Lepsie ako stokrat pocut je raz vidiet, cize prezentujem moju februarovu zirafu. 10 000ruk je sice zalozstne malo, ale vobec nemam pocit, ze by som sa nejako flakal, skor naopak! Ono hram 4stoly (vysvetlim neskor v dalsom poste), robim si PRAVIDELNU review po KAZDEJ session, co zaberie nejaky cas, rovnako sa snazim studovat literaturu a vyukove videa, co je casovo velmi narocne (pri pokrovych videach sa zaspava asi 5krat lepsie ako pri dokumentoch o prirode od Sira David Attenborough

Prechod na NL20 bol trosku drsnejsi, regovia skvalitneli, zacinal som vidavat rel. dobre aggro opice (22/20/12) ale fishky zostali rovnako terribad a nitky boli este nitkovejsie, cize celkovo OK! Chvilu mi trvalo, kym som to zacal hrat ako NL10 (asi 2000ruk) ale znovu som skusal co funguje, co ale v principe nemam sancu zistit, kedze vzorka je minimalna a tak som sa v kazdom spote snazil spravit to, co som myslel, ze je spravne.
Kedze hram o nieco viac ruk, ako je pre zaciatocnika zdrave, rychlo som zistil, ze bez toho, aby som robil post flop moves dlhodobo budem sotva profitable. A robit postflop moves stylom, uz dlho som ziadny nespravil rozhodne nebola cesta, ktorou som sa chcel vidat. Ako vysledok som si zacal robit co najviac poznamok o vsetkom, co sa bud vymykalo normalu, resp. bolo z mojho pohladu noteworthy.
Ked som nasiel svoj prvy read na jedneho rega a ked som postupne zacal odstranovat otazniky a zistil, ze ma fakt leak, tesil som sa ako male decko! Bolo to ako licence to steal, lebo som vzdy a s takmer 100% istotou vedel, ci sa mu ruka paci a chce pokracovat (v tom pripade som prestal slowplayovat svoje silne ruky lebo som vedel, ze dostanem akciu) alebo naopak, a vtedy som mu zacal kradnut pot za potom. Oaza!
Povzbudeny skvelym vysledkom som hladal leaky vzdy a vsade a u vsetkych! Nutno povedat, ze uz mam svojich 'zakaznikov', ktorych vzdy velmi rad uvidim na svojom stole, aj ked sa na prvy pohlad mozu javit ako solid regovia. Samozrejme sa ja sam snazim hrat unexploitable najma protim regom, proti rybam a velrybam som naopak myslim az prilis citatelny

Runoval som myslim celkom optimalne. V showdowne som sice dostaval riadne knedle (2x nut fullhouse vs rivered quads, nejake set over set konfrontacie - so mnou na tej horsej strane

Ohladne taneckov, som pripraveny hrat s hocikym na 'mojich' stakes = netableselectujem. Samozrejme hram iba 4stoly takze vzdy sadam k tym, kde je overena velryba, ale ked ju zabijeme, castokrat sa hrame uz iba my regovia. Je to o dost ine, pretoze rad prekracujem 30%+ VPIP a 25% PFR na soft tables, ale na stole plnom regov mi to na pocudovanie nechcu dovolit

Je toho este vela, co mam na mysli, ale vsetko ma svoj cas, necham si to najprv ulezat v hlave. Planujem sem v blizkej buducnosti postnut nejake 'read based plays' (rozumej wtf plays co iba zazrakom vysli, ale nie, mal som na to svoje dovody

Plany na dalsi mesiac mam hlavne studovat, porozmyslat o zvyseni poctu stolov ale zatial zotrvat na NL20. Clovek nikdy nevie, mozem byt len nejaky opiciak na hotrune

Dakujem ak ste sa docitali az sem a prajem vsetkym