MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog - z pokerstrategy 50$ na 1000$ za 90 dni !!!

Odoslaťod eraserSK 18 Nov 2010 23:59

[/quote]

tak bol som aj ja na tomto vynaleze skazy spolu s holkou a hned jak som na to nastupil a vyviezlo nas to hore kde sme cakali kym nastupia ti dole tak som vedel ze som spravil najvacsiu chybu svojho zivota a o par sekund stopro zomriem....celu jazdu som nadaval jak pohan a strasne krical....o dost viac nez moja polovicka :D[/quote]

jaaaj :D ani nevrav este mam z toho nocne mory, najhorsia cast bola, ked si sme sa HORE zacali ako nasa cast samostatne KYVAT (nase sedadla) a robilo to taky efekt ze kukoncu si vlastne bol KOLMO NA ZEM a tak si PADAL DOLE...a cely cas clovek myslel nato ze ma drzi jeden plast bez dvojiteho istenia :D tiez som chcel zaplatit zato aby to zastavil no nepocul ma ;D
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod grulo 19 Nov 2010 17:13

Ak ti mozem poradit, tak ten pre teba najvacsi turnaj v zivote si nechaj na take obdobie, ked sa ti tieto veci v turnajoch nebudu stavat, resp. na upswing.

Predoze zbytocne len predlzis tuto nepodarenu seriu a o to viac budes nespokojny, ked aj v tomto velkom turnaji vypadnes ako AA<57.

Pokial ti listok zostava v platnosti dlhsie a velky turnaj sa opakuje, urcite by som pockal na lepsie obdobie.
grulo

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 8 krát/7 krát

Odoslaťod eraserSK 21 Nov 2010 13:37

Vikendovy update,

neviem cim to je ale cez vikendy ako zvycajne sa mi dari omno viac. Vtipne je ze piatok som mal stretavku zo strednej po 5 rokoch. V sobotu som prisiel a lahol do postele o 7 rano. O 12 som uz bol hore a nedalo sa mi ist dako spat. Preto som chcel hrat iba skore turnaje nic po 8 hodine, lebo som cakal ze vyletim a pojdem spat.

Najprv smo si pustil 5,5 12 000k GTD. Tento turnajik sa mi dajak extra nedarilo ale dostal som sa do ITM takze spokojnost vcelku.

Neskor som si pustil 5,5 20 000 GTD a 2,2 turbo 12 500 GTD. Z turba som vyletel tak asi 1000 od ITM nesli karty vobec. Ale v 5,5 sa mi teda darilo hodne. DOle si mozete pozriet aj vysledok. Skoncil som 200. Aj to smutne SB 910o push a bb ktoreho som mal dobre nauceneho ze som tag aj 15 s rozmyslal kym to callol s AJo ale callol a nevytocil som to bohuzial. Inac hral som to skoro do polnoci uz ako mumia skoro, uplne unaveny nasrot, proste necakal som ze tak dlho budem hrat :D Poker GOD je vtipalek...
Prílohy
5,5 20kGTD 200miesto.JPG
5,5 20kGTD 200miesto.JPG (108.35 ) Zobrazená 2762 krát
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 04 Dec 2010 17:19

NOVEMBER HIGHLIGHTS :vlade:

AKo sa hovori neskoro ale predsa si spravime novembrovu analyzu. Po prve to zacina byt dost blaznive na VS (skusky a divne cvika) a nakolko som v 5. roc tak sa clovek musi sustredit neda sa prenasat. Okrem toho aj s holkou su problemy dako sa jej nechce posluchat, ale tu musim aj pridat ze na nase 3 rocie mi kupila tricko ake dostal aj iny clen pp.sk ale mam ho v marhulovej farbe WORK IS FOR PEOPLE WHO CANT PLAY POKER, mam ho rad :) Celkovo ale nemam na nic cas, aj ked sa pokru snazim venovat co najviac. Dokonca som bol cely tyzden chory a hral som poctivo mtt sessions asi 15 mtt denne. ALe ziadny vacsi hit sa nepodaril.

