MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog - z pokerstrategy 50$ na 1000$ za 90 dni !!!

Odoslaťod poldinhoo 02 Mar 2011 20:39

hehe, pekna hra, :D to som este nevidel

ja som minule podobnu prehral AI pf s KK proti tusim AJ A6 AK turn A :P
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod eraserSK 12 Mar 2011 09:48

Tak hodim mensi update,

absolutne nemam cas sa venovat pokru ako by som chcel, ak mam cas vecer pinknem dake turnaje kde mincashnem.

Vcera som hral taku session ze viac turnajikov, aj z toho nic moc nakoniec, dostal som sa deep v 11 daily ale nakoniec mi to bolo marne ked som dal 15 bb push na HJ s A7 so zamerom na steal, dostavam push od asi 6 bb stacku ostatny fold, ukazal 99 na flop A uz sa tesim turna dalsie A uz sa velmi tesim, river chytil TWO OUTER milovany 9 a resuckol ma. To este si hovorim ze smola ale zijem dostavam hned dalsiu ruku A9s takze znova push este s mensim stackom a ZNOVA ten isty pushuje a este aj BB pushuje
stoji A9 vs pana na lavo 1010 vs big blind ma JJ hovorim si este zijem, flop 10 a uz som dead :D a znova daky 30dolar mincash. Ale zaujimave natom je ze asi 3 ruky som sedel pri tom stole a ten pan na lavo siel zo 6000 na vyse 60 000 stack cize daleko nad average za 2 ruky tym ze v oboch chytil TWO outer, da sa takyto GODMODE zapnut v OPTIONS na starsoch? a ja som blby a nemam zakliknute? :wall:
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod Topolman 13 Mar 2011 21:33

Ked mas A7 vs 99 tak mas jedno ci dojde jedno eso alebo dve btw :D. GL a dufam ze coskoro pride report ze si hitol nieco poriadne konecne :D
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod eraserSK 26 Mar 2011 15:53

57e - 20 000 gtd new wienstadt.....dobra struktura-25 Min. level

Stol bol vcelku dobry bohuzial moj doomswitch si so sebou nosim stale :/

Na stole bol jeden agresor, dve zeny very tight a inak tight hraci. Dostaval som sa do hry hlavne s najagresivnejsim hracom pretoze ten hral asi 80percent ruk.

Ukazkova je kde on utg raise 350 pri 50. Dostaval call z CO. Dvaja idu na flop. Flop 5 2 4. On bet 1000 dostaval call. turn 6 on bet 4000 dostaval all in od supera ktory dorovnava. Ukazuje 52o !!! ktore raisoval utg super mal 56o. Cize vyssie dva pary. Takto padol na 10k z 20k ktore mal.
Bolo zvykom ze na drawy boarde na rivri betol 8000 do potu 3000 len aby dal supera do allinu. Ten mu po 5 min. rozhodovanie foldol ukazal cisty bluff mal straight draw.

Ja som sa snim raz dostal do hry kde raisujem na 200 pri 50bb on na big blinde flatuje. Ja mam AKs flop prisiel J high, on cek ja cbet 350 on rr 1400. Ostava mi iba fold no tesim sa na dalsie stretnutie.

No nemal som sa radsej. V rozhodujucej ruke turnaja. Blindy stale 25-50. On utg znova raise 450 uplne hocijak raisoval ako mu prisli chipy. Ja s 88 flat call na set mine. Flop prisiel nie velmi uzasny ale mal som set. Flop 8x 9s 10s Velmi drawy flop. ON do potu asi 900 bet 4000 z prvej z utg. Ja rozmyslam a davam ho na total nezmysel kartu ze ma chce odplasit. dajme tomu KQ. AJ A10 A9...velmi casto betoval silno aj s tretim parom. Takze moj set po mojom reade hodnotim ako dobry a pretacam ho do allinu cize mojich asi 11 000. ON calluje. Ukazuje As Ah. JA som mal 8h 8s. Cize som sa s nim dostal do allinu do jeho necakaj very top range. No moj unluck sa ukazuje ked dostava na turne 2s...sice sa uz postavil a podava mi ruku ze odchadza no na river prichadza 4s a ma hotovu runner runnneeeeeeer flush....ja padam asi na 400 chipov. A podava mi ruku ze SORRY :D...

