MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog - z pokerstrategy 50$ na 1000$ za 90 dni !!!

Odoslaťod eraserSK 21 Feb 2011 13:25

hegides napísal:.nejak moc to prezivas :lol2:

hediges ak si to ty s kym som hral kvaldu na doxxxbet co si mi zadelil minraise button s Q10 a potom call moj all in za 2/3 tvojho stacku tak ostat hrat vo svojom svete.... aku range si mi vtedy preboha daval 72o? ja som mal A9o a si mu suckol :D ofc..cize sry radim ta k tym nobrainerom ale mozno mi ten krok vysvetlis :) pokus sa nech sa paci.
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod eraserSK 21 Feb 2011 13:29

matiapag napísal:
eraserSK napísal:.. gulku do hlavy takymto

a to uz preco? :) aby si nemal z koho tahat peniaze? imo je to iste na psychiku narocne, ale taky mindset, ze "radsej nech mi zlozi slabu ruku PF, ako by ma mal dorovnat, lebo ma moze sucknut" tak to nie je velmi dobre, treba sa tesit z toho, ze si bol v tych situaciach favorit = robil si teda asi dobre rozhodnutia ;) Imo aj ja som sa niekedy tak "modlil", ked som bol v swingu, ze "dufam, ze zasa neprehram" ... dnes je to uz ine, dnes "dufam, ze spravim dobre rozhodnutia" ;)

:gl:

mati :) ako toto napise kazdy ale 7castle ti tiez napise ze toto boliiiiiii.... A clovek sa snazi dat do ich koze co si mysleli, a tak ale nejde to :( ... to su ludia co hraju dve karticky co maju na ruke a thats it, co sa deje na stole ich absolutne nezaujima. :P
eraserSK

Odoslaťod matiapag 21 Feb 2011 13:33

ale ja tomu rozumiem, ze to nie je ziadna sranda... len proste v tom vsetkom, co nazyvas "nobrain moves" je pre teba strasne vela value, a ked sa na to pozries takto, tak by ti to mohlo aspon trosku zlepsit ten psychicky stav, ktory je iste velmi zly po takejto serii prehier... Ked si v pohode, tak si to proste iste uvedomujes, ze co tu pisem nie je totalny blud :) Ale ked mas za sebou takyto zly vikend, tak namiesto toho, aby si sa stale zozieral (+ este sa zamyslal nad tym, preco to zahrali ti hlupaci tak a tak), sa mozes pozriet aj na tu svetlu stranku toho celeho a mozno ti to sprijemni tazke chvile ;)

:Rose:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod hegides 21 Feb 2011 14:07

eraserSK napísal:

hediges ak si to ty s kym som hral kvaldu na doxxxbet co si mi zadelil minraise button s Q10 a potom call moj all in za 2/3 tvojho stacku tak ostat hrat vo svojom svete.... aku range si mi vtedy preboha daval 72o? ja som mal A9o a si mu suckol :D ofc..cize sry radim ta k tym nobrainerom ale mozno mi ten krok vysvetlis :) pokus sa nech sa paci.

.sevas, myslim ze je pochopitelne ze nejaku takuto random ruku si nemam sancu pamatat, ale kazdopadne kvaldy na DPT som hral, ale nepamatam si ta, cize ak chces nejaku moju obhajobu tak sem hod konkretnu ruku, a ja sa rad vyjadrim :) ..inak ti nedokazem pomoct a sry ale pochybujem ze by som ti dorovnaval nieco taketo za dve tretiny mojho stacku, a k nobrainerom ma kludne rad, to mi je jedno, ja som ti len chcel v dobrej viere pripomenut ze to naozaj moc zbytocne prezivas a taketo suckoutiky sa deju kazdemu a ako uz matiapag napisal, mozme byt za takych hracov (pravdepodobne aj ako som ja :lol2: ) vdacni ;)
..cize no offence a hod sem tu ruku, velmi rad sa na nu pozriem - ja si ju naozaj nepamatam a ak som ju naozaj zahral tak velmi zle, tak mi mozes este podakovat, ze z dlhodobeho hladiska budes v takychto nasich handach plusovym hracom prave ty ;)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod eraserSK 21 Feb 2011 14:47

hegides napísal:
eraserSK napísal:

