Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod palo1973 21 Jan 2012 03:03

Montesino 770 e,day 2 som dal eazy,day 3 troch tazsie.
Mal som najtazsi stol ever co hram v montesine,kazdy pot,preflop 3 bet,casto 4 bet.

Dve sickest hands.

Mlady madarsky hrac 6 bet pushuje do mna A3o,snapujem s KK,flop K58,turn 4,river 2 :omg: .
Padam na 40k,co je 13bb,dablim sa s TT vs A3s,ked na flop mu dojde FD.
Dalsi double up,otvorim KK na UTG,UTG+1 call,flop AK7 vsetko clubs,turn,river blanks,ja to 3 barelujem a na river dostavam snap call,som vsak good vs A7.

Potom som trpezlivo cakal na spot ktory prisiel.
MP raise na 11.5k,ja 3 bet s 56o na 24k,CL stola ktory hra asi 90/90 3bet 75 squeezuje na 61k,ja mam este nieco cez 200 behind a po folde od povodneho raisora to tam posielam.
On snap call a ukazuje QQ...

Flop 89T,turn Q river 7 :Yahoo!:

Gl me zajtra.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 21 Jan 2012 08:14

Potom som trpezlivo cakal na spot ktory prisiel.

tak to bol fakt "skvely" spot na ktory si si trpezlivo pockal :)

GL
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 21 Jan 2012 08:47

haha,ten stol bol neskutocny,nepresiel jediny steal,nikdy,nikomu....mali sme obv history,ale priznavam mohol som si vybrat aj lepsiu handu,napr.89 ;)
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 21 Jan 2012 21:24

Pavel Chalupka verabschiedet sich auf Platz 26. Am Flop sind neben ihm noch 2 Spieler in der Hand. Micha Helbig spielt 90k an, Pavel geht all in und dahinter geht Justas Smaska oben drüber all in. Micha gfoldet seine Hand! Pavel dreht seine Asse um doch sein gegner hat mit pocket 8 schon das Set getroffen.

z 1.6 mio(80 bb) busto za 15 min
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod yegon 21 Jan 2012 22:00

ty si to nevyhral? wtf?
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod palo1973 22 Jan 2012 12:39

Od stvrtka do nedele sa hral v Montesine turnaj organizovany hernou Poker 770.

Blindy trvali 77 minut,starting stack 77.000.

Rozpraval som sa o tej strukture s viaccerymi hracmi,viacerym sa to zdalo vela a prvy den bol unavny,na druhej strane vdaka tomu bolo aj pocas dna 2 a 3 dost priestoru na hru a napr. na bubble bol average stack 50 BB.

Dokonca som sa priamo bavil aj s jednym profikom z tejte herne a povedal mi,ze ludia proste chcu vela zetonov,ze keby spravili "bezny" deepstack,ze by asi nemali plny dom.

Co mi vsak vadi ovela viac je,ze je vyplacanych 15 % hracov,cize ak nie z Viedne,tak hras 3 dni,dostanes sa ITM a si mozno akurat tak na nule ked zaratas naklady,prve platene boli za 1150 e.

K turnaju.

Den 1:pomerne dobre obsadeny stol,napravo odo mna nemecky pro,s ktorym som sa spoznal v Badene,tam som ho mal na stole z 5tich turnajov 3 krat,ked som dosiel k jeho stolu myslel si,ze ho idem len pozdravit,moc sa nepotesil ked som si sadol nalavo od neho....

Napravo odo mna Talian s ciapkou IPT.

Hned na uvod predviedol paradu,akcia bola raise on call.

Flop K9,mala,bet call.Turn mala.Bet call.River 8,on donk potsize bet,super velky reraise,on dalsi raise a super all in a on face up fold 89....stalo ho to skoro polku stacku.

Druhu polku odovzdal mne,tam mal trochu smolu.

Raisujem Ad3d,on maly reraise,ja call OOP.Flop Jd5d4x,ja check callujem jeho bet.Turn nuts 2 d.Ja ho checkraisujem,on mi to tam posiela cele,ja snap a on ukazuje KdKx...

Hram to zdravo,nie prehnane agresivne,ale obcas zamiesam nejaky 3 bet.

Medzitym prichadza miesto Taliana Spaniel.Hra to asi 60/0,proste zly,pasivny hrac.

Potom prisla zaujimava hra.Pre nou sme vyse 130 BB deep.

Raise z late na 1300,nemec flat na buttone,ja mam KK na SB a 3 betujem na 4700,pasivny spaniel sa prebudza na BB a pretaca na 11.500,obaja fold.Som z toho dost v prdeli,takze uvazujem o 5 bet/fold,ale nakoniec len callujem.

Flop QT7 rainbow,ja check,on check behind.

Turn 6,otvara sa FD,ja check calujem jeho 16k bet.

River mala,je tam flush(neni to az tak podstatne),on bet 31k,ja po namyslu fold.

Povedal mi co mal,a aj ked bustol som sa ho to este raz spytal,verim mu tak na 90 % ze neklamal,nemal dovod.

Ako by ste to zahrali ?

Nakoniec koncim den tusim so slusnym nadpriemernym stackom 181k,average je asi 114k.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod WNT 22 Jan 2012 23:40

ja osobne nikdy necallnem turn pokial som rozhodnuty po blank rivri na jeho bet reagovat foldom ten tvoj call nema zmysel su len dve moznosti bud to foldnes na turne alebo to docallujes az dokonca inak myslim ze dobry fold ale prisiel neskoro....
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 23 Jan 2012 00:28

v tomto pripade river velmi blank nie je :)
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod palo1973 23 Jan 2012 06:20

Do druheho dna som nastupoval ako jeden z bigstackov na stole.Bol tam kompetentny madar,mlady rakusan Phillip,ktory nieco vyhral pocas Poker EM,a este 1-2 dobri hraci.

