Pepi the Sng breakeven master & CG fish
Re: Pepiho poker blog
hehe, ja ti tu vcera vypisujem hlbokomyselne uvahy a dnes sa to deje mne!
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
7castle napísal:Pepi napísal:IDIOTOS MAXIMUS
Poker Stars $6.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t300/t600 Blinds + t50 - 4 players - View hand 28582
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: t9170 M = 8.34
BTN: t1370 M = 1.25
Hero (SB): t1200 M = 1.09
BB: t1760 M = 1.60
Pre Flop: (t1100) Hero is SB with 9 A
1 fold, BTN raises to t1320 all in, Hero calls t850 all in, BB calls t720
Flop: (t3990) 5 K 7 (3 players - 2 are all in)
Turn: (t3990) 5 (3 players - 2 are all in)
River: (t3990) J (3 players - 2 are all in)
Final Pot: t3990
BTN shows 4 A (a pair of Fives)
Hero shows 9 A (a pair of Fives)
BB shows K T (two pair, Kings and Fives)
BB wins t340
BB wins t3650
Ako to robia??? Pri dvoch shortoch AI na bubbly je KTo nuts?
Pepi, Pepi... ked sa chces rozculovat, tak si prosim ta vyber nabuduce ruku, v ktorej je naozaj super idiot, a nie ruku, v ktorej TY zahras zle, a super, ktoreho obvinis ze hra zle, zahra len velmi velmi tesne zle (ak vobec)...
Ten tvoj call je velmi pochybny, pravdepodobne tesne ZLY. Je to preto, ze ak ma btn rozum, nema dovod pushovat wide, lebo obaja, najma BB, mate vyborne odds a budete ho lahko volat (ak ty foldnes BB ma neskutocne odds). Cize ked mu das rozumny range pary, Ax, K9, QT, tak ty to mas FOLDNUT. A nie len preto, ze si ohrozeny, ale prave preto, ze AK zavolas, tak BB to lahko overcallne a musis porazit oboch. Ak by si mal ty spravny range tak je jeho call s KTo zly, ale kedze ty si evidentne viac wide ako je dobre, tak je jeho call good. Takze aky idiotus maximus?
Pohraj sa trochu s ICM
Hm... myslim, ze ten call by sa dal odovodnit, jednym z velkych argumentov PRE je vyska stacku (2 BB) a pomerne dobry read na pushujuceho hraca. Kazdopadne zvycajne mas proti hracovi toho typu tak 55%, takze nieje namieste sa velmi rozculovat, ani keby si prehral proti jednemu. Tu je skor nahoda, ze si mal proti nemu viac ako tych 55.
Ale co mi pride rozhodujuce v tomto pripade, tak je to zlozenie stolu - stack chipleadera, statistiky hracov a jedno miesto pred ITM. Radsej by som to odcheckoval az po peniaze, ako toto volal.
Navyse by som sa bal hraca zamnou, predsalen VPIP 37, po tom ako uz chvilu hral priposrato je zla sprava pre push. Priposrato hral najskor preto, ze mu nechodili karty, pripadne preto, ze za nim sedi BIG stack. O to radsej callne, ked je big stack uz fold. BTW ten chipleader mal pushovat uz (skoro) vsetko a volat tiez velku cast svojho range.
No a odporucam SitNGoWizard mozes sa s kazdou rukou pekne pohrat a pri tom najviac pochopis ako funguje ICM, co ma najvacsi vply, co moc nie,... Len pripomina, ze najviac value z pushu v ICM prichadza vtedy, ked vsetci zlozia!!!
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
no cize takto to nejak bolo:
P****Stars No-Limit Hold'em, $6.00+$0.50 Tournament, 75/150 Blinds (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t1985)
BB (t2088)
Hero (UTG) (t1560)
MP (t1967)
CO (t3540)
Button (t2360)
Hero's M: 6.93
Preflop: Hero is UTG with ,
Hero raises to t1560 (All-In), MP raises to t1967 (All-In), 2 folds, SB raises to t1985 (All-In), BB calls t1835
Flop: (t7497) , , (4 players, 3 all-in)
Turn: (t7497) (4 players, 3 all-in)
River: (t7497) (4 players, 3 all-in)
Total pot: t7497
Results:
SB had J, J (two pair, Jacks and threes).
BB had A, K (one pair, threes).
Hero had K, K (two pair, Kings and threes).
MP had 10, 10 (full house, tens over threes).
Outcome: SB won t36, MP won t7461
P****Stars No-Limit Hold'em, $6.00+$0.50 Tournament, 75/150 Blinds (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t1985)
BB (t2088)
Hero (UTG) (t1560)
MP (t1967)
CO (t3540)
Button (t2360)
Hero's M: 6.93
Preflop: Hero is UTG with ,
Hero raises to t1560 (All-In), MP raises to t1967 (All-In), 2 folds, SB raises to t1985 (All-In), BB calls t1835
Flop: (t7497) , , (4 players, 3 all-in)
Turn: (t7497) (4 players, 3 all-in)
River: (t7497) (4 players, 3 all-in)
Total pot: t7497
Results:
SB had J, J (two pair, Jacks and threes).
BB had A, K (one pair, threes).
Hero had K, K (two pair, Kings and threes).
MP had 10, 10 (full house, tens over threes).
Outcome: SB won t36, MP won t7461
- barth3z
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
1.2. - 7.2.2009 - Ked sa variacia zblazni...
Ono by to uz fakt chcelo nejake rozumnejsie objemy, aby som sa konecne prestal certit nad tou variaciou. Od zaciatku mesiaca pokracovalo trapenie, no za posledne dva dni sa prejavila jej pozitivna tvar a to ma na PS "vykoplo" do plusu. Na AP ide vsetko az prilis dobre, takze tam sa zas da ocakavat pad.
