___Mortylen___ NLH6max cash
Re: ___Mortylen___ [SnG]
Chcem sa podakovat pokerportalistovi, ktory uverejnil link na rakebackpros.com.
DAKUJEM!
Pre tych, co nevedia.
Pokial mate konto na FTP a spravili ste uz first deposit a narakovali nejaky ten dollar, na vase meno uz rakeback normalnou cestou nedostanete. Toto je myslim pripad viacerych hracov, ktori ani nevedeli, ze nejaky rakeback vobec existuje ked sa registrovali.
Avsak po reqistracii na tejto stranke je vam tato schopna tento rakeback vybavit s pomerne vysokou uspesnostou. Co dodat, mne sa to podarilo , a to som tam hral asi rok a narakoval dobrych par sto dolarov.
DAKUJEM!
Pre tych, co nevedia.
Pokial mate konto na FTP a spravili ste uz first deposit a narakovali nejaky ten dollar, na vase meno uz rakeback normalnou cestou nedostanete. Toto je myslim pripad viacerych hracov, ktori ani nevedeli, ze nejaky rakeback vobec existuje ked sa registrovali.
Avsak po reqistracii na tejto stranke je vam tato schopna tento rakeback vybavit s pomerne vysokou uspesnostou. Co dodat, mne sa to podarilo , a to som tam hral asi rok a narakoval dobrych par sto dolarov.
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- Lucky566
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
no škoda, len, že zmenili rake na FTP na contributed, dovtedy to bola s rushom zlatá baňa..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
V januari mi konci predplatne u vyukovej stranky SitnGoGrinders. Stojim pred rozhodnutim, co dalej. Stale sice hravam SnG ale pomerne casto sa zabavam aj hranim NL 6max a podla mojho nazoru prave no limit 6 max je obrovsky narocny na teoriu a vidim tam velky priestor na zlepsovanie, na rozdiel od SnG.
Od stranky chcem:
vidiet ako sa porazaju lowstakes/midstakes NL 6max, NL HU, okrajovo MTT a SnG (HU, 18man, 45man etc..)
idealne downloadable obsah + podpora iPhone 4
lektorov, ktori hry porazaju dnes a nie rok-dva dozadu
prehladna databaza, rebricky popularnych videi, benchmark videa, sorting (minimalne videl/nevidel)
pomer cena/vykon
Po zhodnoteni tychto kriterii mi to vychadza na
Uvitam vsak kazdu radu, idealne od clenov vyukovych stranok. Dam na osobnu skusenost viac ako na marketingove promo v tomto pripade.
Od stranky chcem:
vidiet ako sa porazaju lowstakes/midstakes NL 6max, NL HU, okrajovo MTT a SnG (HU, 18man, 45man etc..)
idealne downloadable obsah + podpora iPhone 4
lektorov, ktori hry porazaju dnes a nie rok-dva dozadu
prehladna databaza, rebricky popularnych videi, benchmark videa, sorting (minimalne videl/nevidel)
pomer cena/vykon
Po zhodnoteni tychto kriterii mi to vychadza na
Spoiler:
Uvitam vsak kazdu radu, idealne od clenov vyukovych stranok. Dam na osobnu skusenost viac ako na marketingove promo v tomto pripade.
-
Ahoj,
žiaľ o cash game videách nemám vôbec prehľad, takže tam Ti neporadím. Ale chcel by som sa spýtať na tú SitnGoGrinders stránku, či sa to oplatí predplatiť, z hľadiska kvality videií. Keďže sa obzerám tiež po dalších zdrojoch informácií, na cardrunners už mám všetko napozerané, taktiež na DC. Išiel si tam cez dáky affiliate program, alebo si si predplatil priamo.
Vďaka za radu a sorry že Ti to tu spamujem.
Majo
žiaľ o cash game videách nemám vôbec prehľad, takže tam Ti neporadím. Ale chcel by som sa spýtať na tú SitnGoGrinders stránku, či sa to oplatí predplatiť, z hľadiska kvality videií. Keďže sa obzerám tiež po dalších zdrojoch informácií, na cardrunners už mám všetko napozerané, taktiež na DC. Išiel si tam cez dáky affiliate program, alebo si si predplatil priamo.
