Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod yegon 20 Dec 2011 15:22

co konkretne sa ti nepaci na tej 89s hande? Ktoru street by si zahral inak? mne sa to zda byt dost std zahrate
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 20 Dec 2011 15:31

ten 4bet proti iftariimu je imo ok - on tam bude dost casto tlacit svojim stackom, akurat by som to urcite shovoval - rozhodne ho nechces vyprovokovat k 5betu a tocit ako 70/30 favorit alebo nedajboze flipovat s nejakym malym parom. Nastastie si asi uz nemyslel ze ma FE :)

posledna handa - tiez by ma to lakalo valuebetnut na riveri ale rozumiem reasoningu ze v satelite ked mame package isty odsypat taku velku cast stacku ktora nas moze stat postup je zbytocne riziko aj ked sme v 80%+ pripadov ahead

btw najtrestuhodnejsie na satelite je asi nemat spocitane aky bude average stack ked bude v hre tolko ludi kolko je packagov - nevediet ze uz mas dost a zbytocne riskovat sa nevyplaca
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tomm 20 Dec 2011 15:58

suhlasim s yegonom, Palov posledny stol bol nezvycajny na takuto kvalifikaciu, bolo tam viacero velmi zlych hracov, takze bolo velmi dolezite hrat co najmenej, kedze Palo mal podla mna postupovy stack uz po tej QQ ruke. Hraci si hrali flopy v pohode dalej a nevyhybali sa marginalnym spotom a v situacii ked si v podstate kvalifikovany, si na to treba davat pozor, lebo by sa to velmi zle rozdychavalo, skus sa opytat buschleho :)

EDIT: tu AK ruku, ked vidim proti komu to bolo a jeho stack, tak by som ju 4b shipol a isiel si objednat letenku
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod WNT 20 Dec 2011 22:51

velmi pekne neposlal si im na suport nahodou vyhrazny mail ? :D velke :gl: na bahamach
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod palo1973 23 Dec 2011 12:34

V poslednej dobe som sa rozhodol nepisat mesacne reporty/blogy,lebo nepovazujem za relevantne postovat nejake grafy,vysledky atd.Poker je beh na dlhe trate a je v podstate jedno ci som dany mesiac v pluse alebo v minuse.

Samozrejme,ked si che niekto podrobne mapovat svoju pokrovu karieru,nemam nic proti,naopak niektore blogy su naozaj kvalitne a rad si ich precitam.

Rok zacal celkom normalne,hral som DoN 6 maxy a tak standartne sa mi darilo.

V maji sa mi podarilo trafit package na ME WSOP ale aj o tom uz rec bola.

http://www.pokerportal.sk/spravodajstvo ... op-me-2011

Po navrate som nemal ziadnu motivaciu hrat,ale vylet to nebol lacny,tak som sa rozhodol trochu nakopnut roll a odohral som od 19.augusta do 1.oktobra asi 500 hodin online.

Prinieslo to sice zelany efekt,ale aj kopu nervov,lebo hlavne september som mal mega zly,snad najhorsi ROI za celu karieru...

Nasledovala dalsia strata motivacie,zacal som viac hravat mtt-cka,ale hlavne na P****Stars to bola katastrofa.

Po pomerne velkom DS,ked som uz zacal pochybovat o svojej hre,ci to vobec dokazam porazat prisla slusna trefa-PCA package.

Osobitou kapitolou su live turnaje.Hlavne pri masovych eventoch v montesine som mal niekolko deep runov,avsak raz do mna CL push6betol KK ked som AA(DSO),inokedy som nevyhral mega dolezity flip o nezmysel,napriek tomu si myslim,ze v turnajoch do 500 euro mam velku edge a je len otazka casu kedy pride nejaka solidnejsia trefa.

Ani domace Poker EM nevysli podla predstav,podaril sa mi jediny finalovy stol(platz 4.),nebyt dvoch suckoutov na FT mohlo to byt prve miesto...