Z 400 som s KQ spravil 1500. Potom pri 50-100bb hned po breaku dostavam AKo na BB. Krasne cakam na vela limpov ktore aj prichadzaju asi 6 kusov. JA push 1500. Dostavam od jedneho tight hraca call aj od tight hracky call...nic prijemne no dufam ze som zivy...FLop cely nizky cize uz to vidim zle, lebo mid pary maju urcite v range. A ukazuju full house 44422 a pani dva pary 66 22. SOM OUT!!!

GG

Dakujem stackerovi, ktory ked chce sam sa odhali :) Thx
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 07 Máj 2011 10:08

Ahojte, takze len maly update po velmi dlhej dobe :( bohuzial na poker fakt nebol cas. Staz a skola a zeny mi zabrali vsetku zivotnu silu.

Uz diplomovka napisana a odovzdana. A teraz 19 statnice. Potom uz konecne bude cas sa venovat pokru a znova sa zlepsovat. Planujem hrat SCOOP tie low eventy tak dufam ze bude aj troska lucku primne stat :) bo co som pinkal turnaj elen tak raz za tyzden nedelne..spravil som si pekny stack a uz ked islo o peniazky tak za 2 ruky na setupy som to odhadzal :D...

nevadi...GL vsetkym a vidime sa ked budem Ing. :) dufam :D
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 22 Máj 2011 18:11

Ahojte vsetciii...

takze mam viac infos..hlavna je ze som INGINIER ekonomie :) takze som velmi happy a za odmenu som sa rozhodol hrat MAIN EVENT SCOOP LOW - 109$. Takze mi dnes pekne drzte palce...

Este aby som nezabudol, dakujem velmi pekne dvom ludom co mi aj po dlhsej pauze v pokri kvoli ukoncovaniu skoly dali stacking a veria vomna, aj ked nejde o drobne :) Palo a Matej THX! :Rose:
eraserSK

Odoslaťod matiapag 22 Máj 2011 20:32

co robis, aj ja voteba verim :D Ked budes predavat percenta, tak daj vediet :P

Gratulujem k titulu btw, teraz hor' sa na stoly!
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod eraserSK 23 Máj 2011 07:49

Tak vcera SCOOP bol zaujimavy :) Velmi dobry turnaj aj struktura. A velmi mi slo prve dve hodiny. Mal som 27k chipov a bol som v top 1000 cely cas, az prisla hra. Pri asi 22k som proti novoposadenemu typkovi co ja som na CO raise s AA on na butne insta RR 2000 ja 5555 4bet a on poslal svojich 10k po rozmyslani, a na turn ma suckol a namiesto 33k som bol down na 13 a uz neslo nic uhrat.

Ako short som vyletel push 16bbs JJ a bigstack call s KK. Out :) ale aj tak pekny turnajik
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 29 Máj 2011 07:38

Ahoj all,

vramci darceku c. 2 za Ing. som si zaplatil 33e 10 000e gtd Big little turnaj. PO prve musim povedat ze je to fakt velmi dobry turnaj strukturou a hratelnostou. 15 000 stack 30 min. level 25-50 1. level, po 6 lvl je to 40 min. Infos na nete, boli az privelmi nespravne. Zaciatok turnaja bol o 19 15 a nie 18 30. Stack nebol 10 000 plus addon 2000 ale 12 000 plus addon 3000. Inak vsetko super, golden vegas je pekny klubik.

A teraz k mojej hre a stolu. Takze stol som mal hadam najaktivnejsi zo vsetkych, uz len poctom sit openou :D. 3 blazni rovno po mojej lavici, 2 az 3 normal tight hraci. DOst dlho kvoli sit openou sme hrali 6 az 7 handed. Na stole bolo vidiet aj take ze po limpe 150 typek pushol all in 10 000 priblizne, no a dostava call od druheho nachipovaneho agro hraca. Hra bola 33 !! vs AK. Takze asi tak.

