Urcite sa vam uz vsetkym stalo ze aj ked ste robili pri hre vsetko co ste najlepsie vedeli tak sa vam proste absolutne nic nedarilo a mali ste pocit ze sa dealer a vsetci hraci proti vam dohodli,vidia vsetko co mate na ruke a dealer vam naschval vzdy rozda presne opacne karty ako potrebujete. Tak presne takto sa citim teraz ja po 2 dnoch hrania na P****Stars a strate 20€ (pre mna momentalne dost ). Vlozil som vcera na ucet 20€ a rozhodol sa zacat na mikrolimitoch. Pohodlne som sa usadil (cigarka a kava pripravena) a zacal hrat. Prvych 20-30 handov to celkom islo (z 20€ som urobil 30). A potom to prislo: Cokolvek som dostal na ruku nic mi nesedelo s rozdanymi kartami.

Nikdy som netvrdil ze som nejaky super hrac ale za uplnu lamu sa tiez nepovazujem a v kvalifikaciach sa mi celkom dari.Skoda ze vzdy po postupe do vyssej kvalifikacie skoncim uz velmi skoro lebo niesom ochotny davat kopec penazi na rebuy (rebuy cca.20-30$). Hrat proti madarom,rusom a poliakom ktory do pokru strkaju neskutocne peniaze a ich hra casto nema s pokrom nic spolocne, je velmi tazke. Napr: Teraz za 3 dni som 3x postupil z 1+0.10 rebuy turbo do 20+0.20 rebuy kvalifikacie na CSPT Ostrava. Tam som samozrejme uz nemal sancu ziskat postup. Ked pri rebuy 20$ z 56 hracov postupuju 2-5 a za pol hodiny hry je urobenych neuveritelnych 156 rebuy!!! Ja nemam 20$ na 1x rebuy a nejaky Rus alebo Madar ide stale all in aj ked ma na ruke uplne ho.no a ked mu to nevyjde tak si da aj 10-15x za sebou rebuy. Da sa proti niecomu takemu hrat???? Neda. Je pravda ze keby mi prichadzali dobre karty tak sa na takych hracoch da celkom dobre zarobit,ale ked mi aj dobre karty prisli tak superom prisli este lepsie karty.

Ale aby som sa vratil k povodnej teme: Co by ste robili keby sa vam takto nedarilo? Proste na co sahnete to vam nevyjde.
Mam si dat pauzu alebo mam hrat dalej a skusit prelomit tu "smolu"?
Poker mam rad a bavi ma ale taketo "smolne" dni mi beru velmi vela energie.
Tak som sa vyzaloval a mozem zase ist.
PS: aspon ma povzbudte ze sa to raz urcite zlepsi

Dakujem.
Prajem vsetkym vela stastia v hre.