Citim potrebu zalozit si pokrovy blog a vyjst takymto sposobom z ulity. Mam totiz pocit, ze za posledny cas nijakym sposobom nenapredujem, a to by som rad zmenil. Navyse myslienka konfrontovat svoju hru s inymi, mnohokrat lepsimi hracmi, ma isto prinuti k lepsim vysledkom.
Bio
Poker hravam priblizne dva roky. Zacinal som nazivo s freerollmi, potom mensimi turnajmi (ja ich rad volam SnG, alebo 45mans), potom turnajmi vacsimi, ale ked som si spravil matematiku, dal do rovnice rake, poplatky do mesacnej ligy, naklady na transport, cas straveny samotnou hrou a tak podobne, tak mi vyslo, ze hourly rate nie je ziadna slava. Asi po roku som sa rozhodol zakoncit live hranie ziskany bankroll vlozit do online hry. Moja prva herna bola Pacific poker a ich 25% insta bonus. Tu som hraval longhanded 50 NL Holdem s obcasnymi shotmi na 100NL (bankroll management

Zvolil som SnG (moju pros/cons analyzu uverejnim neskor). Moj plan bol vybudovat dostatocny bankroll, aby som mohol hravat MTT ($5 - $25) a najma ziskat edge na superov v kvalifikaciach do vacsich turnajov nad moj bankroll. Plan vychadzal skvelo, az no to, ze ked uz som mal nieco, co sa dalo nazvat bankroll, tak som ho bol nuteny z velkej casti vybrat. Tento proces sa opakoval asi trikrat. Malo to za nasledok, ze som nemohol postupovat na vyssie limity a zlepsovat tak svoju hru a samotne prijmy z nej, ale bol som nuteny ostat na svojom sucastnom leveli $5,50 + $0,50. V poslednom case mam dost problemy s motivaciou, lebo chcem hrat vyssie ale aj pri tych miniswingoch, ktore mam (tak 20BI - 10 BI) nechcem riskovat bust a re-deposit pri hre na vyssich limitoch. Od januara som nabehol na grind mod, ale vo februari sa ma rozhodol nejaky dobrak vybrat

Statistiky zverejnim neskor, celkovo ziadna slava ale aspon aby ste vedeli, s kym mate co docinenia.