FDB som vacsinou nerozumne povyberal before malymi vkladmi, takze v priebehu roka sem tam par ruk (30k) na stars NL5 - povodnych 9bb/100 sa skresalo na 3bb/100 (aj) badrunom - ked to facka, tak poriadne
zacal som odznova v septembri NL4 na uz mrtvom entraction, odohral som za mesiac nejakych 70k ruk s profitom 240e + 70e rb + 150 rakerace (bola vyhodna cez PS vtedy) - nejakych 8bb/100 priamo z hry
shoty na NL10 ma vyfackali, navyse som mal zase problem so softom (hnevala java)
odisiel som na B**n NL10, kde sa to rozbehlo o5 fajn a nastal down, rage zo softu, z ryb vecne hitujucich ridiculous 2 pary a pod
rozladeny som pobral skromny B**n profit a sup na reopen FTP, na NL10 zas raz klasicka gaussova krivka, viacmenej regfest, skoncil som po 30k rukach -1.5bb/100 before rb (welcome to 6.7pct NL10 rake, rovnako ako na bwine)
tak som sa pobral koncom novembra spat na stars, vysledky mojho snazenia mozno zhrnut v dvoch grafoch:
koniec novembra - 9.dec
bezal som 7bb/100, nad EV, v podstate som vacsinou udrzal situacie, kde som bol ahead
10dec-12dec
nonshowdown krivka mi rapidne klesa, som ocividne very weak postflop momentalne
tento tyzden som si uzil asi vsetko, vacsinu z toho ani na all-in EV nevidno, KK<AA, set over set parkrat, AA<AQ, QQ<A3 pre, runner runners, opice pushujuce ridiculous dva pary, opice sediace pri stole s 1000bb s VPIP71 atd atd (ako by povedal myslim tucniak, tento tyzden mi pravidelne stahovalo ritku s monsters preflop)
staty zo stars NL10 (hral som tam very nitty):
- velke problemy mi robi turnplay, hlavne mediocre hands OOP a drawy low boards vs retards, kde som dost one and done unless improved
overall hram imo prilis pasivne
momentalne som presunul roll na Party, kde zacnem odzajtra s 40BI NL10
vody party pokru NL10 som si vyskusal kratko minuly mesiac (-1BI over 6k hands, or 6BI pod EV)
vyjadrenie skusenejsich k statom potesi, nejake handy budu pribudat neskor
atm 9-tablujem, asi budem musiet zvazit 6-tabling znova, len sa pri nom strasne nudim a vymyslam