dzejkej napísal:1) JTs - neviem, preco by to mal byt problem hrat. Mas vysoky SC, co ma proti fishkam este aj semidobru top pair kvalitu. Ako si ulahcis rozhodnutia? Pri calle mas multiway pote, vysoke pot to stack ratio a ludia Ti tam zvycajne nebudu blbnut. Ja tam nejak nevidim problem. Ked squeezovat, tak by som volil ruky, co hraju horsie multiway. Taktiez absolutna pozicia v multiway potoch nie je tak dolezita. Menej sa tam bluffuje, netreba si robit vrasky s pot controlom, atd. V multiway potoch byva relativna pozicia dolezitejsia a ak callnes a BB callne, tak CO sa nebude moc blaznit, ak ma za sebou totalnu calling station, takze aj donk na high-equity flopoch nebude skusat nejak vytlacat, atd.
2) TT - povodne som si neprecital, ze je to limp/raisujuci maniak. Ak mame tento read, tak je urcite 3bet prospesnejsi. Nejak som to zobral tak, ze UTG je klasicka pasivna calling station - vtedy mi pride call o dost lepsi. Moja chyba. Ak si myslime, ze UTG je aj na 3bet schopne limp/4betovat alebo callovat velmi wide, tak 3bet je dobry. Ak az taku uroven sialenosti necakame, call je lepsi.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.