Ondokov blog
Re: Ondokov blog
ja nepozeram vysledky pozrem az 15teho v nedelu potom ho dam do blogu sam sem zvedavy jak su natem hodne sem sa ucil a ucim kazdy den takze to bude sklamani ked nebudu neco +...
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
som chcel ist satanovym prikladom a cekovat results iba raz za dva tyzdne, ze jak sa dari, ale dnes jak som hral, som mal pocit, ze sa mi az nejak podozrivo velmi dobre dari a vsetko flipujem, tak som to nevydrzal a kukol do hemu aaaa...
... novy best day ever 2k$ day is comiiiiiing
... a pozrel som teda aj julove results
in love with heater
uz sa neviem dockat na ten downswing najblizsi
skoda len, ze ide skuskove a uz do konca jula moc toho neodohram... na druhej strane si aspon nepokazim 21bb winrate
... novy best day ever 2k$ day is comiiiiiing
... a pozrel som teda aj julove results
in love with heater
uz sa neviem dockat na ten downswing najblizsi
skoda len, ze ide skuskove a uz do konca jula moc toho neodohram... na druhej strane si aspon nepokazim 21bb winrate
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
TO JE HNUS KURVA ! 21bb na 16k hands HNUS HNUS HNUS HNUS NENAVIDIM SVUJ ZIVOT...
-
pekný grafix, hlavne vyhrať tretinový zisk mesiaca za jeden deň hold niekto má vydarenú neďelu
- pepe4477
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 12 krát/3 krát
SATAN napísal:TO JE HNUS KURVA ! 21bb na 16k hands HNUS HNUS HNUS HNUS NENAVIDIM SVUJ ZIVOT...
hovori ten, co ma za poslednych 4k hand 35bb winrate a to este vidim v blogu na konci juna podobny den tomu mojmu vcerajsiemu ale tak aspon ta opat niekto nakopol viac makat ne?
nejake ruky zo vcera ako dokaz, ze si na tom zoome pripadam ako jednooky medzi slepymi a ani iq 840 netreba mat
Spoiler:
a ceresnicka ale chvilu som aj rozmyslal popravde, ze to foldnem
Spoiler:
ale aj raise/foldovat treba vediet sem tam
Spoiler:
- ondoko
tá posledná handa..proti nejakému dobrému winnerovi na NL100 by som to nefoldol, pretože po tom, ako si checkol OTT máš capnutú range a on to môže exploitovať
super výsledky, keep it goin'
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:tá posledná handa..proti nejakému dobrému winnerovi na NL100 by som to nefoldol, pretože po tom, ako si checkol OTT máš capnutú range a on to môže exploitovať
zaujimavy thinking proces, to mi nenapadlo
ale zas na druhej strane si myslim, ze vo vakuu to je na stovke dobry fold vzhladom k nizkym tendenciam regov blafovat river (teda aspon, co sa zoomu tyka, regular neviem...), stale som mohol missclicknut alebo checknut turn z whatever reason(tricky play s KK napr mozno) a jeho range ma prilis vela komb lepsich FH k tomu aby to bol EV+ call...
- ondoko
ak by som nebol pripravený raise/callnuť, tak by som to asi len callol, dunno. ale ak si myslíš, že nebluffujú OTR a callnu 8x, tak ten raise bude asi určite lepší.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:ak by som nebol pripravený raise/callnuť, tak by som to asi len callol, dunno. ale ak si myslíš, že nebluffujú OTR a callnu 8x, tak ten raise bude asi určite lepší.
myslim si, ze dost missujes value v takychto spotoch, ak len callujes.
Ci sa vytesujes z toho, ze si callol, v showdowne uvidel nuts a bol happy, ze este dobre, ze som to neraisol? Kolkokrat si ale bol v takomto spote lepsi v showdowne? Tipujem tak 8-9 krat z 10 pripadov Nejaka random calling station tu skoro nikdy nefoldne trips, straight a mozno ani silne Kx.
Ja to povazujem za clear raise/reevaluate spot podla position, stats, range, dynamiky atd.
- ondoko
to mas namna nejake zle info 35bb 3,5bb by bylo moc a ty ked si pripadas na zoome jak jednooky medzi slepyma tak ja sem slepy medzi slepyma a este mi nekdo pichel aj nuz do ledviny proste na zoom su slaby ten den co sem mnel tak byl na regular stoloch a mixoval sem nl100 a 200
GL !
GL !
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.