Hram nadalej 6 stolov, skusal som uz aj 7 a celkom to slo. Akurat teraz, ked som sa v poslednej session dostal naraz na dost vela bubblov a HU, tak som mal pocit, ze nestiham, ale nejako som to zvladol. To su tie extremy... :-)
Snazim sa to naraz nejako natilo/cascadovat na jednom 17" LCD (vzdy 3ks z PS a 3ks AP). Obcas to vyzera komicky, najma ked som sa snazil tam usporiadat tych 7ks, ale celkom som si no zvykol. Jediny problem vidim v tom, ze ked pisem bet na PS stole, a medzi tym pridem na rad na AP stole, tak obcas enterom omylom minraisnem. To sa ale da vyriesit potvrdenim betu mysou.
A este je tu jeden problemik, a tym je pomale plnenie SnG na AP za posledne dni. Neviem, co sa deje, ale aj napriek tomu, ze je online dost ludi, tak 5,50 turbo sa plnia veeelmi pomaly.
Co sa SnG Wizardu, ktory ste mi tu odporucali, tyka, tak mal som 30dnovy trial a mne ten program jednoducho nereze. Pripada mi taky spomaleny, neprehladny, atd. Uz som to tu minule popisoval. Nepoznate aj nieco podobne, prehladnejsie?
Tohtotyzdnova bilancia:
PS: 37,70 USD
AP: 42,50 USD
Ono by to uz fakt chcelo nejake rozumnejsie objemy, aby som sa konecne prestal certit nad tou variaciou. Od zaciatku mesiaca pokracovalo trapenie, no za posledne dva dni sa prejavila jej pozitivna tvar a to ma na PS "vykoplo" do plusu. Na AP ide vsetko az prilis dobre, takze tam sa zas da ocakavat pad.
Hram nadalej 6 stolov, skusal som uz aj 7 a celkom to slo. Akurat teraz, ked som sa v poslednej session dostal naraz na dost vela bubblov a HU, tak som mal pocit, ze nestiham, ale nejako som to zvladol. To su tie extremy... :-)
Snazim sa to naraz nejako natilo/cascadovat na jednom 17" LCD (vzdy 3ks z PS a 3ks AP). Obcas to vyzera komicky, najma ked som sa snazil tam usporiadat tych 7ks, ale celkom som si no zvykol. Jediny problem vidim v tom, ze ked pisem bet na PS stole, a medzi tym pridem na rad na AP stole, tak obcas enterom omylom minraisnem. To sa ale da vyriesit potvrdenim betu mysou.
A este je tu jeden problemik, a tym je pomale plnenie SnG na AP za posledne dni. Neviem, co sa deje, ale aj napriek tomu, ze je online dost ludi, tak 5,50 turbo sa plnia veeelmi pomaly.
Co sa SnG Wizardu, ktory ste mi tu odporucali, tyka, tak mal som 30dnovy trial a mne ten program jednoducho nereze. Pripada mi taky spomaleny, neprehladny, atd. Uz som to tu minule popisoval. Nepoznate aj nieco podobne, prehladnejsie?
Tohtotyzdnova bilancia:
PS: 37,70 USD
AP: 42,50 USD
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
Na ten sngwizard si holt budes musiet zvyknut, nic lepsie nenajdes (aj vacsina profikov pouziva radsej wizarda nez sng power tools). Aj mne sa to na zaciatku zdalo dost neprehladne, ale skus si za to kazdy den na chvilku sadnut (ked sa ti nechce analyzovat vlastne sng tak stale mozes trenovat quiz). Co sa tyka rychlosti tak ja to robim tak, ze tam mam vzdy len turnaje za aktualny den (open a tournament folder), ked doanalyzujem vsetky sng tak to importnem do PT3 a dalsi den mi to otvara znova len tych zopar turnajov co odohram.
A napriklad tuto najdes aj videjka, ktore ta s tym naucia robit:
http://www.sngwiz.com/index.php?option= ... &Itemid=57
Inak ja si neviem predstavit, ze by som hral v dvoch herniach zaroven...pokial viem tak na P****Stars su aj ante, nerobi ti problemy rozna struktura blindov?
A napriklad tuto najdes aj videjka, ktore ta s tym naucia robit:
http://www.sngwiz.com/index.php?option= ... &Itemid=57
Inak ja si neviem predstavit, ze by som hral v dvoch herniach zaroven...pokial viem tak na P****Stars su aj ante, nerobi ti problemy rozna struktura blindov?
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Tak asi teda ostava len ten wizard... :-)
Co sa struktur tyka, tak ano PS ma aj ante a struktura je oproti AP "rychlesia". SnG na AP trva o cosi dlhsie a levely su podobne ako na FTP ak nie uplne rovnake. Zatial mi to problem nerobi. Ak casom pridam dalsie stoly, tak uz nebudem hrat v dvoch herniach naraz.
Co sa struktur tyka, tak ano PS ma aj ante a struktura je oproti AP "rychlesia". SnG na AP trva o cosi dlhsie a levely su podobne ako na FTP ak nie uplne rovnake. Zatial mi to problem nerobi. Ak casom pridam dalsie stoly, tak uz nebudem hrat v dvoch herniach naraz.
-
Uz nie som len kanibal!
...dnes som si dal 7castle bacon
...dnes som si dal 7castle bacon
-
Chutila ti?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
No, jak by som to... Taka dietnejsia bola, ale zas trosku pikantna.
Dnes mi ale pan dochtor takuto stravu zakazali, tak sa budem musiet vratit ku .
-
Pepi napísal:No, jak by som to... Taka dietnejsia bola, ale zas trosku pikantna.
Dietnejsia? Bravcovy bok 80%
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.