Ahoj all,
vramci darceku c. 2 za Ing. som si zaplatil 33e 10 000e gtd Big little turnaj. PO prve musim povedat ze je to fakt velmi dobry turnaj strukturou a hratelnostou. 15 000 stack 30 min. level 25-50 1. level, po 6 lvl je to 40 min. Infos na nete, boli az privelmi nespravne. Zaciatok turnaja bol o 19 15 a nie 18 30. Stack nebol 10 000 plus addon 2000 ale 12 000 plus addon 3000. Inak vsetko super, golden vegas je pekny klubik.
A teraz k mojej hre a stolu. Takze stol som mal hadam najaktivnejsi zo vsetkych, uz len poctom sit openou

. 3 blazni rovno po mojej lavici, 2 az 3 normal tight hraci. DOst dlho kvoli sit openou sme hrali 6 az 7 handed. Na stole bolo vidiet aj take ze po limpe 150 typek pushol all in 10 000 priblizne, no a dostava call od druheho nachipovaneho agro hraca. Hra bola 33 !! vs AK. Takze asi tak.
Ja osobne som mal zaujimavu handu ked limpol hrac UTG a ja som ho raisol na 450. Jeden short asi s 3000 chipmi call. BOl to presne AGRO hrac c. 2. Hrac agro c. 3 dava rr na 8000 !!! PO kratsom rozmyslani som to samozrejme nemohol dat. Tocit o 15k s AK takto skoro sa neda proste. Short ho callol, a super mal TT. FLop boli hned dva K. CIze BOHUZIAL.....
Dolezita hra c. 2 bola este pred prestavkou co bolo velmi dolezite. BOl som aj s Hamanom hrat, a povedali sme si ze mi povie koho mam nastole ak niekoho pozna. Bohuzial kvoli tomu ze sme si to nepovedali, som prisiel o cely stack lebo som nevedel proti komu hram. Takze hra bola asi tak ze pri 100-200 bol raise na 650 od holohlaveho uja (neskor som zistil ze Marian Hluchy

), ja som si nasiel QQ. Davam stanradt 3bet 1600. Pre mna dovtedy neznamy hrac rozmysla asi 20s, a potom dava 4bet 3000. Nakolko sa mi to rozmyslanie nezdalo a celkovo nas stol bol blaznivy ze som si do hlavy zobral ze na priemerneho bratislavskeho navstevnika je QQ daleko popredu. Posielam ALL IN 17 000 s tym ze super ma bud skusa alebo moze mat AK, TT, JJ, atd. Kvoli tomu dlhsiemu rozmyslaniu som si povedal ze AA isto nema a KK tiez. Takze super hovori ze toto sa mu stale stava, ze isto to prehra ale calluje. Ma akurat tu jednu zlu handu KK. CIze padam na short asi 800 chipov. Cez prestavku zistujem ze to bol Doxxbet niekolkonasobny vitaz cize na 4bet to mal byt easy FOLD. UCIME SA

Potom sa mi podaril DU na 1600. DOlezitejsia hra bola potom 4way all in a dostal som sa s JQ na 6000. A teraz prisiel moj koniec. V hre bol priemerny BA hrac

a Agro hrac c 3 co bol MEGA aktivny na stole a aj podla M. Hlucheho hraval take startovne kombinacie co ho RAZ ZABIJU

Uplne hluposti. Cize pri 150-300-25. NAchadzam si na ruke AKs. Davam raise na 850. Dostavam call od agro hraca, a na BB hrac pushuje asi 3000. Ja ihned repushujem, a agro hrac co fandi MU vo futbale, hovori ze to ja uz nefoldujem. CALLuje ma. Hrali sme moje AKs vs AJo vs KJ. VERILI by te ze toto vyhrate?

)) aj ja som veril. Az kym ten najnespravnejsi hrac, ako zvycajne dava suckout. Agro hracik s bigstackom dostava na river FLUsh na J. OUT OUT.
Takze chyba bola v QQ, inak sa mi super hralo. Aj to bola chyba umna z dovodu nepoznania supera. Inak na asi 4 hracov na stole je QQ nuts

. Skoda, dufam ze sa mi aj nabuduce podari toto zahrat.
P.S.: este pikoska. Haman mi ukazal aj PANA DEMA. CO vyhral 360 000 dolarov a prehral v ten tyzden. Cely cas sa hral na notebooku a aj popri turnaji stale hral na nete. Neviem, ten clovek mi pripada ako typicky IT typek, co je opaleny od monitora a nie od slnka. Nechapem ze nemal tolko rozumu aby 300 000 cashoutol a potom no nech sa hra so 60 000. namiesto toho cashoutol neviem kolko, a prehral strasne vela. NO TO JE asi taky pribeh co budem raz detom pred spanim hovorit

.... otras mnooo...