Ondokov blog
Re: Ondokov blog
ja nepozeram vysledky pozrem az 15teho v nedelu potom ho dam do blogu sam sem zvedavy jak su natem hodne sem sa ucil a ucim kazdy den takze to bude sklamani ked nebudu neco +...
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
som chcel ist satanovym prikladom a cekovat results iba raz za dva tyzdne, ze jak sa dari, ale dnes jak som hral, som mal pocit, ze sa mi az nejak podozrivo velmi dobre dari a vsetko flipujem, tak som to nevydrzal a kukol do hemu aaaa...
... novy best day ever
2k$ day is comiiiiiing
... a pozrel som teda aj julove results

in love with heater

uz sa neviem dockat na ten downswing najblizsi
skoda len, ze ide skuskove a uz do konca jula moc toho neodohram...
na druhej strane si aspon nepokazim 21bb winrate 

... novy best day ever

... a pozrel som teda aj julove results

uz sa neviem dockat na ten downswing najblizsi

skoda len, ze ide skuskove a uz do konca jula moc toho neodohram...

- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
TO JE HNUS KURVA ! 21bb na 16k hands HNUS HNUS HNUS HNUS NENAVIDIM SVUJ ZIVOT...
-
pekný grafix, hlavne vyhrať tretinový zisk mesiaca za jeden deň
hold niekto má vydarenú neďelu 

- pepe4477
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 12 krát/3 krát
SATAN napísal:TO JE HNUS KURVA ! 21bb na 16k hands HNUS HNUS HNUS HNUS NENAVIDIM SVUJ ZIVOT...
hovori ten, co ma za poslednych 4k hand 35bb winrate a to este vidim v blogu na konci juna podobny den tomu mojmu vcerajsiemu

nejake ruky zo vcera ako dokaz, ze si na tom zoome pripadam ako jednooky medzi slepymi a ani iq 840 netreba mat

Spoiler:
a ceresnicka

Spoiler:
ale aj raise/foldovat treba vediet sem tam

Spoiler:
- ondoko
tá posledná handa..proti nejakému dobrému winnerovi na NL100 by som to nefoldol, pretože po tom, ako si checkol OTT máš capnutú range a on to môže exploitovať 
super výsledky, keep it goin'

-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:tá posledná handa..proti nejakému dobrému winnerovi na NL100 by som to nefoldol, pretože po tom, ako si checkol OTT máš capnutú range a on to môže exploitovať
zaujimavy thinking proces, to mi nenapadlo

ale zas na druhej strane si myslim, ze vo vakuu to je na stovke dobry fold vzhladom k nizkym tendenciam regov blafovat river (teda aspon, co sa zoomu tyka, regular neviem...), stale som mohol missclicknut alebo checknut turn z whatever reason(tricky play s KK napr mozno)

- ondoko
ak by som nebol pripravený raise/callnuť, tak by som to asi len callol, dunno. ale ak si myslíš, že nebluffujú OTR a callnu 8x, tak ten raise bude asi určite lepší.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:ak by som nebol pripravený raise/callnuť, tak by som to asi len callol, dunno. ale ak si myslíš, že nebluffujú OTR a callnu 8x, tak ten raise bude asi určite lepší.
myslim si, ze dost missujes value v takychto spotoch, ak len callujes.
Ci sa vytesujes z toho, ze si callol, v showdowne uvidel nuts a bol happy, ze este dobre, ze som to neraisol? Kolkokrat si ale bol v takomto spote lepsi v showdowne? Tipujem tak 8-9 krat z 10 pripadov

Ja to povazujem za clear raise/reevaluate spot podla position, stats, range, dynamiky atd.
- ondoko
to mas namna nejake zle info 35bb
3,5bb by bylo moc
a ty ked si pripadas na zoome jak jednooky medzi slepyma tak ja sem slepy medzi slepyma a este mi nekdo pichel aj nuz do ledviny
proste na zoom su slaby
ten den co sem mnel tak byl na regular stoloch a mixoval sem nl100 a 200
GL !

GL !

-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.