DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $31.64 ----- 92/54/0 AFq70 13h
BB: $9.81 ------ 75/8/10 AGq38 12h
UTG: $18.35
MP: $34.19
Hero (CO): $20.00
BTN: $6.58
SB je tlsta rybka. Za 13ruk uz stihol vyhrat stack, ked bluffoval s gutshotom a dosiel. V zapati prehral 50bb zrejme pri pokuse o nieco podobne.
BB je terribad.
Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with K Q
2 folds, Hero raises to $0.60, 1 fold, SB calls $0.50, BB calls $0.40
Flop: ($1.80) 6 T Q (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $1.35, SB calls $1.35, BB calls $1.35
flop je draw heavy a je tam shitload gutshotov, bet mal byt zrejmi vacsi ale 3/4 potu je moj standardny CBet, snazim sa byt v sizingu konzistentny akurat voci tymto dvom som si to mohol odpustit a potnut to
Turn: ($5.85) 7 (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $3.30, SB raises to $6.60, BB calls $6.60, Hero calls $3.30
turn je blank a podla ocakavania obidvaja checkuju. pokracujem v betovani, pretoze si myslim, ze ich range je naklonena ku draws a ked checknem, imo znicim equity svojej ruky nakolko ked misnu, sotva budu bluffovat a na pripadny valuebet urcite zahodia a ked draw dojde, tak betnu (resp. sa pokusia o checkraise-discountujem) a ja mozem podla vysky betu/odds callnut resp. checknem behind.
Minraise od SB a nasledny coldcall od BB (ostava mu 15bb behind) je celkom roflcopter. SB sa javi ako apeshit crazy a nejaku genuine silu u neho discountujem, BB hra svoju ruku ako draw a je v podstate uz all-in (=deadmoney) Chcem zahodit, ale SB tych 13 ruk hral tak aggro, ze sa mi do toho vobec nechce a standardne si hovorim, mam poziciu, je bluffy, board je draw heavy + mozno checkne river.
River: ($25.65) 4 (3 players)
SB bets $11.54, BB folds, Hero calls $11.45 all in
na blank karte shipuje allin, BB folduje ( mal draw). musim byt dobry 23% (1/4) a to myslim, ze proti tomuto opiciakovy budem plus mi to da donkeyish image a dobry pocit, ked otoci J9.
Final Pot: $48.55
Poprosim o iny nazor. Co sa dalo spravit lepsie?