___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod ___Mortylen___ 07 Feb 2011 17:15

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1161967
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $31.64 ----- 92/54/0 AFq70 13h
BB: $9.81 ------ 75/8/10 AGq38 12h
UTG: $18.35
MP: $34.19
Hero (CO): $20.00
BTN: $6.58

SB je tlsta rybka. Za 13ruk uz stihol vyhrat stack, ked bluffoval s gutshotom a dosiel. V zapati prehral 50bb zrejme pri pokuse o nieco podobne.
BB je terribad.

Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with K :club: Q :heart:
2 folds, Hero raises to $0.60, 1 fold, SB calls $0.50, BB calls $0.40

Flop: ($1.80) 6 :diamond: T :spade: Q :spade: (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $1.35, SB calls $1.35, BB calls $1.35

flop je draw heavy a je tam shitload gutshotov, bet mal byt zrejmi vacsi ale 3/4 potu je moj standardny CBet, snazim sa byt v sizingu konzistentny akurat voci tymto dvom som si to mohol odpustit a potnut to :D

Turn: ($5.85) 7 :heart: (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $3.30, SB raises to $6.60, BB calls $6.60, Hero calls $3.30

turn je blank a podla ocakavania obidvaja checkuju. pokracujem v betovani, pretoze si myslim, ze ich range je naklonena ku draws a ked checknem, imo znicim equity svojej ruky nakolko ked misnu, sotva budu bluffovat a na pripadny valuebet urcite zahodia a ked draw dojde, tak betnu (resp. sa pokusia o checkraise-discountujem) a ja mozem podla vysky betu/odds callnut resp. checknem behind.
Minraise od SB a nasledny coldcall od BB (ostava mu 15bb behind) je celkom roflcopter. SB sa javi ako apeshit crazy a nejaku genuine silu u neho discountujem, BB hra svoju ruku ako draw a je v podstate uz all-in (=deadmoney) Chcem zahodit, ale SB tych 13 ruk hral tak aggro, ze sa mi do toho vobec nechce a standardne si hovorim, mam poziciu, je bluffy, board je draw heavy + mozno checkne river.

River: ($25.65) 4 :diamond: (3 players)
SB bets $11.54, BB folds, Hero calls $11.45 all in

na blank karte shipuje allin, BB folduje ( :good: mal draw). musim byt dobry 23% (1/4) a to myslim, ze proti tomuto opiciakovy budem plus mi to da donkeyish image a dobry pocit, ked otoci J9.

Final Pot: $48.55
Spoiler:
SB shows 9 :spade: 8 :club:
Hero shows K :club: Q :heart:
SB wins $46.04
(Rake: $2.51)

Poprosim o iny nazor. Co sa dalo spravit lepsie?
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod pokpleja 07 Feb 2011 18:05

ako prve ked som si to cital ma napadlo, pri tom turne, ze 89 tam prave doslo, takze to neni podla mna az taky blank.. fishka s takym VPIP tam moze mat any2 a ty mas v podstate len TP.. flop by som betoval viacej,kludne pot..po tom c/r na turne by som si uz az taky isty nebol, v tychto spotoch nemusi byt TP nejaka vyhra..a nemyslim si ze by ta c/r s draw alebo nejakym strednym parom..takze u mna by to asi bolo call turn a ak vypali aj river, zrejme by som to zahodil.. ale to len moj nazor amatera :)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Ronio 07 Feb 2011 20:15

no neviem, ten turn by som asi necalloval bez nejakeho readu, ck/minraise od fishky byva vascinou monster,pockal by som si radsej na istejsi pot, este po tom calle od BB urcite nie, na river ti tam dojde vela scare kariet jako kazda spadeova karta alebo 9,,J,K,A
na ktorych ked ti to shovne sa to zasa blbo calluje..
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 08 Feb 2011 11:25

Dnes som po prvykrat pouzil light 5bet (doteraz bol u mna vzdy 5bet for value) Som rad, ze to vyslo, ale uz to skusat asi nebudem :D
Rovnako som si dal svoj prvy vyznamnejsi 3barrel bluff 400BB deep + reverse float v 3bet pote vs reg.
Cash game is fun!
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 25 Feb 2011 11:12

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1200040
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $45.40 ------------18/13/4 28wts/afq47 215h doteraz neurobil nic neocakavane = ziadne poznamky
BB: $20.00
UTG: $22.77
MP: $17.38
CO: $20.20
Hero (BTN): $21.89

Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with Q :spade: 7 :spade:
3 folds, Hero raises to $0.60, SB calls $0.50, 1 fold

Preflop pre mna standurrrd, blindy su tight, unimaginative. Najlepsi defend, call OOP. Niekedy to vidim dokonca radsej, ako ked vsetcia foldnu :)
Range QJs+, AT+, all pairs

