MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog - z pokerstrategy 50$ na 1000$ za 90 dni !!!

Odoslaťod eraserSK 14 Nov 2010 08:44

Takze update k 14.11.2010,

posledny tyzden bol pomaly nocna mora, prehraval som zase vsetko mozne aj nemozne na runner runnneeeeeer, takze tiez som si pomaly sadal k stolom tak ze uvidime co zas prehram. (skoda ze neprehravam take nuts aby som dakde rozbil BAD BEAT jackpot :D)

Ostal som cez vikend v Ba, pretoze s holkou som oslavoval 3 roky spolu, jaaaj hrozne dlho. Jeden darcek co mi dala by som rad aj neskor ukazal, len nemozem byt lenivy a odfotit to musim. Boli sme aj na kolotococh tych holandskych a ak mozem dat jednu radu, nechodte na tu NAJVYSSIU VEC s DVOMI RAMENAMI, este nikdy v zivote som sa nebal o svoj zivot tak ako tam, a to z dovodu ze ste isteny iba jednou plastovou debilinou ktora cely cas vrzgala a to par krat Vas to doslova hodi o to. Clovek by cakal na takomto kolotoci aspom DVOJITE istenie ale asi netreba :D

A k pokru, vcera od asi 5 mi zacala pokrova session, vpodstate standart. Asi 5 az 7 turnajov na PS a na caku 3 turnaje. Konecne vsetko bolo dake ine. Zacal som vyhravat alliny, karty mi drzali, chodili mi sety na moje low pairy na flop atd atd. Neuveritelne. NO na PS som cashol asi v 4 turnajoch, bohuzial zase nic extra. BOl som v jednom 101 z 8200 ale za asi 7$ uplne smiesne.

Vtip pride teraz, cake zmenil soft a turnajovu ponuku. Napr. z 100 000$ gtd ktory bol nedelny ME spravili 75 000 GTD a teraz je to uz 5000$ ADDED za stale rovnaky buy in okolo 250$. Cez den zmenili 4000$ za 55$ buy in na 2500GTD za 55? Zrusili nocny 12 000GTD atd atd. Totalne dodrbkali MTT turnaje na caku. Ostali iba moje 2 hlavne oblubene 1000$ turbe FR a 6max. Co sa tyka softu tak cake 2.0 je total crap najvacsi shit pod slnkom, ten soft zamrza, vyzera otrasne, stol je velky aj ked ho mate uplne minimalizovany. Normalne som napisal na support, ze zacal som pokrovu karieru s nimi ale toto co spravili to je otras. Presne som sa ich opytal, ze citujem: "ktory idiot bude hrat tieto MTT za vysoky buy in/mala garancia po ich zmenach". Oni sa mi ako vzdy ospravedlnili v maily a napisali ze moj mail daju na turnajovy department. Takze uz som bol rozhodnuty vcera posledny krat hrat na CAKE a cake sa sam zachranil. Pretoze , mi doprial najprv 2 miesto na 1000 turbo FR, co som dodrbkal HU na FT bo som ho dlho nehral. To boloza 160$ a potom neskor som si prvy krat dal 2000$ turbo za 12$ a tam som skoncil 10. A10 mi neudrzalo proti JK, dostal set J ale aj tak spokojny bolo to za 40$. Cize velmi pekna session :).
Prílohy
2000 GTD turbo 10 miesto 40$.JPG
2000 GTD turbo 10 miesto 40$.JPG (108.56 ) Zobrazená 3023 krát
CAKE FR turbo - 160$.JPG
CAKE FR turbo - 160$.JPG (87.49 ) Zobrazená 3025 krát
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod eraserSK 16 Nov 2010 18:44

Tak hodime si update, zdravim vsetkych citatelov,

tak po skvelych vykonoch v sobotu, to v nedelu bolo uplne zabite. Na 1/4 mil sunday turnaj som sa kvalifikoval na prvy krat. To bolo este super, ale co sa vecer dialo. Zase som prehraval PF alliny kde som bol 60/40,80/20 atd. Najkrajsie je natom ako som vypadol z 1/4 mil, prehral som FULL HOUSE ktory mal byt split na turne, proti jeho rivernutemu second vyssiemu paru, cize sa mu zrazu spravil vyssi FH. To este ako tak sa to da prezit, ale to iste sa mi stalo vcera. Prehral som FH na runner runer vyssi, proste to su situacie co nikto nenapise.

