anyway, zobral som job na 1/2 uvazku, kedze sa mi zlepsil zdravotny stav a od septembra pojdem VS denne studium - anglistika v odbornej komunikacii, teda ak ma zoberu (peace of cake imo) - popri tom silne navstevovanie zaujimavych predmetov zo psychologie a aj absolvovanie niektorych (uz som raz psychologiu studoval rok, no pre zdravotne problemy musel nechat) ,v druhom rocniku planujem erazmus do Leipzigu a po prichode staz v oblasti personalistiky, upgrading into nabokow 2.0
obv bude aj cas na poker, robim po veceroch, v robote som si zacal kukat pokrove videa, bo sa nudim (teraz som si uvedomil, ako som strasne zanedbaval studium a chcel hlavne hrat kvantum stolov pre nejaky ten profit, kedze som nemal moc iny prijem), chodim o desiatej domov, do tretej rana chcem hravat a potom o 11 vstavat, takto fungovat do konca septembra, potom si do roboty skor slovniky vlacit. paci sa mi, ako som si teraz vybalansoval life, predtym som travil cele vecery kazdy den s priatelkou a potom pustal poker unaveny o 11-12tej.
vcera boli nl16 stoly neskutocne soft, kedze som nejaku dobu uz aj 15-18 tablil, tak mi teraz pride 12 stolov take akuratne, v pohode si stiham robit poznamky a exploitovat hard, trochu lepsi run a menej zvedavych callov ked regovia nedavaju zmysel --> nl50 soon, sky is the limit!