MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 50 000e gtd LIVE BA

Odoslaťod haman 15 Okt 2011 18:57

eraserSK napísal:no crazy, ale to je jedno...vsimol si si haman kto postupil? pan v bielej budne co bol celu noc nepritomny? :D :P

no vsak to je ten, co suckol mna aj popa v last 14 v kvalde. velmi sa tomu tesim.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod popoBA 15 Okt 2011 20:03

gratulujem mu,vidno ze je to regular
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod TomMolivan 16 Okt 2011 00:21

Čo sa týka "nepotrebujem vidieť jeho ruku" situácie, tak ja som skôr šokovaný, že v danom klube neplatí (ak som teda správne pochopil) "player claiming the pot must show his hand" rule, čo je snáď také základné pravidlo, ako že hold'em sa hrá s dvomi kartami.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod palo1973 16 Okt 2011 00:33

TomMolivan napísal:Čo sa týka "nepotrebujem vidieť jeho ruku" situácie, tak ja som skôr šokovaný, že v danom klube neplatí (ak som teda správne pochopil) "player claiming the pot must show his hand" rule, čo je snáď také základné pravidlo, ako že hold'em sa hrá s dvomi kartami.

no tak je to aj v montesine,concorde aj v casine austria,ak callneme river a super prvy muckne tak mame poslednu platnu handu v hre a nemusime ju ukazovat
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod haman 16 Okt 2011 00:49

palo1973 napísal:
TomMolivan napísal:Čo sa týka "nepotrebujem vidieť jeho ruku" situácie, tak ja som skôr šokovaný, že v danom klube neplatí (ak som teda správne pochopil) "player claiming the pot must show his hand" rule, čo je snáď také základné pravidlo, ako že hold'em sa hrá s dvomi kartami.

no tak je to aj v montesine,concorde aj v casine austria,ak callneme river a super prvy muckne tak mame poslednu platnu handu v hre a nemusime ju ukazovat

team play nic?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod KoPe 16 Okt 2011 03:13

TDA RULE NO 14: Uncontested Showdown
In a non all-in showdown, when all opponent(s) cards have been mucked without being
revealed, the last live hand wins. Opponents who muck at showdown without revealing their
hands also lose the right to ask to see the winning hand.

:)
Obrázok používateľa
KoPe

Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod eraserSK 16 Okt 2011 09:07

Ja som neukazal aby nevedeli ako light otvaram utg (uz ked nechodia dobre karty) cize ovela viac info by ziskali namna ako ja nanho nakolko dajme tomu ze mal TPTK mozno set, isto to nevolal na floating proti tight hracovi co otvaral utg.

A videl som to ze to spravili predomnou, takze na rivri ako rozmyslal a zavolal, tak som hodil karty dealrovi a on tiez s tym ze pot isiel jemu...
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Re: MTT Blog

Odoslaťod eraserSK 31 Okt 2011 19:47

Ahojte poker players :)

tak znova po troska dlhsej dobe s dacim novym...takze teraz mam toho troska viac problemov v osobnom zivote (ex,praca,akvizicie novych GFs) my pobera dost zivotnych sil, ale verim ze sa toho coskoro vsetkeho zbavim.

Tak ci tak sa snazim min. 3x do tyzdna hrat, to je taky standart 3 az 4x tyzdenne hrat, pride mi ako hobby hrac tak akurat....

Momentalne som uz bez stakingu s matejom, sme sa "rozisli" :) s profitom na oboch stranach zaco som velmi rád....Ja s mojim čistým BR okolo 900 dolcov som sa rozhodol tlacit na pokerfeste na party a samozrejme zere to dost BR, hlavne kvaldy na 215kove turnaje...A bohuzial co je horsie nedari sa mi v nich. ALe ostatne vsetko do 30dolarov som ochotny dat aj direkt buy in.

Akurat teraz v sobotu som skoncil 5ty v 10k R gtd, aj to bohuzial, v turbo turnaji v last 13 mi vypadol net a nikoho som nestihol zavolat za 4 min nabehol a zrazu som bol 7 z 8...viete si predstavit tie nervy kolko ruk som premeskal....tak ci tak 500 dolarov som vyhral zaco som rad a vyzera ze uz som vcelku adjusted na hracov na danej sieti. Vcelku sa mi darilo tento vikend chodit do ITM aj v 25k gtd pokerfeste som skoncil 80 z 1400 bohuzial last hodinu totalne CD...aj take sa stava.