Ale nevadi,uz som dost skuseny nato,aby som vedel,ze iste veci neovplyvnim a neostava nic len sa snazit vzdy o co najlepisu hru a raz tie vysledky pridu.

Nastastie este existuju aj live cash game,kde sa mi v Badene celkom dari,v poslednej dobe chodievam hravat aj do jedneho maleho klubu nedaleko Badenu,vzdy v utorok sa tam hrava VIP cash game 1/2,avsak ludia si bezne menia 400-500 euro a castokrat sme tam viaceri aj 500 BB deep-je to pre mna taky maly Klondike

Celkovo mam dost zmiesane pocity,roll sa mi navysit nepodarilo(dokonca mi klesol,vdaka investicii v RL) avsak na druhej strane stoja pekne vylety v Barcelone,Vegas(plus oblecenie na 3 roky dopredu),niekolko desiatok kulinarskych zazitkov,nove omegy,plus jedno prekvapenie pod stromcek.

Dost som rozmyslal akym smerom sa bude uberat moja kariera v buducom roku.

Strucne to bude vyzerat asi takto:

2 x tyzdenne live cash game

cca 1-2 x mesacne zaujimave live turnaje s bi 100 e+

DoN 6 max av bi 35 $,s rakom priblizne 4k mesacne

mtts na ipokri popri DoN-och a mtts na stars(hlavne turbo s bi do 30 $-prave v takychto turnajoch som totiz v tejto herni plusovy),budem hravat povacsine session od 11 30 doobedu,ked su polia mensie

ako doteraz-2 dni v tyzdni pokerfree vyhradene rodine

A na zaver vsetkym pekne sviatky a vsetko dobre v Novom roku.

A aktualne foto na zaver.

Lea.jpg
Lea.jpg (139.24 ) Zobrazená 3706 krát
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod burila 23 Dec 2011 13:46

palo1973 napísal:Po navrate som nemal ziadnu motivaciu hrat,ale vylet to nebol lacny,tak som sa rozhodol trochu nakopnut roll a odohral som od 19.augusta do 1.oktobra asi 500 hodin online.

to si hral kazdy den 11hodin+? :shock:
burila

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 19 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 15 Jan 2012 20:39

PCA 2012

V prvych castiach sa budem venovat vyhradne mojim pokrovym aktivitam,posledna bude naopak oddychova.

Po bezproblemovej ceste tam som sa dobre vyspal a po vydatnych ranajkach zamieril na registraciu.

Prvy stol som mal celkom hratelny,nalavo dvaja nevyspytatelni,avsak slabsi Brazilcania,za nim Slovinsky gambler,za nim jediny nebezpecny hrac Calvin Anderson a.k.a. cal42688,ktory ma na dvoch najvacsich herniach profit cca 1.2 mio $.

Napravo odo mna sedel Rumun,ktory hral prvy zivy turnaj a aj slabsi Nemec.

Neskor pribudol kompetentny Nemec a aj stary znamy z ME WSOP Andrew Lichtenberger.

Ja som si nachadzal vhodne spoty a bez nejakych vacsich konfrontacii som postupne navysoval stack az na cca 50k.

Jedinu vacsi handu som mal len so Slovincom,mal som nanho read ze overbetuje turn resp. river,aj mna uz vytlacil z jedneho potu nezmyselnym pushom za vyse 100 bb.

V druhom leveli uz mal 2x average,potom vsak nacipoval pana Andersona v skandalnej hre a ten nam zacal robit na stole peklo . :evil:

Slovinec raise z CO,Calvin rr z buttonu,call,flop ide T27 rainbow,a Slovinec na bet asi 3k posiela plnu za 60k,efektivne cca 30k,Calvin to snapuje s T2o a on ukazuje JQo.... :crazy: :wall:

Cize som dorovnal na buttone Slovincov raise s nie prave idealnou handou-J2s,a dufal som ze ak ma to trafi tak sa do mna vysype cely.Musel som hladat hlavne spoty kde nebol v hre Anderson,lebo ten prehraval cely stol ako chcel.

Flop 238,cbet call.

Turn 9,check,check.

