Miham napísal: A k tej citatelnosti mojej hry. Ja to vidim, ze hram taky jednoduchsi poker zatial.
KoPe napísal:No podla mňa na mikrolimitoch je najviac profitabilné hrať práve jednoduchý ABC poker a zbytočne neprekombinovať svoju hru.
Napr to čo môže byť na high stakes stoloch profitable play ako 3betovať 45s a podobné haluze si neviem predstaviť že je ziskové na Nl10 stole proti úplnej calling station. Čiže keep playin your game
.
No podla mňa na mikrolimitoch je najviac profitabilné hrať práve jednoduchý ABC poker a zbytočne neprekombinovať svoju hru.
Napr to čo môže byť na high stakes stoloch profitable play ako 3betovať 45s a podobné haluze si neviem predstaviť že je ziskové na Nl10 stole proti úplnej calling station. Čiže keep playin your game
.
Nesuhlasim. Hrat bez 3betovania, velkych bluffov a pod. je urcite ziskove, ale rozhodne nie najviac profitable. 3betovat 45s proti spravnym superom je na1000% ziskove na NL10. Prave vela regov nie je zvyknutych na 3bety a oni si hraju svoju solidnu hru s valuebetovanim proti fishkam a v 3bet potoch nehraju dobre - vacsinou skladaju a po case zacnu OOP callovat a hrat fit or fold alebo im rupnu nervy a zacnu hrat divoko v nevhodnych spotoch.
Miham napísal:Toto vsetko sa este stale ucim, samozrejme nechcem hrat len ten najjednoduchsi poker, pretoze chcem ist aj vyssie. Ale treba vsetko brat postupne Najprv musim zistit, ze ci budem to dokazem beatovat takymto sposobom.
dzejkej napísal: Nesuhlasim. Hrat bez 3betovania, velkych bluffov a pod. je urcite ziskove, ale rozhodne nie najviac profitable. 3betovat 45s proti spravnym superom je na1000% ziskove na NL10. Prave vela regov nie je zvyknutych na 3bety a oni si hraju svoju solidnu hru s valuebetovanim proti fishkam a v 3bet potoch nehraju dobre - vacsinou skladaju a po case zacnu OOP callovat a hrat fit or fold alebo im rupnu nervy a zacnu hrat divoko v nevhodnych spotoch.
Proti calling stations 45s ne3betujes (vacsinou) a to nerobis ani na NL10 a ani na NL100 a vyssie. To je hlupost kdekolvek a nie je to argument preco hrat "jednoduchy" poker.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.