Mozme este jednu ruku akurat z tohto 25k gtd rozobrat bola vcelku velka a uvidime ake budu nazory.

Obaja sme boli velmi deep, super podla statov solidny jeden z troch solidnych na stole. Akurat bol druhu ruku na stole. Ja davam standart raise 2,2bb na utg1 so 77, nas super je na MP a dava call...ja mam 70k stack on priblizne rovnaky, zapaja sa este hrac na BB dava Call. 3way ideme na flop. FLop prisiel 2, 3, 5 rainbow. Davam cbet okolo 50 percent potu, MP hrac dava call a BB folduje. Turn prisiel J, tu sa rozhodujem o second barrel z dovodu ze casto tu floutuju AK, AQ, davam bet silnejsi asi 60 percent potu, super dava do 5sekund call. na River prisla dost nevhodna karta na bluff a to dalsi J. Tu sa rozhodujem o 3rd bullet alebo c-f. Nakolko po rozmyslani ho davam na realnu range 88, 99, 1010, JJ resp. maly trafeny set, rozhodujem sa ze do potu asi 30k a ja mam 40k behind nebudem betovat, lebo si myslim ze som behind, po mojom ceku super betuje 22k a ja foldujem....DOst tazka ruka a mega pot. Super som mal ceknuteho cez sharkscope a mal solidny profit... Asi tolko mno :) Skusme produktivnu diskusiu....

Vsetkym prajem vela zdravia v tomto pocasi a GL pri stoloch :)
Prílohy
10k R 6$ 6 miesto 500$.jpg
10k R 6$ 6 miesto 500$.jpg (107.51 ) Zobrazená 4637 krát
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 06 Nov 2011 11:13

Zdravim all,

takze po tichsom tyzdni som si zapol vcera full session plus doxxbet kvaldu. Bol som po piatkovej party a troska nevyspaty, no dost krute to bolo :) Hral sa aj pokerfest 22$ buy in 10k gtd, nakoniec sa vyzbieralo tusim 19k...Session sa zacala tazkymi suckoutmi ale pomaly som sa vedel dostat aj do itm v turnajoch do 4k$, ziadny velky hit, az som sa maximalne sustredil na doxxbet. Ostatne som hral ako automat :).

doxxbet siel lahko, dobre sa hralo aj to skaklo, az kym sme neboli last 3ja a ti dvaja chalani povedali ze su kamosi a to spomenuli este ked sme boli last 6 a silne podozrenie na chipdump, ja raise EP, jeden z kamosov 3bet na 2k, a druhy kamos na SB push 5k chipov...ja fold a tento chalan co mal odds 3ku 1 ak nie viac dava fold, a napisal ze proti kamosovi hrat nebude, takze tak, zevraj mal Q9, ja som bol CL a neotvaral som nejak extra casto, ale ok... ked sme ostali last 3 tak to bolo peklo, oni proti sebe nehrali v podstate jak bol jeden z nich na butne tak druhemu kamosovi raisol bigblind asi 2x za priblizne 50 RUK co sme boli last 3. Take nervy som este nemal, lebo hrat proti 2, no nic moc...dako som to ustal a vyhral A7 vs Q10. A tiket je na svete, takze sa tesim na prvy doxxik.

CO sa tyka ostatnych online, dostal som sa velmi deep v pokerfeste. Bohuzial, ked uz som bol v last 30 bol som tusim 10ty. Potom som prehral A7 proti shortovi mal tusim J10. Stale som mal komfortny 30bb stack. Ked som este klesol troska last 23 nas bolo, mal som 28bb a utg push rega tusim 14bb mal, ja som mal 66 a posielam plnu, bohuzial neflipujem ani nedominujem ma JJ a prehravam, hned ruku nato dostavam JJ, a to som dostal setup do QQ, cize by som letel tak ci tak v tom turnaji :) aj keby to 66 zahodim, nakolko je to velmi nahrane ruka....nevadi GG dakych 120$ som vyhral 23 miesto, skoda :) hral som to do pol 4 bolo to slow a deep, hralo sami to skvelo.

Dnes pokracujem pokerfestom, good luck vsetkym 8-)
eraserSK

Odoslaťod APminer 06 Nov 2011 11:42

Gratz a :gl:

úplně s klidem bych napsal na support ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!