NOVEMBROVE CIELE
1. Zahrat aspom 50 a viac MTT turnajov DONE
2. Ukecat niekoho na sharovanie (aj poplatkov) na Cardrunners alebo DC (nemyslim si ze to potrebujem mat iba sam, setrime je kriza) DONE na DC som si postahoval kopu videii...
3. Docitat konecne knihu Harrington on Holdem 1 NECITAL SOM ANI LIST
4. Zacat hrat naplno sng mtt 180 man alebo DoNy rozhodnut sa iba pre jedno!! DAKO SOM ZAMRZOL NA MTT, NEHRAM ANI DONY ANI sng-Mtt, len minimalne
5. Byt aktivny na forach pp.sk, 2+2, pokergaming.cz, atd ako tak DONE

Tak co nato povedat, ako tak splnene. Tento mesiac som mal 15 dni holdem manager a ideme ho s kamosom kupit natrvalo, takze to sa tesim, lebo je dost uzitocny aj ked moje oblubene turbo mtt sa daju hrat vpoho bez toho.

Dokopy MTT winnings za november 2010: 664$ :keso2:

Ako som s tymto cislom spokojny aj ked to mohlo byt ovela krajsie. Len jedna vacsia vyhra na PS a som zavodou. Bohuzial este sa mi ten late luck vyhyba. Uvidime dufam ze sa to vylepsi, uz by san a PS daky hit za 200$ a viac zisiel.

Ako zvycajne mi vysledky taha CAKE, kde som bol raz 1. v 1000$ turbe a raz 2. co dalo dokopy skoro 350$. Aj to som zacal aktivnejsie hravat na Caku az ked som si uvedomil ze na PS je proste treba ovela viac lucku ako na caku, pretoze pole hracov je o tisicky mensie. Caste mincashe na PS cloveka troska potesia, ale je to daleko od toho co by to mohlo byt.

Tento mesiac som siel do 2 novych herni, len kvoli tomu ze som hladal best hernu na turbo mtt. Najprv som siel do Titanu ale tam som sklamany z toho, lebo tam nic neni. Su tam slaby hraci ale da sa tam hrat iba regular turnaje. Pred 2 dnami som vstupil do Doxxbetu a tam to uz vyzera lepsie s turbo mtts. Cize uvidime co bude s titanom.

V oktobri som mal Poker ROLL – 750$ a teraz po vyhrach, prehrach a odpocitani vsetkeho mozneho mam poker roll priblizne 800$. Takze progress minimalny. Dufam ze to bude lepsie v decembri.

Tak to je asi vsetko. GL & HF all
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 07 Dec 2010 08:02

Hm takze stali sa mi dve vacsie pokrove udalosti.

Ta prva je ze uz mam kupeny Holdem manager, takze ho mam for ever :) uz iba chyba aby som ho pouzil v moj prospech a hitol daky pekny turnaj.

Co sa tyka tej druhej, tak som bol prvy krat hrat live poker v BA a to na 10e freezour 400 eur GTD. Bol to v pohode turnaj, zacina sa deep a potom je z toho turbo v late game iba 20 min levely. Co dodat, bol som troska zmateny ako online hrac ze nevidim velkost stackov cislom pri hracovi a pohlad z hora na stol je isto lepsi ako ked sedite za stolom :D
SKoncil som 5 z 39 hracov a 4 brali peniaze. AJ to short ustal s flush draw proti top pairu. Inak by som bol ITM hned :). No co uz. Aj tak pekna skusenost.
eraserSK

Odoslaťod popoBA 07 Dec 2010 11:21

kde si to hral?
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Adam_OxO_G 07 Dec 2010 12:46

bud Allin alebo Mamut inde sa 10ka freez s 400GTD nehrava :)
A inak gratulujem k peknemu progresu :)
Adam_OxO_G

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 6 krát/11 krát

Odoslaťod popoBA 07 Dec 2010 12:59

este mozno hore na mlynoch v cubicone ak to este funguje.sak,preto sa pytam aby som vedeu
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod eraserSK 07 Dec 2010 13:42

v alline som to hral :)

oo diky oxo, som myslel ze si prestal s pokrom a zas si sa vratil? kvoli pokru ani na dotu neni cas :D

Kedze som vcera skoncil pred branami ITM da sa povedat o chlp, tak dnes som si to napravil :) aj vyhra bola vacsia ako keby vyhram vcera v alline. Doxxbet 5e turbo freez, asi 550e vybehla garancia. Zaknihovane pekne prve miesto
Prílohy
doxxbet 1 miesto 5 turbo freez.JPG
doxxbet 1 miesto 5 turbo freez.JPG (58 ) Zobrazená 2251 krát

Za tento príspevok od eraserSK poďakovali :
haman
eraserSK

Odoslaťod popoBA 07 Dec 2010 14:01

v alline bolo 39 ludi?wtf nice
Obrázok používateľa
popoBA

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!