetime" na 6max NL4(neni to naozaj vela ruk a ani WR neni nejaky bohovsky ale jednoducho...jak som spominal vyssie)
Dalsia vec je ze si myslim(mozno nespravne) ze vedomostami som na tom lepsie ako NL4 hrac tak si myslim ze ked prejdem na vyssi limit ze ho dokazem rovnako(mozno lepsie) porazat. len som proste nemohol lebo som sa snazil striktne dodrziavat BR management.
To co som napisal vtedy do chatu bolo aj trosku v tilte lebo ma zas posuckoutovali a zas sa mi oddialil shot na vyssi limit. poprosim brat to s rezervou (moj najvacsi leak je moj mindset )
Moja najvacsia motivacia je hrat dobry poker mat edge nad najlepsimi hracmi na limite a aby sa mi to potom aj urcitim sposobom vratilo. takze sorry beriem s5 hento lebo peniaze skutocne niesu moja prava motivacia.
uz je nacase zbavit sa toho tiltu.
Diky za reakcie
Pridavam sem este moj "lifetime" na 6max NL4(neni to naozaj vela ruk a ani WR neni nejaky bohovsky ale jednoducho...jak som spominal vyssie)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.