Ja osobne som mal zaujimavu handu ked limpol hrac UTG a ja som ho raisol na 450. Jeden short asi s 3000 chipmi call. BOl to presne AGRO hrac c. 2. Hrac agro c. 3 dava rr na 8000 !!! PO kratsom rozmyslani som to samozrejme nemohol dat. Tocit o 15k s AK takto skoro sa neda proste. Short ho callol, a super mal TT. FLop boli hned dva K. CIze BOHUZIAL.....

Dolezita hra c. 2 bola este pred prestavkou co bolo velmi dolezite. BOl som aj s Hamanom hrat, a povedali sme si ze mi povie koho mam nastole ak niekoho pozna. Bohuzial kvoli tomu ze sme si to nepovedali, som prisiel o cely stack lebo som nevedel proti komu hram. Takze hra bola asi tak ze pri 100-200 bol raise na 650 od holohlaveho uja (neskor som zistil ze Marian Hluchy :D), ja som si nasiel QQ. Davam stanradt 3bet 1600. Pre mna dovtedy neznamy hrac rozmysla asi 20s, a potom dava 4bet 3000. Nakolko sa mi to rozmyslanie nezdalo a celkovo nas stol bol blaznivy ze som si do hlavy zobral ze na priemerneho bratislavskeho navstevnika je QQ daleko popredu. Posielam ALL IN 17 000 s tym ze super ma bud skusa alebo moze mat AK, TT, JJ, atd. Kvoli tomu dlhsiemu rozmyslaniu som si povedal ze AA isto nema a KK tiez. Takze super hovori ze toto sa mu stale stava, ze isto to prehra ale calluje. Ma akurat tu jednu zlu handu KK. CIze padam na short asi 800 chipov. Cez prestavku zistujem ze to bol Doxxbet niekolkonasobny vitaz cize na 4bet to mal byt easy FOLD. UCIME SA :(

Potom sa mi podaril DU na 1600. DOlezitejsia hra bola potom 4way all in a dostal som sa s JQ na 6000. A teraz prisiel moj koniec. V hre bol priemerny BA hrac :) a Agro hrac c 3 co bol MEGA aktivny na stole a aj podla M. Hlucheho hraval take startovne kombinacie co ho RAZ ZABIJU :D Uplne hluposti. Cize pri 150-300-25. NAchadzam si na ruke AKs. Davam raise na 850. Dostavam call od agro hraca, a na BB hrac pushuje asi 3000. Ja ihned repushujem, a agro hrac co fandi MU vo futbale, hovori ze to ja uz nefoldujem. CALLuje ma. Hrali sme moje AKs vs AJo vs KJ. VERILI by te ze toto vyhrate? :))) aj ja som veril. Az kym ten najnespravnejsi hrac, ako zvycajne dava suckout. Agro hracik s bigstackom dostava na river FLUsh na J. OUT OUT.

Takze chyba bola v QQ, inak sa mi super hralo. Aj to bola chyba umna z dovodu nepoznania supera. Inak na asi 4 hracov na stole je QQ nuts :D. Skoda, dufam ze sa mi aj nabuduce podari toto zahrat.

P.S.: este pikoska. Haman mi ukazal aj PANA DEMA. CO vyhral 360 000 dolarov a prehral v ten tyzden. Cely cas sa hral na notebooku a aj popri turnaji stale hral na nete. Neviem, ten clovek mi pripada ako typicky IT typek, co je opaleny od monitora a nie od slnka. Nechapem ze nemal tolko rozumu aby 300 000 cashoutol a potom no nech sa hra so 60 000. namiesto toho cashoutol neviem kolko, a prehral strasne vela. NO TO JE asi taky pribeh co budem raz detom pred spanim hovorit :D.... otras mnooo...
eraserSK

Re: sng & mtt blog

Odoslaťod haman 29 Máj 2011 11:50

1. Mal si 2 holohlavych na stole. Marian Hluchy bol po tvojej pravici, 2 miesta od teba.
2. ja som skoncil 13ty zo 72 entries v poslednej ruke vecera, ked som repushol JTo 10BB button vs CO AK a ocitol sa v 3way alline este BB calloval naslepo so 67s. Povedal som si, ze kvoli 10BB sa nebudem vracat na turnaj na 2.den.
1 level pred koncom som mal stack 55K vyse average vtedy a do finale by som si foldovanim priniesol 25BB, ale hral som dalej a odhadzal polku stacku.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!