vcera som sa dostal TAKMER do ITM v 5,5 20 000 GTD, kebyyy som nebol poslednu hodinu card dead, a konecne na sb dostavam AK a to pushnem aj keby co je, dostavam call od A9 double up, a hned ruku nato dostavam KK tu uz mam healthy stack ale snazim sa prestat si vsimat ITM bublinu a hrat max co sa da, a to som aj spravil, bol som na butne a bol standart raise z MP tusim na 600 ja som ho rr 1600 on rozmysla a po asi 10s flat call. Flop Q high. Ja ze super board, cbetol som on rozmysla a call, tak som si ho dal ze ma KQ, QJ, mozno JJ a neveri mi, uvidi co na turne. Betol som na turne uz silnejsie a uz som bol pot comitted, vsak som mal overpair od boardu nebal som sa, chalan rr ja call a ukazal trafeny set 8 na flope a ja OUT.

DAlsi turnaj, uplne card dead znova, o 100 miest ITM tusim 4500 GTD to bol, dostavam na Sb KQs a bol som rozhodnuty ist all in pokial nebude crazy akcia predomnou, boli dva limpy tak som to krasne pushol s usmevom, a zrazu co som necakal BB repushuje z mojich 1800 na 4900. Rozmyslam hned co sakra moze mat, davam ho na tight range, no ked ukazal 33 neveril som vlastnym ociam. Ist flipovat s 33 za pol stacku to sa len tak nevidi :bad: , ak si myslite ze samozrejme 33 udrazalo tak sa aj stalo, dostal som na flop STRAIGHT DRAW ale to je asi tak vsetko, znechuteny som to vypol a bol znechuteny :D

Ked tak pozeram videjka hracov co su plus tazke $ isto hraju lepsie ale to stastie mi dako chyba, uz by sa patrilo aby sa to otocilo a moja snaha bola odmenena riadnym HITOM, 400$ plus!! ach jaaj.. GL all and wish me luck...

caute
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 16 Nov 2010 21:33

ok, po dnesnej vecernej mtt session som vymyslel nove slovo :D a mam nanho aj registrovanu znacku:::

som v DOWNRUNE

dnes som sice neprehral fullhouse, ale zato MP raise, ja rr ALL in s AK, on insta call so 77.

flop KJJ

turn 8

river 7

ako som uz pisal matejovi z.: I HAVE SEX WITH GIRLFRIEND EVERYDAY, BUT RIVER FUCKS ME ANYWAY !!!

signing off...
eraserSK

Odoslaťod popoBA 16 Nov 2010 21:52

vsetkym co takto placu by som odporucil aspon 2k ruk omahy.ta vas tak prefacka,poj*be a vytiltuje ze si potom taketo cooleri ani len nevsimnete :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod eraserSK 16 Nov 2010 21:54

tak popoba vies, to hras CG to by som sa ani neobzrel, ale ked hras 3 abo 5 hod turnaj a prehras FH a na druhy den znova, alebo proste stale prehras PREMIUM handy do dementov bez duchaplnej calling range, to je vela :D

ale stale to neni crying post, to proste nove slovicko a slogan :D nic viac
eraserSK

Odoslaťod popoBA 16 Nov 2010 22:25

no mne ako mtt hracovi to objasnovat nemusis :D este je dobre aj to ked ti po 8 hodinach pri top 20 z 4000 o 6 rano vypadne v celej stvrti elektrina na hodinu.to je uz na rohypnol a flasu vodky :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod lacored 17 Nov 2010 12:09

Ja som si vcera tiez po dlhej dobe grindil na starsoch nejake mttcka, 40/2545, mp raise ja na gombiku push s AA on call 66, river 6..krasny rigged riverstars :D
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod eraserSK 18 Nov 2010 23:31

zdravim vsetkych,

zacnem dnesny update asi takto OHHHHHHHhhhhhh co je toto uz????????

Tak najprv zacnem tym ze vsetko je zleeeeeee.....vobec sa moj downrune nespomaluje, a bezim stale hlbsie. Prehravam neskutocne veci co ja neviem, da sa to?

Vcera pri mtt session som bol aj na skype s matejom z. a som mu pisal handy vseliake zaujimave a samozrejme aj tie na ktore som vypadol, ak to bolo ako zvycajne 80/20 (MOJE OBLUBENE) alebo 70/30 atd proste vzdy ako velky favorit, tak nervy uz praskali !! a uz sa aj smial ako nadavam, co bolo casto bohuzial.

