posledny tyzden bol pomaly nocna mora, prehraval som zase vsetko mozne aj nemozne na runner runnneeeeeer, takze tiez som si pomaly sadal k stolom tak ze uvidime co zas prehram. (skoda ze neprehravam take nuts aby som dakde rozbil BAD BEAT jackpot

Ostal som cez vikend v Ba, pretoze s holkou som oslavoval 3 roky spolu, jaaaj hrozne dlho. Jeden darcek co mi dala by som rad aj neskor ukazal, len nemozem byt lenivy a odfotit to musim. Boli sme aj na kolotococh tych holandskych a ak mozem dat jednu radu, nechodte na tu NAJVYSSIU VEC s DVOMI RAMENAMI, este nikdy v zivote som sa nebal o svoj zivot tak ako tam, a to z dovodu ze ste isteny iba jednou plastovou debilinou ktora cely cas vrzgala a to par krat Vas to doslova hodi o to. Clovek by cakal na takomto kolotoci aspom DVOJITE istenie ale asi netreba

A k pokru, vcera od asi 5 mi zacala pokrova session, vpodstate standart. Asi 5 az 7 turnajov na PS a na caku 3 turnaje. Konecne vsetko bolo dake ine. Zacal som vyhravat alliny, karty mi drzali, chodili mi sety na moje low pairy na flop atd atd. Neuveritelne. NO na PS som cashol asi v 4 turnajoch, bohuzial zase nic extra. BOl som v jednom 101 z 8200 ale za asi 7$ uplne smiesne.
Vtip pride teraz, cake zmenil soft a turnajovu ponuku. Napr. z 100 000$ gtd ktory bol nedelny ME spravili 75 000 GTD a teraz je to uz 5000$ ADDED za stale rovnaky buy in okolo 250$. Cez den zmenili 4000$ za 55$ buy in na 2500GTD za 55? Zrusili nocny 12 000GTD atd atd. Totalne dodrbkali MTT turnaje na caku. Ostali iba moje 2 hlavne oblubene 1000$ turbe FR a 6max. Co sa tyka softu tak cake 2.0 je total crap najvacsi shit pod slnkom, ten soft zamrza, vyzera otrasne, stol je velky aj ked ho mate uplne minimalizovany. Normalne som napisal na support, ze zacal som pokrovu karieru s nimi ale toto co spravili to je otras. Presne som sa ich opytal, ze citujem: "ktory idiot bude hrat tieto MTT za vysoky buy in/mala garancia po ich zmenach". Oni sa mi ako vzdy ospravedlnili v maily a napisali ze moj mail daju na turnajovy department. Takze uz som bol rozhodnuty vcera posledny krat hrat na CAKE a cake sa sam zachranil. Pretoze , mi doprial najprv 2 miesto na 1000 turbo FR, co som dodrbkal HU na FT bo som ho dlho nehral. To boloza 160$ a potom neskor som si prvy krat dal 2000$ turbo za 12$ a tam som skoncil 10. A10 mi neudrzalo proti JK, dostal set J ale aj tak spokojny bolo to za 40$. Cize velmi pekna session