Miham [CG blog]
Re: Miham [SnG alebo CG? blog]
Dnes som hral zatial svoju najkratsiu session Zacala hrozne, isiel som do velkeho minusu, ale bolo to najma mojou zlou hrou (musim nejako zapracovat na tom tilte). Neskor som sa ale ukludnil, vypol dva stoly, skusil sa sustredit len na zvysne dva a oplatilo sa z velkeho minusu som sa vyhrabal, dal som aj mierny plus . Takze som spokojny a vecer to skusim zas .
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
chvilku som videl a začalo Ťa aj pekne triafať... a platili a platili....
- krcho22
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Miham napísal: A k tej citatelnosti mojej hry. Ja to vidim, ze hram taky jednoduchsi poker zatial.
No podla mňa na mikrolimitoch je najviac profitabilné hrať práve jednoduchý ABC poker a zbytočne neprekombinovať svoju hru.
Napr to čo môže byť na high stakes stoloch profitable play ako 3betovať 45s a podobné haluze si neviem predstaviť že je ziskové na Nl10 stole proti úplnej calling station . Čiže keep playin your game .
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
KoPe napísal:No podla mňa na mikrolimitoch je najviac profitabilné hrať práve jednoduchý ABC poker a zbytočne neprekombinovať svoju hru.
Napr to čo môže byť na high stakes stoloch profitable play ako 3betovať 45s a podobné haluze si neviem predstaviť že je ziskové na Nl10 stole proti úplnej calling station . Čiže keep playin your game .
Nesuhlasim. Hrat bez 3betovania, velkych bluffov a pod. je urcite ziskove, ale rozhodne nie najviac profitable. 3betovat 45s proti spravnym superom je na1000% ziskove na NL10. Prave vela regov nie je zvyknutych na 3bety a oni si hraju svoju solidnu hru s valuebetovanim proti fishkam a v 3bet potoch nehraju dobre - vacsinou skladaju a po case zacnu OOP callovat a hrat fit or fold alebo im rupnu nervy a zacnu hrat divoko v nevhodnych spotoch.
Proti calling stations 45s ne3betujes (vacsinou) a to nerobis ani na NL10 a ani na NL100 a vyssie. To je hlupost kdekolvek a nie je to argument preco hrat "jednoduchy" poker.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No podla mňa na mikrolimitoch je najviac profitabilné hrať práve jednoduchý ABC poker a zbytočne neprekombinovať svoju hru.
No ved aj HM mi pridelil ikonku takej knizky ze ABC
Nesuhlasim. Hrat bez 3betovania, velkych bluffov a pod. je urcite ziskove, ale rozhodne nie najviac profitable. 3betovat 45s proti spravnym superom je na1000% ziskove na NL10. Prave vela regov nie je zvyknutych na 3bety a oni si hraju svoju solidnu hru s valuebetovanim proti fishkam a v 3bet potoch nehraju dobre - vacsinou skladaju a po case zacnu OOP callovat a hrat fit or fold alebo im rupnu nervy a zacnu hrat divoko v nevhodnych spotoch.
Toto vsetko sa este stale ucim, samozrejme nechcem hrat len ten najjednoduchsi poker, pretoze chcem ist aj vyssie. Ale treba vsetko brat postupne Najprv musim zistit, ze ci budem to dokazem beatovat takymto sposobom.
-
Miham napísal:Toto vsetko sa este stale ucim, samozrejme nechcem hrat len ten najjednoduchsi poker, pretoze chcem ist aj vyssie. Ale treba vsetko brat postupne Najprv musim zistit, ze ci budem to dokazem beatovat takymto sposobom.
No ved zvol si lubovolny pristup. Ja len nemam rad pojem ako "ABC poker" alebo "xyz nie je potrebne" - snahou by malo byt vytvarat zisk a so skusenostami sa repertoar moznych ciest ako ho vytvorit zvacsuje a ak si myslime, ze nejaka linia je v danej situacii viac ziskova ako ina, tak je v nasom zaujme ju vykonat.
Zdravy pristup je na nejakom stakes hrat tight a postupne si zvyknut na velkost stackov, vypestovat ready na regularov a az s nejakou tou praxou a safe bankrollom zacat trosku otvarat hru a dostavat sa do tazsich spotov, z ktorych sa stale da vytrieskat zisk .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal: Nesuhlasim. Hrat bez 3betovania, velkych bluffov a pod. je urcite ziskove, ale rozhodne nie najviac profitable. 3betovat 45s proti spravnym superom je na1000% ziskove na NL10. Prave vela regov nie je zvyknutych na 3bety a oni si hraju svoju solidnu hru s valuebetovanim proti fishkam a v 3bet potoch nehraju dobre - vacsinou skladaju a po case zacnu OOP callovat a hrat fit or fold alebo im rupnu nervy a zacnu hrat divoko v nevhodnych spotoch.
Proti calling stations 45s ne3betujes (vacsinou) a to nerobis ani na NL10 a ani na NL100 a vyssie. To je hlupost kdekolvek a nie je to argument preco hrat "jednoduchy" poker.
Ok majstre asi máš pravdu , nedomyslel som to čo som písal
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
Pri oboch rukach som nemal na hracov ziadne staty, pretoze to boli ruky na zaciatku session.
Tu som to asi mohol 3betnut pf. Ale na zaciatku session sa nejako nechcem zamotat do tazkych handov ak neviem o hracoch vobec nic.