River 3 a ja snapujem jeho mierny overbet so 4tym parom.Asi traja hraci na mna udivene pozreli,hlavne Anderson,ktory cely cas ked bol v hande na kazdeho defaultne zazeral,zazrel ovela skaredsie,nieco v tom zmysle:" :wtf: co si to dovolujes,toto tu mozem robit len ja!"

Cielom bolo teda ist mu radsej z cesty a hladat zetony inde.

Avsak hned po pauze som sa s nim dostal do sick spotu,kde som nakoniec 6 bet pushol svoje AKs za cca 70 BB effective,snapol ma s AK. 8-)

Hned nato som zasa dostal AKs na SB a on zasa v raise,3betol som ho a on tentokrat len call.

Flop QQ8 s mojim FD,ja maly bet on call,turn 8,ja bet on call,jeho lajna bola dost podozriva,necitil som sa moc komfortne.

Na river dosla moja nuts flush, jemu ostavalo asi polka potu behind,a ja som sa rozhodol pre check/crying call,nastastie to checkol behind a nasledne muckol.Neviem si predstavit s akou handou to mohol robit,napada ma snad len 99. :shock:

Na posledny level som sa dostal na novy stol kde shortoval Martin Jacobsen,a stol ovladal jeden kompetentny hrac,ktory sa dostal aj na FT spolu s j.thadeusom.

Prave s nimi som sa dostal do spotu,kde som stratil takmer polku stacku.

Mam necelych 50k,co je nieco nad average,obaja superi okolo 70k.Pri BB 800 dostavam QQ na HJ,z MP raisuje dobry hrac na 1.8k ja call,v snahe vyprovokovat push od 3 shortov so stackmi cca 20k,avsak calluje len Ir na SB.

Flop ide hnusny T96 s FD,triafa to najmä Irov range,nasleduje c-bet a call odo mna,thadeus maly raise OOP na 8.5k,na chvilu zvazujem reraise,avsak staknut sa za vyse 60 bb mi pride loose,hlavne ked to uz moze mat hotove-bud dva pary,str8 alebo nejaky silny draw,preto len callujem.

Turn T,on bet 10k,ja call.

River 6,on rozmysla a checkuje,ja check behind.

Ako by ste to zahrali,ked uz som to teda len calloval preflop.

Nakoniec teda koncim den 1 s asi 25k pri average asi 45k.

Po dni relaxu ideme bojovat spolu s Tomasom,ktory postupil s asi 45k,ked som prisiel k nemu na izbu moc ma nepotesil,vraj mame obaja tazke stoly.

Ten moj vyzeral takmer beznadejne,napravo vynikajuci obojzivelnik Jason Somerville,hned nalavo vitaz greckej zastavky EPT Ziman Zyard,za nim Michael Mizrachi,hned vedla Liv Boaree,neskor si este prisadol Viktor Ramdin,ktory to hral mega agresivne a bol v takmer kazdom pote,podobne ako The Grinder,ktory si niekolkrat povodil hlavne Zimana. :omg:

Mne nic hratelne nechodilo,takze som len s udivom pozeral na ich blaznenie.

Prvu handu som 3 bet pushol button vs CO s K9s,mlady,pomerne aktivne hrajuci pan mi ukazal eso a zlozil,mal som necelych 20 BB,hned dalsiu ruku som 3bet pushol 88.

Potom som dostal jediny krat v celom turnaji monster,AA na BB.Ramzin otvoril pri BB 1200 na 3k a Nemec Max Leonard,amatersky hrac,ktory vyhral jubilejny 5 rocny SM call.

Ja maly raise na 8.5k,neviem ci som to nemal poslat,ale mal som cca 27 bb,prislo mi to prilis vela,Viktor call,Max prekvapivo fold.

