eraserSK napísal:no crazy, ale to je jedno...vsimol si si haman kto postupil? pan v bielej budne co bol celu noc nepritomny?
no vsak to je ten, co suckol mna aj popa v last 14 v kvalde. velmi sa tomu tesim.
eraserSK napísal:no crazy, ale to je jedno...vsimol si si haman kto postupil? pan v bielej budne co bol celu noc nepritomny?
TomMolivan napísal:Čo sa týka "nepotrebujem vidieť jeho ruku" situácie, tak ja som skôr šokovaný, že v danom klube neplatí (ak som teda správne pochopil) "player claiming the pot must show his hand" rule, čo je snáď také základné pravidlo, ako že hold'em sa hrá s dvomi kartami.
palo1973 napísal:TomMolivan napísal:Čo sa týka "nepotrebujem vidieť jeho ruku" situácie, tak ja som skôr šokovaný, že v danom klube neplatí (ak som teda správne pochopil) "player claiming the pot must show his hand" rule, čo je snáď také základné pravidlo, ako že hold'em sa hrá s dvomi kartami.
no tak je to aj v montesine,concorde aj v casine austria,ak callneme river a super prvy muckne tak mame poslednu platnu handu v hre a nemusime ju ukazovat
TomMolivan napísal:Čo sa týka "nepotrebujem vidieť jeho ruku" situácie, tak ja som skôr šokovaný, že v danom klube neplatí (ak som teda správne pochopil) "player claiming the pot must show his hand" rule, čo je snáď také základné pravidlo, ako že hold'em sa hrá s dvomi kartami.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.