Miham [CG blog]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Miham [SnG blog]

Odoslaťod 7castle 12 Nov 2009 18:08

Haha milion krat diskutovana KK otazka :)

Miham nekomplikuj si zivot, raz pride cas ked foldnes KK PF a budes vediet preco, ale to mas este dlhu cestu pred sebou. Ak ti mozem poradit odteraz VZDY raisuj a nasledne shipuj KK PF AI bez ohladnu na akciu, stracas $$ v longrune ak to nerobis.

Ty potrebujes dostat AI PF vsetky tie AK, TT-QQ alebo aj taketo haluzne 77 ci Q4s co ta reraisuju, lebo na flope sa mozu zlaknut.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod macccho 13 Nov 2009 10:26

ked sa chces venovat sng tak by si mal trosku pracovat aj so sharkscopom na zaciato im cez PS posli 0,03 $ a potom si urcite zaplat Full Access inac :gl:
Obrázok používateľa
macccho

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Miham 13 Nov 2009 10:55

Ved SharkScope je na PS zakazany, nie? :) a diky ;)
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod 7castle 13 Nov 2009 11:35

Miham napísal:Ved SharkScope je na PS zakazany, nie? :) a diky ;)

Ano ale to neznamena ze nemas vedla poker kompu este jeden kde ti to bezi :) Seriozne pochybujem ze viac ako 5% regov to tak nema...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 13 Nov 2009 11:37

-potom to ale musi byt z dvoch roznych netov,ci nie?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod spax 13 Nov 2009 13:07

ja pouzivam i scope hud na ps a vse ok.
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod Miham 16 Nov 2009 20:26

Tak :) po tyzdni hrania a vlastne aj nehrania, som presne tam kde som zacinal :)). Za cely tyzden som odohral iba 162 turnajov, z roznych dovodov sa jednoducho nejako nedalo viac, ale uz tento tyzden chcem hrat urcite ovela viacej.
Moja hra ma stale velmi vela much a chyb, ale pomalicky ich odstranujem. Za najvacsiu slabinu povazujem moje callovanie aj ked viem, ze je lepsi, len aby som si mohol povedat "Ano Michal, dobre si ho precital a teraz sa rozluc s chipmi" a tak isto niekedy az moc siroky calling range BvB, ked som dorovnaval s K9o a podobnymi rukami.
Aj tak to ale z mojej strany nebolo najhorsie, len jednoducho to neislo hore :) a som rad, ze som sa dobehol aspon z toho maleho minusu do ktoreho som sa dostal. A najviac ma stvalo, ze som nemohol vyhrat KK vs Axs. Na to som mal neuveritelne nervy :) ale to sa stava... Tak do buduceho tyzdna chcem hrat ovela viacej a dufam, ze graf bude len plusovy :).

od nuly po nulu :)
Obrázok
Obrázok používateľa
Miham

Odoslaťod brano172 16 Nov 2009 20:58

Ja len mala poznamka. Ak hovoris o late fazi SNG a myslis si ze callovat pushe s K9o je prilis loose, mozno callujes prave prilis tight (samozrejme zalezi od situacie).
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Miham 16 Nov 2009 22:50

Praveze nemyslim len late, skor v tej strednej faze. Praveze tight som urcite neni, len niekedy (a stava sa mi to podla mna az moc casto) callnem s hlupostou a doplatim na to... Najma ked mozem este v klude zhodit a mam stale dost chipov.
Obrázok používateľa
Miham

Odoslaťod Miham 17 Nov 2009 00:39

A prave som zistil dalsiu moju velku slabinu. HU. Az moc vela ich prehravam :( preto nejdem do plusu... moja bilancia je zatial 17/28... bola sice aj smola, ale mam pocit, ze to ani nehram uplne spravne. Teraz som ich hral 5 a ani jeden som nevyhral. :wall: a to som bol tusim trikrat jasny leader.
Obrázok používateľa
Miham

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!