Flop ide 552 rainbow,ja betujem 5.2,Ramdin sa ma pyta,ze ktore su moje najoblubenejsie aerolinie a snapfolduje... ;) ;)

BB je medzitym uz 1600 a ja po prestavke nemozem najst nas stol,avsak floorman mi ukazuje smer,keby som mal parafrazovat pana Nohavicu znelo by to asi takto:"a uz mne kurva ke stolecku vlecu" akurat ze ten co se "evidentne leknul" nebol moderator TV stolu ale mala fishka zo Slovenska. :fish:

Avsak som si povedal,ze pri tych menach nemam co stratit a pustil som sa do boja.

Sebavedomie mi paradoxne dodala handa ktora sa odohrala este pred pauzou pri bb 1000.

Grinder otvara z UTG na 2700,Max 3bet z buttonu na 8k,Mizrachi sa pyta preco ho 3 betuje a takmer sucasne hadze do potu 4 zetony 5-tisicovej hodnoty,naco Nemec v milisekunde odpoveda reraise na 60k,za ciarou ma cca 45k,Mizrachi insta all in,Max snap call.

Grinder sa teda stakne v takto pomalom turnaji,vyse 100 bb deep s amaterskym hracom,ktory dovtedy prilis nehyril aktivitou za vyse 100 bb s AKo...

Podla mna na trest smrti :(

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali - 12:
1886er, ___Mortylen___, A_Rimmer, APminer, haman, kellerman007, Miham, popoBA, sudden, vlade, WolfiKxx, Zajacekk
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 16 Jan 2012 16:53

Takze sme na televiznom stole s nasledovnymi hracmi.

1-Max Leonard,uz spominany amater,je CL stola

2-mlady American,pomerne aktivny,neskor miesto neho sada solidny Nemec

3-moja malickost

4-Zinan Zyard,vitaz EPT Loutraki,online mtt reg

5-Michael "The Grinder" Mizrachi,neskor nahradeny aktivnym mladym hracom

6-Liv Boaree

7-netusim,uplne mi to vypadlo momentalne

8-Victor Ramdin

Mam nieco cez 40k,blindy su 800/1600.Hned prvu handu dostavam JJ a 3bet pushujem Mizrachiho open raise z UTG,on fold.Mrmle nieco v zmysle ze nechcem vidiet flop.

Bolo to dost vela BB,a ani neviem ci som bol button alebo blind(este stres zo svetiel,fotenia,mikrofonov atd),je to vsak asi jedno,on by mi to tam neposlal bez handy,cize som nechcel indukovat 4 bet shove,naopak on by hral so mnou napriek shallow stackom postflop a mohol by som sa dostat do tazkeho spotu.

O nieco neskor otvaram s AQo na 3300,Mizrachi 3bet all in za 31k,ja po namyslu snap call a ustojim to proti AJs. 8-)

Pomalicky zacinam viac otvarat svoju hru,samozrejme ked to pan Ramdin dovoli,je totiz v kazdom pote,raise,reraise,hra vela postflop.

Prvy light move robim s 78s,ked otvara c2,snap folduje,ukazuje eso a vravi,ze moj 3betting range je AQ+,nedalo mi a musel som sa pousmiat.

Napriek tomu hram stale pomerne tight,hlavne proti Ramdinovi,ked s AJs na buttone volim pussy-pasiv line,preflop call,na netrafenom flope fold,podobne pasivne hram proti nemu aj 88 na flope JJ3,kde callujem a on handu potom give upne.Mam pred nim naozaj respekt,terorizoval nas horsie ako Saddam Husajn. :evil:

Moj dalsi plan je hrat najmä s nemeckym CL,mam nanho read,ze vela sklada na 3bety preflop,a ked ma naozaj handu nerozmysla a insta hlasi "reraise na XXX",okrem toho dava velky cbet,ale ak ho to netrafi tak handu vzdava a takmer neblafuje.

S cislom 5 mame asi 3-4 spoty,asi 2x som zlozil na jeho 3bet,raz som ho 4 betol s 22.

A teraz pride to naco vsetci cakate. ;) Odohral som S NOU 4 handy,skoncilo to nerozhodne 2:2.

Najprv som ju 3betol all in s 88,este predtym ako som bustol grindera,Ramdinovi vravela nieco ze je "probably crushed" a zlozila.