.sevas, myslim ze je pochopitelne ze nejaku takuto random ruku si nemam sancu pamatat, ale kazdopadne kvaldy na DPT som hral, ale nepamatam si ta, cize ak chces nejaku moju obhajobu tak sem hod konkretnu ruku, a ja sa rad vyjadrim :) ..inak ti nedokazem pomoct a sry ale pochybujem ze by som ti dorovnaval nieco taketo za dve tretiny mojho stacku, a k nobrainerom ma kludne rad, to mi je jedno, ja som ti len chcel v dobrej viere pripomenut ze to naozaj moc zbytocne prezivas a taketo suckoutiky sa deju kazdemu a ako uz matiapag napisal, mozme byt za takych hracov (pravdepodobne aj ako som ja :lol2: ) vdacni ;)
..cize no offence a hod sem tu ruku, velmi rad sa na nu pozriem - ja si ju naozaj nepamatam a ak som ju naozaj zahral tak velmi zle, tak mi mozes este podakovat, ze z dlhodobeho hladiska budes v takychto nasich handach plusovym hracom prave ty ;)

:) hej hegi bol si to ty urcite, lebo sa mi zdalo ze blogujes tu tak som si to potom nasiel. Vsak ja ti chcem len pomoct vylepsit tvoju hru, a urcite to bolo tak ze si minraisol button aj a som pushol SB a insta calloval si Q10. To sme boli last 6 a 2 tikety boli, bol si CL vlastne v 5 a AJ TAK SI NEDAL TEN TIKET. A zo 4 kvald si nedal ani raz tiket, tak ja neviem mozno chyba bude v tebe. Nemozes s takym callom ocakavat ze ti podakujem....ale nevadi, tak ti dakujem za tvoju hru :Rose:
eraserSK

Odoslaťod hegides 21 Feb 2011 15:24

.haha vsak ja netvrdim ze som to nebol ja, ale vravim ze si to nepamatam tak sem hod tu ruku, inak ti ju vysvetlit moct nebudem, a to ze som ten ticket nakoniec netrafil vobec nieje urcujuce a zbytocne sa do mna navazas, cize brzdi ;)
..btw ak budes chciet niekomu niekedy pomahat, toto urcite nebude ta spravna cesta ;)

.....cize cakam na tu ruku.... :)
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod eraserSK 21 Feb 2011 15:53

LOl nebudem hladat v HH, proste bolo to takto
vsetci fold v last 6 ti si bol na butne stack asi okolo 35 000 a dal si minraise 2400 pri 1200 bb, ja som mal kolom 17 000 a dal som shove, a bb fold a ty si nerozmyslal ani vcelku dlho a call.... ty Q10o ja A9o. A boom Q turn alebo river to je jedno. Ide oto ze open este dobry, mozno maly, ale call strasnee strasnyyyy :)

Tak preco si dal call :)?
eraserSK

Odoslaťod hegides 21 Feb 2011 21:05

.hh ty si jak male decko, ale to je jedno, neriesme ;) ja si to nepamatam a tvoja verzia sa mi moc nepozdava, napr. mozno keby boli ine stacksizes tak nemame co riesit, cize kaslime na to ;)
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod 7castle 21 Feb 2011 21:49

Eraser nic v zlom ale fakt si hodne mimo v celej tejto diskusii...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod SVKpoker85 21 Feb 2011 22:16

hegi tisko, ty si spominas hlavne na veci ako sa ti to hodi

a PEACE :angel: , lebo vas tu vsetkych rozhadzem kolko vas tu je :w4444x3: :shot: :apminer: je to jeho blog, tak si moze pisat co chce si myslim

:gl: :gl: :gl: 8-)
SVKpoker85

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!