Darilo sa mi ovladat stol,hned prvu hru som vyhral velky pot s madarom,s ktorym sme mali historiu uz vcera, a dostal som sa na vyse 300k stack,hral som to pomerne aktivne,celkovo by sa dalo povadat,ze kompetentni ludia vyberali tych slabsich.

Potom vsak prisla faza,kde som za 2 hodiny nevyhral ani pot,musim priznat,ze ma Phillip asi 3x pekne prehral.

Potom sa stali dve veci:na stol prisiel izraelsky LAG pokerpro a Phillip sa dostal na mega stack,ked trafil na Q high boarde s QQ do AQ.

A peklo sa zacalo,bol v miniraise kazdu hru,casto 3 betoval,4betoval,cold 4 betoval,proste stol sa stal nehratelnym.

Hlavne preto,ze narazil na aktivny odpor madara,izraelca,dalsieho rakusana a aj mna.

Potom prisla hra,kde som si povedal,preco zasa ja a preco v takomto turnaji.

Madar do mna 6 bet pushol A3o,snapol som ho s KK a flop isiel K58,turn 4,a po riveri mam miesto 650k len 40k,cize poslednych 13 bb.....

Hned nato dostavam TT posielam do do Phillipovho minraisu,on snap s A3s,flop jeho FD ale desiny drzia.

Mam zasa hratelny stack a som odhodlany bojovat.

O nieco neskor dostavam KK na utg,callne ma slabsi hrac na UTG+1,flop ide AK7,vsetko clubs,turn blank river blank,ja idem bet,bet a allin,on na riveri snapcall,vstavam pomaly,vidim vsak ze som dobry vs A7.

Dostavam sa na asi 50 bb,a mam na ruke 99,a celim s nimi 4betu od Phillipa,takmer to zahadzujem,potom si vsak hovorim,ze na nasom stole je kazdy par nuts a 5bet pushujem,on snapfold.

Stol je uz megaagresivny,absolutne nehratelny avsak este ostavaju asi 3 levely,takze o nejakom betonovani nemoze byt ani reci.

Potom prichadza dalsi hrac,ma na sebe pekne sako,tak ho testujem 3 betom,on fold.

O nieco neskor je zasa v raise,ja mam 56o a 3betujem na 24k,Phillip na SB to squeezuje na 61k,robi to casto,a mne to pride ako pekny spot na 5 bet push za zvysnych 250k,on snap call.

Ukazuje QQ a ja sa s turnajom lucim.Flop ide 89T,turn Q a madar vravi:seven on the riva,ma vycitky svedomia zrejme kde mi suckol tie KK a jeho prosba je vyslysana.Strasse fertig,a ja mam mega stack.

Ten som este trochu rozmnozil,a aj Phillip sa uz ukludnil a my sa snazime dostat chipy od slabsich hracov.Posledny level sa uz nic nedeje a ja mam 629k do dna 3 pri priemere asi 440k.

Do dna 3 postupilo asi 75 hracov,60 je ITM,dostavam zasa obv najtazsi stol,je tam Matthias Kurtz,a aj Talian,ktory mal dost zapisov aj z drahych turnajov,plus dalsi kompetentny madar a hlavne moj kamos Adrian,velmi dobry nemecky online mtt reg.

S nim som sa aj dostal do spotu,kde som musel 4 bet/foldnut a A9 a aj 77.Samozrejme ani QQ ma nesklamalo a vs AA ma stali vyse 100k.

Nastastie bublina praskla a ja idem na novy stol,zasa mam resteal stack.

Podari sa mi zdablit s AT do 88,kde hrame postflop 3 way a ja necham supera blafovat s 88 na A high boarde.

Potom este zbieram nejake chipy a prichadza sick hra s Phillipom.Snap calluje moj 5 bet push s AQ,ja mam JJ a vyhravam mega pot,o chvilu nato posiela Izraelsky pro 66 do mojho openu s AK za 25 bb a ja vyhravm dalsi flip.Mam 1.6 mio a som asi v top 5 pri 30 left.

Objednavam si veceru,a kedze mi fakt chodia trashe nejako to neprehanam s agresivitou.

Zosadame na 3 stoly,na nas lahky stol prichadzaju dva bigstacky,obaja absolutne slabi hraci.

Otvaram JQo na 33k pri bb 16k,,dostavam call od nemca na SB,flop J68 rainbow,ja cbet 50k,on call,turn Q,ja bet 125k,on call,river A,on rozmysla a betuje 200k,ja snap call,ukazuje A6o,nh,wp.

Nasleduju dalsie dva odhozy(jeden do spaniela som si mohol odpustit) a uz prichadza busto handa.

Dostavam AA na utg,otvaram na 41k,pri bb20k,mam asi 500k stack,calluje ma button-sklandalny Litovcan a blind,flop ide 782 s FD,hrac na blinde leaduje takmer potsize,a kedze je flop dost drawy a vela turnov bud zastavi moju akciu,resp.ja nebudem vediet ci som este good s esami to tam posielam cele,litovcan po namyslu tiez all in s mega stackom,blind fold.

Ukazuje trafeny set 88 a ja sa s turnajom lucim na 26.mieste.

Stve ma hlavne to,ze podobne ako na PCA,ked boli tazke stoly tak som si poradil,a ked som mal stol lahsi hned som sa z turnaja porucal.

Na FT boli snad dvaja,max. traja kompetentni ludia.

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod yegon 23 Jan 2012 06:33

namysel uz zacina byt trochu trapny, treba pozmenit repertoar :)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!