Dnes to uz bolo extra extrem. NEbudem pisat vsetky handy, ale iba 3 presne aby clovek bol v obraze co sa DA prehrat :D

HANDA c. 1= Cake turnaj turbo 6 max 1000$ GTD - dostavam krasne AA na button pri 200 blinde mal som stack asi 5000 az 6000. Limp MP za nim este jeden limp z MP ja na buttne z 200 rr 800. Hraci dako ani nerozmyslali a call. Flop velmi pekny na AA ..577.
Chalan betol co prvy limpol, druhy fold ja rr on rr all in a ja call s tym ze dufam ze ma tu 5 alebo low/mid pair. to co ukazal stalo na tycku! 57 SUITED! Prva chyba LIMP ! to je karta akurat tak na Zahodenie! druhy ze callol 4x bet !!!! OTRAS...OUT!

Hand c. 2 - P****Stars 5,5 TURBO !! asi 200 miest od ITM, slusny stack. dostal som AJs. Bol som dost aktivny pretoze som mal karty, a bol som na sb. BOli 2 limpy tak si hovorim ze ak to raisnem , callnu ma urcite a ze okej pozrem flop.
FLOP prisiel Ks10s4x. Mal som nuts flush straight draw. Ja ze super cekol som a dostal som to co som chcel, all in z prvej od dakeho muula, a co ukazuje som velmi rad Q9o Nemal ani flush draw proste gut shot. A mal som ho kryteho, Q by mi spravila straight. Super pozicia. SAMOZREJME MOJ PRIATEL RIVER vsetko zariadil ... 9 na river v inej farbe ako som chcel. SOM CRIPPLED.

Hand c.3 to uz dam aj nazorne, bol to turnaj na Titane kde som bol asi 50 z 300 a 100 bolo itm. 4500$ GTD. Co sa tyka akcie, prvy shove bol od shorta za 7 BB s Q5s, prvy call bol s 1010 za 2500 chipov, chalan treti dal iba call s QK za 2500 ostalo mu asi 3000behind, a ja som mal KK hned za nimi a uz boli sice 3 v alline ale KK nefoldujem, takze rr all in, a ten typek s QK ani nerozmyslal call, a mal asi o 500 chipov menej ako ja ci 1000. Na obrazku vidite ake som mal PERCENTA, mat take v 4way alline je na NEZAPlatenie !!! no ja som to prehral board: JJQQ4
Prílohy
moj disluck.JPG
moj disluck.JPG (61.92 ) Zobrazená 2281 krát
Naposledy upravil eraserSK dňa 18 Nov 2010 23:47, celkovo upravené 1 krát.
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 18 Nov 2010 23:42

jaj este aby som nezabudol, aby ste si nemysleli ze crying post a hlupak co necaka variaciu v mtt, mne absolutne nevadi ak prehram AK vs AQ, 1010 vs JJ atd. Coolery a podobne hracky. AK OBIDVAJA ZAHRAME DOBRE a prehram okej neni problem.

ale strasne mi vadi ak niekto zahra UPLNE ZLE napr. AA vs 57 a proste DOSTANE TO! alebo KK vs to QK v 4way. QK nemal calllnut ani prve dva alliny, nie to este moj rereraise allin...

dufam ze ma chapete ak nie uz radsej necitajte tento blog :D

btw v nedelu ma caka moj najvacsi turnaj v zivote 200 000 $ GTD a bude to hrat do 1000 ludi...pls wish me luck a nech ma mega suckouty ala KRIZNA ULICA (kedysi aktivna to ulica) obchadzaju! 8-)
eraserSK

Odoslaťod DevilMayCry 18 Nov 2010 23:49

eraserSK napísal:
Ostal som cez vikend v Ba, pretoze s holkou som oslavoval 3 roky spolu, jaaaj hrozne dlho. Jeden darcek co mi dala by som rad aj neskor ukazal, len nemozem byt lenivy a odfotit to musim. Boli sme aj na kolotococh tych holandskych a ak mozem dat jednu radu, nechodte na tu NAJVYSSIU VEC s DVOMI RAMENAMI, este nikdy v zivote som sa nebal o svoj zivot tak ako tam, a to z dovodu ze ste isteny iba jednou plastovou debilinou ktora cely cas vrzgala a to par krat Vas to doslova hodi o to. Clovek by cakal na takomto kolotoci aspom DVOJITE istenie ale asi netreba :D

tak bol som aj ja na tomto vynaleze skazy spolu s holkou a hned jak som na to nastupil a vyviezlo nas to hore kde sme cakali kym nastupia ti dole tak som vedel ze som spravil najvacsiu chybu svojho zivota a o par sekund stopro zomriem....celu jazdu som nadaval jak pohan a strasne krical....o dost viac nez moja polovicka :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!