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 426847
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (SB): $24.65
BB: $31.95
UTG: $24.55
CO: $17.00
BTN: $17.00
Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with T T
UTG raises to $0.75, 2 folds, Hero calls $0.65, BB calls $0.50
Flop: ($2.25) 7 9 4 (3 players)
Hero bets $1.50, BB calls $1.50, UTG folds
Turn: ($5.25) 6 (2 players)
Hero bets $3, BB raises to $8, Hero ???
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 426848
CO: $15.90
BTN: $3.20
SB: $37.85
BB: $25.00
UTG: $26.30
Hero (MP): $30.80
Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with A 9
1 fold, Hero raises to $1, CO calls $1, 3 folds
Flop: ($2.35) 2 A 3 (2 players)
Hero bets $1.50, CO raises to $3, Hero calls $1.50
Turn: ($8.35) Q (2 players)
Hero checks, CO bets $3, Hero calls $3
River: ($14.35) K (2 players)
Hero checks, CO bets $8.90 all in, Hero ???
Tu som to asi mohol 3betnut pf. Ale na zaciatku session sa nejako nechcem zamotat do tazkych handov ak neviem o hracoch vobec nic.
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 426847
Hero (SB): $24.65
BB: $31.95
UTG: $24.55
CO: $17.00
BTN: $17.00
Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with T T
UTG raises to $0.75, 2 folds, Hero calls $0.65, BB calls $0.50
Flop: ($2.25) 7 9 4 (3 players)
Hero bets $1.50, BB calls $1.50, UTG folds
Turn: ($5.25) 6 (2 players)
Hero bets $3, BB raises to $8, Hero ???
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 426848
CO: $15.90
BTN: $3.20
SB: $37.85
BB: $25.00
UTG: $26.30
Hero (MP): $30.80
Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with A 9
1 fold, Hero raises to $1, CO calls $1, 3 folds
Flop: ($2.35) 2 A 3 (2 players)
Hero bets $1.50, CO raises to $3, Hero calls $1.50
Turn: ($8.35) Q (2 players)
Hero checks, CO bets $3, Hero calls $3
River: ($14.35) K (2 players)
Hero checks, CO bets $8.90 all in, Hero ???
-
hand 1:
myslim ze vacsinou si pozadu ale mas tam gutshot cize viem si predstavit call turn a c/f river. Fold turn tiez nie je zly, pochybujem ze by nejako casto takto hral ruku ako A9 a draw by som u neznameho hraca neocakaval
inak co sa tyka linie tak c/c flop by bol pre mna standard, nevidim dovod leadovat, ak nemam read tak ocakavam ze pf raiser bude cbetovat sirsiu range nez s akou dorovna moj donkbet cize ziskam viac value ak c/c-nem nez ked donknem
idea pf 3bet sa mi nepaci ak sa neplanujes stacknut pred flopom co by si nemal bez historie a readu planovat imo
hand 2:
fold flop, v krajnom pripade fold turn. Ked callujes tak vlastne ocakavas ze super takto zahra A8 co si nemyslim, vacsina hracov neraisne flop ani s AQ. Je pravda ze tie bety su male takze je sanca ze takto hra nejake Ax ale aj tak vacsina Ax ta bije lebo predpokladame ze A so slabym kickerom bude callovat pf len ak su suited a je ich teda ovela menej kombinacii ako A s velkym kickerom ako AT/AJ/AQ/AK ktore bude callovat aj v offsuit variante
v skratke - nebijes skoro nic z jeho valuerange a nepredpokladame ze bude velmi casto bluffovat (nemame taky read) = easy fold
myslim ze vacsinou si pozadu ale mas tam gutshot cize viem si predstavit call turn a c/f river. Fold turn tiez nie je zly, pochybujem ze by nejako casto takto hral ruku ako A9 a draw by som u neznameho hraca neocakaval
inak co sa tyka linie tak c/c flop by bol pre mna standard, nevidim dovod leadovat, ak nemam read tak ocakavam ze pf raiser bude cbetovat sirsiu range nez s akou dorovna moj donkbet cize ziskam viac value ak c/c-nem nez ked donknem
idea pf 3bet sa mi nepaci ak sa neplanujes stacknut pred flopom co by si nemal bez historie a readu planovat imo
hand 2:
fold flop, v krajnom pripade fold turn. Ked callujes tak vlastne ocakavas ze super takto zahra A8 co si nemyslim, vacsina hracov neraisne flop ani s AQ. Je pravda ze tie bety su male takze je sanca ze takto hra nejake Ax ale aj tak vacsina Ax ta bije lebo predpokladame ze A so slabym kickerom bude callovat pf len ak su suited a je ich teda ovela menej kombinacii ako A s velkym kickerom ako AT/AJ/AQ/AK ktore bude callovat aj v offsuit variante
v skratke - nebijes skoro nic z jeho valuerange a nepredpokladame ze bude velmi casto bluffovat (nemame taky read) = easy fold
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
V oboch pripadoch som zahodil. V prvej ruke na turne. Tam som si viac neni isty, ze co moze mat, ale zrejme spravil str8 alebo mozno dva pary (skor asi ta str8 ale). V tej druhej ked som sa na to spatne pozrel, tak som to mal foldnut uz na turne.
Pocas hry som ale zistil, ze obaja boli hrozne fishky a v oboch pripadoch som kludne mohol byt pred nimi, ale tak to uz nehra rolu teraz. Ak by boli tie ruky trochu neskor, tak by som to proti nim hral asi trochu inac.
A inac diky za odpoved
Pocas hry som ale zistil, ze obaja boli hrozne fishky a v oboch pripadoch som kludne mohol byt pred nimi, ale tak to uz nehra rolu teraz. Ak by boli tie ruky trochu neskor, tak by som to proti nim hral asi trochu inac.
A inac diky za odpoved
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.