Vďaka za radu a sorry že Ti to tu spamujem.
Majo
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Co sa tyka SnG, tak je to imo najlepsia stranka. Nenajdes tam nic ine iba SnG, od HU, 6max, 9man, 18man, 45man, 180man cez turba/non-turba, DoNy atd... Kvalita sa rozni, ja som si oblubil GLITLR, ktory hrava $16 na PS a DarinVG, ktoreho myslim netreba predstavovat. Azntracker je tiez skvely, len mam niekedy pocit, ze tie videa robi nejako divne, dost nestandardnych moves, ktore obhajuje stylom, "treba zostat nepredvidatelny". Zvysok poznam len okrajovo. Su to vsak vsetko solid winneri.
A navyse, ta stranka je velmi lacna, teraz mi to vychadza $10/mesiac a registroval som sa priamo.
A navyse, ta stranka je velmi lacna, teraz mi to vychadza $10/mesiac a registroval som sa priamo.
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- Marian21x
-
___Mortylen___ Help WANTED!
Ahojte,
chcel by som vas poprosit o pomoc s player transferom.
Chcem poslat monies:
z LUCKY ACE
na FULL TILT
Islo by o sumu +/- $200. Posielam prvy. Prosim dajte vediet ake mate podmienky, nicky v oboch herniach atd.
Dakujem & pour feliciter 2011!
chcel by som vas poprosit o pomoc s player transferom.
Chcem poslat monies:
z LUCKY ACE
na FULL TILT
Islo by o sumu +/- $200. Posielam prvy. Prosim dajte vediet ake mate podmienky, nicky v oboch herniach atd.
Dakujem & pour feliciter 2011!
-
Re: ___Mortylen___ Help WANTED!
Cassava Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1107155
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BB): $10.25
UTG: $7.15 ---->57/14/0 14 hands
MP: $10.00
CO: $11.07
BTN: $11.69
SB: $13.21
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with Q K
UTG calls $0.10, 3 folds, SB calls $0.05, Hero raises to $0.50, UTG calls $0.40, 1 fold
PF myslim standard, nedostavam limp-reraise takze som spokojny
Flop: ($1.10) 8 T K (2 players)
Hero bets $0.80, UTG calls $0.80
flop cbetujem, call sa akosi na takomto draw heavy boarde dal ocakavat. Podla turn/river card planujem este aspon jednu street of value.
Turn: ($2.70) T (2 players)
Hero bets $1.35, UTG raises to $3.80, Hero folds
tuto kartu vidim ako semi dobru, keby z nejakeho dovodu mal K8, tak ho uz porazam, K10 sa stava menej pravdepodobne ale na druhej srane vsetky desiatky su teraz minimalne trips. Kazdopadne nekompletuje ziadnu draw a navyse znizuje value kazdej draw, pretoze uz sa neda drawovat s flush/str8 na nuts. Betujem halfpot aby som udrzal v pote rozne random Ahighs, gutshoty a ine zveriny a samozrejme "regular" draws, proti ktorym som vpredu. Jeho raise, ktory ma vyslovene zaskocil, mi hovori, ze ma random T alebo 88, pretoze neverim, ze takyto typ hraca (rozumej 57/14/0 na 14 rukach limp callujuci UTG na NL10 bez plneho stacku) bude hrat svoje draws aggresivne. Takisto neverim, ze tu raisne KJ, co je jedina value hand, ktoru ako tak porazam. Necakam od takehoto hraca moves a zaroven mam skusenosti, ze ked takyto hrac tu raisne, neda si pokoj ani na riveri. Spot sa mi nepaci, foldujem.
Moja otazka, co sa dalo spravit lepsie, alebo je to rel. standard?
Cassava Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1107170
CO: $11.16 <--- 11/7/2 38wts/32afq 280hands
BTN: $5.11
SB: $2.00
BB: $12.00
Hero (UTG): $10.89
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with J A
Hero raises to $0.30, CO calls $0.30, BTN calls $0.30, 2 folds
UTG je AJ definitivne v mojej range. CO tu myslim calluje vsetky pary az po JJ, mozno aj QQ. Takisto si myslim, ze nere-raisuje ziadnu unpaired hand, ano, zrejme calluje aj AKs. Inymi slovami, NIT! Button je slaby hrac.
