Pepi the Sng breakeven master & CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pepi the Sng breakeven master & CG fish

Odoslaťod Pepi 03 Mar 2010 14:47

Februar 2010

Tak uz som BE master aj na CG! :D Hanba tazka, nebudem to blizsie komentovat. Dal som okrem NL10 par ruk aj na NL25. Hral som povacsine strasne podla mna, par krat som sa debilne stackol na proti rybam, par krat ich debilne pocalloval (bo ja sa dost casto chcem presvedcit, ze fakt tu monster ruku maju), par krat poskusal nejake movy na regov, zopar coolerov, badbeatov.. a vysledok je takyto:

PS-cash-2010-02.JPG
PS-cash-2010-02.JPG (49.02 ) Zobrazená 1774 krát

Konecne som clearol 3. cast reloadu na PS a tak som vcera odtial vybral takmer cely BR, vacsia cast vyberu sla priamo do bezpecia mojho bankoveho uctu. Tam mu bude lepsie, bo nebude trpiet utokmi mojich pokerovych vystrelkov. Cast rozdelim do troch herni. Ciel je taky, aby som mal na PS, AP a NoIQ po 20-25BI na NL10 a ide sa tvrdo buildovat, nech si tie love vazim. :D Prevazne sa teraz zameram na hranie na AP a NoIQ, lebo tam mam RB a teda sa nemusim nahlit za objemami, aby som si udrzal nejake VIP statusy a s tym spojene rewardy. Takze to bude take klida-pida hranie. Dufam... :D

Este, co sa tyka cashoutu z PS:
Vcera som sa skusobne popalil (nastastie na malej skusobnej sume) na multicurrency oblbu od PS a zdierani zo strany Moneybookers. Kedze uvadzaju, ze je mozne viest Cashier vo viacerych menach, tak som si urobil aj EUR pokladnu. Oproti MB (1,99%) si PS za prevod USD -> EUR uctuje iba 1%. Dalej vraj PS ponuka urcit si preffered currency, v ktorej vraj potom mozete robit deposity a cashouty. Ale pozor, to je len na oko. V domneni, ze fakt, som si ako preffered nastavil EUR. Takze som si povedal, fajn, ked prevediem EURa, tak uz MB nebude nic uctovat, iba pripise platbu. Rychlo som ale vytriezvel, ked zo skusobne zaslanych 200EUR mi na MB ucte pristalo iba 195,08. Ucet odosielatela: usd moneybookers ucet PS. Pozriem potvrdzujuci mail a tam pri sume EUR v zatvorke uvedeny spatny prepocet na USD pred platbou. Navyse MB si podla tohoto zobralo viac ako len tych 1,99%. Takze som to uzavrel tak, ze su to ojebavaci, aj PS aj MB a napisal som 7castlovi, aby mi poradil, ako to robi on. Poradil priamy prevod na ucet v banke. Trosku dlhsie to sice trva, ale je to vo fajn kurze, a uz by k tomu nemali byt priratane ziadne poplatky. Takze tymto mu dakujem za radu a verim, ze moja skusenost pomoze aj ostatnym. ;)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 03 Mar 2010 15:33

Mohol by si pastnut staty, mozno aj bude pes zakopany :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Mar 2010 16:23

Chlpo1989 napísal:Mohol by si pastnut staty, mozno aj bude pes zakopany :)

Pes je najma zakopany v tom, ze je calling station :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 03 Mar 2010 16:45

dzejkej napísal:
Chlpo1989 napísal:Mohol by si pastnut staty, mozno aj bude pes zakopany :)

Pes je najma zakopany v tom, ze je calling station :).

Ako to vies?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Mar 2010 16:48

Chlpo1989 napísal:Ako to vies?

Lebo som ten text cital? :)

Pepi napísal:par krat ich debilne pocalloval (bo ja sa dost casto chcem presvedcit, ze fakt tu monster ruku maju)

To mozu byt suma sumarum velmi drahe chyby.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 43 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!