Momentalne je v "mode" zakladat si rozne blogy a kedze chcem byt in, tak som sa rozhodol, ze si zalozim aj ja

.
Poker vstupil do mojho zivota asi tri roky dozadu, ked sme s kamaratmi tyzden co tyzden hravali turnaje o 50sk. Postupne som zacal hravat online, ale boli to vzdy len take chabe pokusy nieco uhrat, ci uz cez freerolly alebo rozne bonusy, ktore som behom par dni rozflakal. Sem-tam som nieco vlozil, ale dopadlo to vzdy rovnako - na nule. A tak to islo asi rok a pol

. Neskor som zacal hravat aj obcasne zive turnaje (u nas v TT alebo sem-tam aj v BA v Alline alebo v Hrone) a dokonca sa mi podarilo aj parkrat zobrat nejake drobne. Na online pokri sa zacalo tiez ako-tak darit, udrzoval som si na ucte vzdy par stoviek $$, ale ani za svet s tym pohnut dalej. Nejako som nevedel, ze co hravat, raz to bol cash, potom zas SnGcka, do toho nejake to MTT (kde ma vzdy PS nalakalo na peknu garanciu :-/ vrrrrrr). Skusal som to aj cez DoNy, ale to ma po asi dvoch mesiacoch hrania dost prestalo bavit a neskor som skusil 6max Turbo SnG

. Zacinal som asi s 300$. Aj som isiel docela do plusu, potom ma chytil trosku downswing a nasledovala jedna nechutna vec, ked som sa nechtiac prihlasil do turnaja za 235$ (aaaaaaaaaa), ktory hned zacal a uz som nemal tu moznost sa odregistrovat. Samozrejme som ho prehral

. Ostalo mi par $$ a nevedel som co dalej. Nastvany sam na seba som vybral zvysok BR a hodil to na FT. Tam som sa trosku chytil (ani neviem co som hraval, asi hocico) a na PS putovalo o par dni 150$. Nejako som nemal chut hrat tie 6max SnGcka a potom som zacal navstevovat miestne blogy

konkretne ten od velmajstra 7castla

(tymto by som mu chcel aj podakovat za "navedenie" na SnGcka

). Prebehol som cely jeho blog, pozrel obe videa (este raz dakujem

), co-to sa priucil a povedal som si ze to skusim. 150$ na ucte je malo a sakra malo ked som chcel hned hrat 6,5$ove turnaje. Ale skusil som to, isiel som hore, darilo sa mi, ale ja ako taky idiot som vzdy co som vyhral skoro vsetko presustroval na roznych MTT, ktore som si nejako nemohol odpustit hravat (hanba mi!!). Nakoniec som sa rozhodol spravit kompromis a cast BR som si poslal na Lucky Ace Poker, kde som sa chcel venovat obcasnym MTT a na PS by som pokracoval v SnG. A to aky to bude skvely tah som vtedy este netusil

. Podarilo sa mi vyhrat jeden krasny turnaj (Sunday Challenge) a s tym aj, pre mna, velky balik penazi.
A prave vtedy som sa nejako rozhodol, ze by som sa mal tomu venovat este o trosku viac. Cast penazi putuje na PS, kde chcem teda rozbehnut 16$ Turbo 9max SnGcka

. Chcem sa s vami podelit o to ako mi to pojde a o svoje postrehy a samozrejme chcem hlavne napredovat v com by som bol rad ak by ste mi pomohli aj Vy svojimi radami

.
Shuffle up and deal!!