Flop: ($1.05) 9 A 4 (3 players)
Hero bets $0.80, CO raises to $2.58, BTN folds, Hero folds
Triafam solidne, rozhodujem sa pre cbet do dvoch ludi a cakam od NITa ze mi to foldne, fishka snad docalluje a mozme sa spolu v klude hrat. Slusny raise od NITa, ked ma tam nalezenych dvoch hracov a ja som otvaral UTG a aj cbetujem s 3/4 pot sizingom mi dava na javo, ze zrejme trafil nieco, co sa mu paci. Jeho raising range je tu imo AQspade, AKspade a sety, pripadne naked AK. Ak tento hrac vobec calluje A10 PF tak si nemyslim, ze si to tu nasledne raisne. Takisto neverim, ze si "testuje" ci su jedho desiny/jacky dobre. Opravte ma, AJ imo celkom easy fold.
Moja otazka vsak znie, co tu robit z AxKspade napriklad? Moj instinkt je fold, sme OOP proti imo velmi narrow range s plnymi stackmi.
Dakujem za pripadne rady/komenty!
Hero (BB): $10.25
UTG: $7.15 ---->57/14/0 14 hands
MP: $10.00
CO: $11.07
BTN: $11.69
SB: $13.21
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with Q K
UTG calls $0.10, 3 folds, SB calls $0.05, Hero raises to $0.50, UTG calls $0.40, 1 fold
PF myslim standard, nedostavam limp-reraise takze som spokojny
Flop: ($1.10) 8 T K (2 players)
Hero bets $0.80, UTG calls $0.80
flop cbetujem, call sa akosi na takomto draw heavy boarde dal ocakavat. Podla turn/river card planujem este aspon jednu street of value.
Turn: ($2.70) T (2 players)
Hero bets $1.35, UTG raises to $3.80, Hero folds
tuto kartu vidim ako semi dobru, keby z nejakeho dovodu mal K8, tak ho uz porazam, K10 sa stava menej pravdepodobne ale na druhej srane vsetky desiatky su teraz minimalne trips. Kazdopadne nekompletuje ziadnu draw a navyse znizuje value kazdej draw, pretoze uz sa neda drawovat s flush/str8 na nuts. Betujem halfpot aby som udrzal v pote rozne random Ahighs, gutshoty a ine zveriny a samozrejme "regular" draws, proti ktorym som vpredu. Jeho raise, ktory ma vyslovene zaskocil, mi hovori, ze ma random T alebo 88, pretoze neverim, ze takyto typ hraca (rozumej 57/14/0 na 14 rukach limp callujuci UTG na NL10 bez plneho stacku) bude hrat svoje draws aggresivne. Takisto neverim, ze tu raisne KJ, co je jedina value hand, ktoru ako tak porazam. Necakam od takehoto hraca moves a zaroven mam skusenosti, ze ked takyto hrac tu raisne, neda si pokoj ani na riveri. Spot sa mi nepaci, foldujem.
Moja otazka, co sa dalo spravit lepsie, alebo je to rel. standard?
Cassava Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1107170
CO: $11.16 <--- 11/7/2 38wts/32afq 280hands
BTN: $5.11
SB: $2.00
BB: $12.00
Hero (UTG): $10.89
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with J A
Hero raises to $0.30, CO calls $0.30, BTN calls $0.30, 2 folds
UTG je AJ definitivne v mojej range. CO tu myslim calluje vsetky pary az po JJ, mozno aj QQ. Takisto si myslim, ze nere-raisuje ziadnu unpaired hand, ano, zrejme calluje aj AKs. Inymi slovami, NIT! Button je slaby hrac.
