1) To myslis tu KK ruku? Bol som oop, ten limper bola velryba cize niekto by mohol namietat, ze som dal malo

2) jj, ale toto bolo vsetko read based. Tsikov donkbet = weakness, cize s velkou pravdepodobnostou na akykolvek raise foldne. Zato ten kknj je znama velryba (hint, KK ruka

3)Optional, mal som velmi velky stack tak som ho zacal pouzivat. Tu hraju asi vsetky esa, cize to nie je az take uplne zle ako to vyzera. Ale ako hovorim, optional. Asi by som mal pridat stoly

4) velmi dobry postreh, ale v tomto pripade nesuhlasim. Ano, pri normalnych superoch, ktory tu calluju okolo 10-15% je toto push. Toto si pamatam aj ja z mojich SnG cias a smelo by som to pushol. Predpokladam vsak, ze tito hraci budu callovat min. 20% a vynimocne aj 25% a viac a tym padom by bol toto velmi zly push. Preto su tieto knockout bubble take frustrujuce.
To K8 uz bolo tusim aj s antes a nebezpecne som padal pod 10bb hranicu a hlavne som sa nedostaval do ziadnych spotov a bol som jasny short na bubble. Aj to vsak bolo pri tychto hracoch/formate thin.
5) zas dobry postreh akurat tu ta foldequity nie je az taka ako sa Ti moze zdat. Uz som ho raz pushol na jeho limp s 22 a aj to je thin. Na push s 36s by som musel v principe vediet jeho range, ktoru ja tu mozem len odhadnut ako velmi siroku.
6) co uz no, toto SnG mi ocividne nebolo sudene vyhrat

inak ma prekvapilo, ze si nespomenul tu JJ ruku proti asi 25bb pushu na bubble. Toto si standardne pamatam ako QQ+ spot. Cize nie je to az taky autocall ako sa moze zdat. Ak ho dame na ATs+ a 99+ co myslim je takto schopny zahrat a nechame v jeho range aj AA, KK (toto je asi najdolezitejsie, keby sme vedeli, ze ich nikdy takto nezahra, tak je to fistpump call ale ak su v jeho range, je toto viac menej BE call). Ale kedze je toto lowstakes knockout madness, tak to kludne moze byt missclick, steam, Ax, any pair (heads up stajla