eraserSK napísal:hegides napísal:.nejak moc to prezivas
hediges ak si to ty s kym som hral kvaldu na doxxxbet co si mi zadelil minraise button s Q10 a potom call moj all in za 2/3 tvojho stacku tak ostat hrat vo svojom svete.... aku range si mi vtedy preboha daval 72o? ja som mal A9o a si mu suckol
ofc..cize sry radim ta k tym nobrainerom ale mozno mi ten krok vysvetlis
pokus sa nech sa paci.
.sevas, myslim ze je pochopitelne ze nejaku takuto random ruku si nemam sancu pamatat, ale kazdopadne kvaldy na DPT som hral, ale nepamatam si ta, cize ak chces nejaku moju obhajobu tak sem hod konkretnu ruku, a ja sa rad vyjadrim
..inak ti nedokazem pomoct a sry ale pochybujem ze by som ti dorovnaval nieco taketo za dve tretiny mojho stacku, a k nobrainerom ma kludne rad, to mi je jedno, ja som ti len chcel v dobrej viere pripomenut ze to naozaj moc zbytocne prezivas a taketo suckoutiky sa deju kazdemu a ako uz matiapag napisal, mozme byt za takych hracov (pravdepodobne aj ako som ja
) vdacni
..cize no offence a hod sem tu ruku, velmi rad sa na nu pozriem - ja si ju naozaj nepamatam a ak som ju naozaj zahral tak velmi zle, tak mi mozes este podakovat, ze z dlhodobeho hladiska budes v takychto nasich handach plusovym hracom prave ty