Flop: ($1.05) 9 A 4 (3 players)
Hero bets $0.80, CO raises to $2.58, BTN folds, Hero folds
Triafam solidne, rozhodujem sa pre cbet do dvoch ludi a cakam od NITa ze mi to foldne, fishka snad docalluje a mozme sa spolu v klude hrat. Slusny raise od NITa, ked ma tam nalezenych dvoch hracov a ja som otvaral UTG a aj cbetujem s 3/4 pot sizingom mi dava na javo, ze zrejme trafil nieco, co sa mu paci. Jeho raising range je tu imo AQspade, AKspade a sety, pripadne naked AK. Ak tento hrac vobec calluje A10 PF tak si nemyslim, ze si to tu nasledne raisne. Takisto neverim, ze si "testuje" ci su jedho desiny/jacky dobre. Opravte ma, AJ imo celkom easy fold.
Moja otazka vsak znie, co tu robit z AxKspade napriklad? Moj instinkt je fold, sme OOP proti imo velmi narrow range s plnymi stackmi.
Dakujem za pripadne rady/komenty!
-
Re: ___Mortylen___ NLH6max cash
1. handa mi pride ako standard. Mas pravdu, svoje draws takyto hrac nebude hrat agresivne asi nikdy a ak raisuje na sparovanom turne, tak je to s TPGK fold. Bud ma chalan slowplaynute daco od flopu, alebo trafil trips. On ma v limp/callovacej range vela Tx, nie je vedomi si pozicie, cize tam moze mat aj T9o a pod.
V hande NO.2 je to podobna situacia, akurat namiesto pasivnej fishky je to nit. Ak nam tu raisuje ruku, tak to bude urcite for value a nemyslim, ze by to bol semibluff s random FD. Keby mame AK, tak sa tu da rozmyslat nad niecim inym, ale takto je to fold pre mna. Co sa tyka inej linie, tak velmi na vyber nemas. V pote je na flope 1.05$, ak by si dorovnal jeho raise, bude tam cosi cez 6$ a tam uz na turne nemate velmi co vymyslat.
V hande NO.2 je to podobna situacia, akurat namiesto pasivnej fishky je to nit. Ak nam tu raisuje ruku, tak to bude urcite for value a nemyslim, ze by to bol semibluff s random FD. Keby mame AK, tak sa tu da rozmyslat nad niecim inym, ale takto je to fold pre mna. Co sa tyka inej linie, tak velmi na vyber nemas. V pote je na flope 1.05$, ak by si dorovnal jeho raise, bude tam cosi cez 6$ a tam uz na turne nemate velmi co vymyslat.
- Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
- ___Mortylen___
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
suhlas, myslim ze proti tymto typom protihracov su to klasicke b/f situacie
- Za tento príspevok od trikoza poďakovali :
- ___Mortylen___
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Cassava Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1116373
UTG: $5.65
Hero (CO): $11.11
BTN: $9.55
SB: $10.76
BB: $2.00
no stats (mam HUD nastaveny tak, ze sa zobrazi az pri minime 10ruk)
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with Q A
UTG calls $0.10, Hero raises to $0.45, BTN calls $0.45, SB calls $0.40, 1 fold, UTG calls $0.35
PF izolujem UTG limpera a novy hrac calluje button. Tu neviem, ci je to z jeho strany nejaka position play, lebo si uvedomuje, ze limperov izolujem casto (tu vseobecne neviem, ci si NL10 hraci vobec nieco taketo vsimaju, myslim, ze nie) alebo sa mu len paci jeho T7s. SB je weak hrac, UTG tiez. Mame 4way action.
Flop: ($1.90) T Q T (4 players)
SB checks, UTG checks, Hero bets $0.95, BTN calls $0.95, SB folds, UTG folds
Tento flop betujem for value + for protection. Betujem 1/2 pot preto, lebo moja ruka imo nie je dost silna na stack-off a ak sa niekto poblazni, skusenosti ukazuju, ze dokaze porazit AQ. Pripadny raise(check-raise) by som podla sizingu a dodatocnej akcie bud calloval alebo foldoval uz na flope. BTN calluje a hrame zvysok ruky OOP Flop range: dobre pary, KJ, 9J, AJ, Tx a KQ, QJ, Q9, random Ahighs.
