.:: Our Road Throughout the Limits ::.

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

.:: Our Road Throughout the Limits ::.

Odoslaťod poldinhoo 14 Feb 2010 01:43

zdraví vás Poldi a Chlpo,

tak sme sa dnes s chlpom dohodli,že skúsime spoluprácu,pretože nás nebaví prešlapovať stále na mieste..a chceli by sme skúsiť trošku tú našu hru improvenuť..
Ide nám o to,že (ako nám už bolo aj povedané :) ) vyplakávanie nás príliš vpred neposunie a tak by sme sa chceli zo začiatku sústrediť na to čo nás vpred posunie a to vzdelávanie..
naša spolupráca by mala fungovať na princípe spoločných sessions cez tiemviewer,prechádzaním si probl.hands,zháňaním a sharovaním materiálov a samozrejme vzájomná podpora a motivácia

tento thread bude slúžiť ako zrkadlo ako sa nám darí alebo nedarí,budeme sem postovať naše výsledky,handy s ktorými si nebudeme vedieť rady,dávať sem naše videá,a pýtať sa na všeličo skúsenejších..

cieľom je sa zlepšovať..a naučiť sa už °urva ako beatovať tie microstakes !

začali by sme teda od nuly a prvý týždeň by sme sa chceli venovať Preflop hre..
takže postupne zháňame články,thready a videá ktoré sa touto problematikou zaoberajú a dali sme si za ciel ich prejsť a snažiŤ sa ich postupne aplikovať..zajtra to doplníme..ešte sme to presne nedomysleli..

inak hrať budeme tiež..ale dali sme si nejaké limity..a to max.4stoly,max.1000hands a stoploss 2BI..

tak nám držte palce a :gl: to all..

Za tento príspevok od poldinhoo poďakovali - 2:
Riddlah, trikoza
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Re: .:: Our Road Throughout the Limits ::.

Odoslaťod obivano 14 Feb 2010 03:02

:gl:
Obrázok používateľa
obivano

Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod Mayday 14 Feb 2010 03:19

stoploss 2BI mi pride ako kontraproduktivny, vysvetlim preco: v nlhe 6max su swingy viac ako 2BI uplne bezne. preco kvoli tomu vypinat session, ked sa prejavi variancia? Ak preto, ze po prehratych 2BI sa vam uz nedari hrat A game, tak by som rozmyslal skor o prehodnoteni pristupu k pokru, ako nizkym stoplossom. Vo vseobecnosti pokladam stoploss za fajn vec, len si ho dajte vyssie, tak na 4-5BI. tot moj nazor, ked vam vyhovuje 2BI, tak majte 2BI :)

a samozrejme gl a vela vytrvalosti :good:
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod mr_kaktus 14 Feb 2010 09:11

gl chalani :gl:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 14 Feb 2010 10:15

K tomu stoplossu - ide skor o to, aby sme zbytocne nepretiltili dalsie BI. Pokial prehrame BI na nejakom set over set tak v pohode. Ten nas stoploss by mal byt takym indikatorom tiltu a uchranenia nas pred nim.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod emjayko 14 Feb 2010 10:35

vyborne chalani skvela myslienka jak sa hovori ve dvou se to lepe tahne :-) tiez by som sa pridal do teamu ale momentalne ma cashka absolutne nebavi... ale nevadi ked za pol roka budete hrat nl400 tak si u vas zaplatim slovenske coaching lessons a dobehnem vas...
:gl: :gl: :gl: strasne vam prajem nech vam to ide obidvaja by ste si to zasluzili budem vas pozorne sledovat :)
p.s. a neflakat sa!
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod poldinhoo 14 Feb 2010 10:58

mayday : jo máš pravdu..prehodnotíme to..díky..
išlo nám o to aby sme netiltili,lebo napr. ja s tým mám veľký problém..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Odoslaťod Riddlah 14 Feb 2010 11:06

Good Luck Guys ;) v dvojici sa taha lepsie
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod poldinhoo 14 Feb 2010 14:11

ok tak keď je ten pf týždeň tak mám tu jednu pf hru,ktorú som asi nezvládol a s chlpom sme ju ešte neprebrali..
inak tá hra je celkom zaujímavá a dám ju sem celú aj keď mi ide o PF play hlavne..

hral som vtedy bez statov,takže všetci boli pre mňa default loose/passive

SB squeezuje moj utg raise a dávam mu tak range QQ+,AKo/s,(teoreticky AQs,JJ) callujem s tým,že proti SB mám pozíciu a proti BTN si myslím,že som lepši..ale nechcem to 4betovať, lebo s AK sa nechcem stackovat PF..
ako toto zahrať?? ja neviem :huh:

BTN ($3,46) je 27/10 6,0agg
SB($5,59) je 13/12 , 2,8agg
BB -
HERO UTG $5,00
CO -

[/code]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (5 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant 0.69 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is UTG with KObrázok, AObrázok
Hero raises to $0,20, CO folds, BU calls $0,20, SB raises to $0,75, BB folds, Hero calls $0,55, BU calls $0,55.

[spoiler=]Flop: ($2,30) 2Obrázok, 5Obrázok, 5Obrázok (3 players)
SB checks, Hero checks, BU checks.

Turn: ($2,30) KObrázok (3 players)
SB bets $1,65, Hero calls $1,65, BU folds.

River: ($5,60) 4Obrázok (2 players)
SB bets $3,19 (All-In), Hero calls $2,60 (All-In), SB gets uncalled bet back.[/spoiler]
Obrázok používateľa
poldinhoo

Odoslaťod Mayday 14 Feb 2010 15:29

poldinhoo napísal:mayday : jo máš pravdu..prehodnotíme to..díky..
išlo nám o to aby sme netiltili,lebo napr. ja s tým mám veľký problém..

tilt je tvoj nepriatel a pokial ta stale dokaze ovladat, tak je na com pracovat. nechcem tvrdit, ze tilt sa ma uz netyka, lebo to je pozvanka na 20BI downswing, ale dostal som sa zo stavu, ked som na...hnevany trieskal do stola po jednom bad beate, do stavu, kedy nezaznamenam ziadne vynimocne pocity, potom ako prehram 5BI za 100 ruk (stalo sa mi predvcerom).

moje odporucania na boj s tiltom (ktore pomohli mne):

- SAFE bankroll. toto je mozno najdolezitejsie v mojich ociach. Rozdiel v hernej pohode, ked mas 30 BI, ked mas 50BI a ked mas 70BI je exponencialny. netrapia ta myslienky typu "ked prehram este 2BI na bad beaty, tak budem v riadnych ***"
- review hand history. ked sa prinutis pozriet si znovu tie ruky, v ktorych si uplne zbytocne pretiltil peniaze, tak ta to znechuti, ze si nabuduce dobre rozmyslis, ci to spravis zase :)
- meditacia (najlepsie priamo pred session). cim vyssi stupen vedomia, tym mensi dopad pripadneho tiltu. plati nielen v pokri.
- cue, alebo nejaka pripomienka, ktora ti pripomenie zachovanie kludu. u mna na tento ucel sluzi soska buddhu, ktory sedi a stastne sa usmieva na mojom stole. Mam aj sosku trpaslika, ktory sa vola "father Muck", ktory mi pripomina, aby som zahodil, ked viem, ze som porazeny...vtedy mu davam high five na jeho sisku, ktoru ma zavesenu na struzinke :D

gl v suboji s demonom tiltu :gl:
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!