Flop: ($1.40) 5 :club: 9 :heart: 7 :diamond: (2 players)
SB checks, Hero bets $0.70, SB calls $0.70

cbet volim mensi, pretoze nemam ziadnu backdoor equity a proti tomutu hracovi ju budem potrebovat, ak prejavi zaujem o pot. Jeho range na flope, sety, 66,88 soothed overkarty (nie spades). Nemyslim, ze flopol par s rukou ako A9s (no to este mozno ano) alebo T9, 76

Turn: ($2.80) Q :heart: (2 players)
SB checks, Hero bets $2.30, SB raises to $6, Hero calls $3.70

turn bombujem. Myslim, ze sizing nie je dobry, lebo dostanem akciu zrejme iba od QJs+, ktore by museli callovat flop OOP voci mne - zrejme unlikely od tohoto hraca ale videl som defendy na 3bet squeeze so 56s od presne takychto 'nitov'. Inymi slovami, vsetko je mozne na NL20. Raise musel napisat, takze asi aj rozmyslal o tom, kolko som schopny docallovat a celkovo vyzera happy so svojou rukou. Ja vsak nie som taky dobry, aby som toto foldol uz na turne.
Jeho range, sety, 68 a sem tam overplay QJs+, ATh+

River: ($14.80) 3 :diamond: (2 players)
SB bets $9, Hero calls $9

river tehla a on betne velmi value-ish ciastku. Tu sa zacnem levelovat, on isto vie, ze ja som opiciak, on vie, ze tu musim zahodit uplne vsetko, mozno steamuje z badbeatov na inych stoloch, mozno si mysli, ze napr. 97 sa da takto hrat atd. Instinkt samozrejme fold, ale nemozem, zvedavy som bol.

Moja otazka, dalo sa nieco spravit lepsie? Dal sa foldnut uz turn? Ako casto mam foldovat river?

Spoiler:
Final Pot: $32.80
SB shows 5 :diamond: 5 :heart:
Hero mucks Q :spade: 7 :spade:
SB wins $31.16
(Rake: $1.64)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod Horsey7 25 Feb 2011 11:26

chyba stat 3bet z blindov

trochu meh spot nakolko on nebude casto c/c suchy flop s airom QQ+ bude casto 3betovat

turn bude valueraisovat s velmi uzkym range, s ktorym by inak ne3betoval preflop (AQ)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod 7castle 25 Feb 2011 11:28

LOL si ma pobavil hned takto zrana :D

Mortylen imo ked sa na to pozries s odstupom musis uznat ze si sa totalne odleveloval, ak plati co pises a zaroven si odmyslis tu cast kde klames sam seba tak na turne mas na 90% max 4 outy, nit ti c/r turn a silno vbetuje river a ty sa presvedcias ze na NL20 on vie ze ty vies etc ;)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod TuKE 25 Feb 2011 12:26

Ako 7slamenýchbúdok píše, dumať na tým, že by sa on leveloval je imo zbytočné, proste hrá svoju ruku a hrá ju presne ako set :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 25 Feb 2011 13:07

Ved totok, z tych 30k ruk co som odohral v poslednej dobe som bol v podobnych spotoch rel. casto a nutno povedat, ze ak som mal pravdu raz tak aj to je vela. A hlavne ma neskutocne tiltuju taketo pasivne chyby. Callovat ked viem, ze som behind. To som si radsej mohol niekde odbarrellovat cely stack :(
Dnes by som to zahral call turn a fold river. Vie niekto najst fold aj na turne? Lebo ako 7castle pise, ano tiez som toho nazoru, ze mam 4outy ale potreboval som sa o tom presvedcit ;) Napr. by mohol checknut na 6 river a tak.

Vcera som sa znovu stackol s Q7, ale to bol ultimatny leveling z mojej strany. Rozmyslam, ze zvysim pocet stolov aby som nemal cas na taketo hluposti, lebo zatial velmi casto bol ten moj prvy instinkt spravny ale po vyprsani 60 sekundoveho timebanku uz klikam zle rozhodnutie.

@Horsey
3bet z blindov si znacim (najma ked to robia mne). Nemyslim, ze je to hrac, ktory sa bude branit proti opiciakovi s 50% PFR na BTN = vzdy bude mat tu 'svoju' range. Pary docalluje na set value, AA, KK, QQ, AK 3betne, prihodi nejake broadways podla nalady a je jedno, ci otvorim ja, alebo nejaky nit s ATS 11%.

Hral to ako set, povedal mi to uz na turne, zopakoval na riveri, ale komu niet rady, tomu niet pomoci ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod tucniak 25 Feb 2011 14:04

suhlas, dalsia je ze toto mozno ani neptrebujes cbetovat.. :)

vymyslacky ako on vie ze ty vies a ze aj tvoj tatko vie si nechaj na nl1k imo, toto je proste nit ktory hra svoju ruku...nitovsky.

zamysli sa aku range porazas po x-c, x-r a velky in your face value bet, a zaroven aku porciu airu tam asi nit ma?
c/r tipujem stat ze ma asi tak pat..:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!