Turn: ($3.80) 7 (2 players)
Hero checks, BTN bets $3.10, Hero calls $3.10
turn checkujem. bet/fold sa mi zda vhodnejsia varianta, ale experimentujem villain zvoli mocny bet a ja som znovu postaveny pred vecny problem. Ma to ci nema? range zuzujem na 77, Tx, KQ, QJ. Drawing hands a underpary presuvam do unlikely priecinku. Nakolko rozhodnutie treba spravit uz tu, na turne, in game si poviem, nemam nanho read, podme si ho spravit + mozno checkne river.
River: ($10.00) 2 (2 players)
Hero checks, BTN bets $3.80, Hero calls $3.80
river je uber blank a villain pokracuje v betovani. Range zuzujem na 77, dobre Tx, snad prilis ambiciozne KQ + bluff range missnutych OESD, gutshots ale tu vyrazne discountujem (hrame predsa NL10
Mal by som to asi foldnut, ale nebol som toho schopny v tej chvili + som chcel vidiet jeho ruku.
Moja otazka samozrejme smeruje k turn play, ked zohladnime, ako sa cela ruka odohrala (4way, no reads), ako by mal hero rozdistrubuovat svoje akcie.
@ na flope sa nechcem stackovat, mam dve moznosti foldnut ale naliezol som tam takmer cely
UTG: $5.65
Hero (CO): $11.11
BTN: $9.55
SB: $10.76
BB: $2.00
no stats (mam HUD nastaveny tak, ze sa zobrazi az pri minime 10ruk)
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with Q A
UTG calls $0.10, Hero raises to $0.45, BTN calls $0.45, SB calls $0.40, 1 fold, UTG calls $0.35
PF izolujem UTG limpera a novy hrac calluje button. Tu neviem, ci je to z jeho strany nejaka position play, lebo si uvedomuje, ze limperov izolujem casto (tu vseobecne neviem, ci si NL10 hraci vobec nieco taketo vsimaju, myslim, ze nie) alebo sa mu len paci jeho T7s. SB je weak hrac, UTG tiez. Mame 4way action.
Flop: ($1.90) T Q T (4 players)
SB checks, UTG checks, Hero bets $0.95, BTN calls $0.95, SB folds, UTG folds
Tento flop betujem for value + for protection. Betujem 1/2 pot preto, lebo moja ruka imo nie je dost silna na stack-off a ak sa niekto poblazni, skusenosti ukazuju, ze dokaze porazit AQ. Pripadny raise(check-raise) by som podla sizingu a dodatocnej akcie bud calloval alebo foldoval uz na flope. BTN calluje a hrame zvysok ruky OOP Flop range: dobre pary, KJ, 9J, AJ, Tx a KQ, QJ, Q9, random Ahighs.
Turn: ($3.80) 7 (2 players)
Hero checks, BTN bets $3.10, Hero calls $3.10
turn checkujem. bet/fold sa mi zda vhodnejsia varianta, ale experimentujem villain zvoli mocny bet a ja som znovu postaveny pred vecny problem. Ma to ci nema? range zuzujem na 77, Tx, KQ, QJ. Drawing hands a underpary presuvam do unlikely priecinku. Nakolko rozhodnutie treba spravit uz tu, na turne, in game si poviem, nemam nanho read, podme si ho spravit + mozno checkne river.
River: ($10.00) 2 (2 players)
Hero checks, BTN bets $3.80, Hero calls $3.80
river je uber blank a villain pokracuje v betovani. Range zuzujem na 77, dobre Tx, snad prilis ambiciozne KQ + bluff range missnutych OESD, gutshots ale tu vyrazne discountujem (hrame predsa NL10
Mal by som to asi foldnut, ale nebol som toho schopny v tej chvili + som chcel vidiet jeho ruku.
Moja otazka samozrejme smeruje k turn play, ked zohladnime, ako sa cela ruka odohrala (4way, no reads), ako by mal hero rozdistrubuovat svoje akcie.
Spoiler:
Spoiler:
@ na flope sa nechcem stackovat, mam dve moznosti foldnut ale naliezol som tam takmer cely
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.