Potom ma ona 3betla v pozicii,mal som 33 a zlozil som.

O nieco neskor ma callovala v pozicii,flop bol tusim 389 s FD alebo take nieco,mal som AT,vedel som,ze to asi neprejde,ale cbetovat som musel aj koli tomu,aby som nebol lahko citatelny.Ona ma raisla,ja som ju nechal 2 minutky sa potit a zlozil som.

Najviac ma mrzela tato handa,je celkom mozne,ze by som ju poslal za Mizrachim.... 8-)

Otvoril som 8d8x na CO,button call,ona na SB call.

Flop ide QdJd8x,davam pomerne velky cbet,on fold,ona call.

Na turn vsak prichadza najhorsia karta z balicka-Td,ona check,ja check behind,modlim sa ku kartibohovi a aj ku karticertovi :evil: nech sa to sparuje a nech ma flush

River ide Ad............ona tankuje 2 minuty a checkuje,som pripraveny callnut nejaky rozumny bet,zaroven rozmyslam o tom co spravim ked chekne.

Avsak nevidim nijaku handu,ktora by mi zaplatila moj maly value bet,naopak v usiach mi zneju Tomasove slova,ze je obcas dost kreativna(moc vsak v ten den nebola) a chekujem behind a beriem pot.Dufam,ze ta handa bude v telke a uvidim co mala.

Potom musela byt hra na chvilu prerusena.Cata cernochov musela odniest spod stola asi 5 obrovskych kamenov-spadli zo srdc nam hracom,ked Viktor poslal svoj mega stack do este vacsieho Maxovho.KK vs AA....must be nice :Yahoo!:

S Maxom som mal potom par hand,ked som ho pomerne casto 3 betoval,raz ma zavolal s AJ a vyhral slusny pot vs moje A8.

Potom vsak prisla klucova hra s nim,3 betol som jeho button open s A2o,on call.Flop ide QcKc a mala,ja cbet on call.

Turn A,ja vysielam dalsi barrel a on sa ponara do 5 minutoveho tankmodu,ja sedim ako kamenna sfinga,ani raz sa nanho nepozriem,naakoniec calluje.

River ide nejaky blank,ja mam left menej ako je v pote a rozmyslam ci to tam poslat,alebo co vlastne robit,bol to najtazsi spot v celom turnaji.Neskor sme sa smiali,ze napr. taky Calvin Anderson alebo jemu podobni by ma pofakoval na kazdej street ako by chcel.

Nakoniec chekujem a on insta check behind,ukazuje K9 a ja sa dostavam na asi 180k pri average asi 140k.

Potom sa uz nic vazne nedeje,chodia mi super trashe ako po cely turnaj a ja padam na 150k,co mi vsak zarucuje v dni 3 pohodlny,skoro 40 BB,takmer ITM stack,ostava este 22 hracov do penazi.

Som naozaj spokojny so svojou hrou,napriek malemu stacku a nie prilis dobrym startovacim handam som sa dokazal presadit voci tej plejade vybornych a skusenych hracov.

Svedci o tom aj to,ze som bol jediny raz v allin&calle o cely(takmer) stack,nedostal som ani jeden darcek,ani tam nebol nejaky sick setup v moj prospech jednoducho som si vsetko krvopotne odmakal. :good:

Pivko po tazkom dni chutilo ako sladky med. :beer:

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali - 11:
APminer, Ceasears, DevilMayCry, haman, kellerman007, Miham, popoBA, ROYAL SHlT, vlade, WolfiKxx, Zeltzn
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod DevilMayCry 16 Jan 2012 17:53

Potom musela byt hra na chvilu prerusena.Cata cernochov musela odniest spod stola asi 5 obrovskych kamenov-spadli zo srdc nam hracom,ked Viktor poslal svoj mega stack do este vacsieho Maxovho.KK vs AA

:lol2:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 17 Jan 2012 00:48

po namyslu snap call

toto bude isto dajaky level resp. referencia, ci?

Super report!
:poklona:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 48 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!