Pepi napísal:Flop som mal v plane check/raisnut - nevyslo.
No nic... Tak som cakal, ze sa zacneme salit na turne, lebo BB mal stats (sice len 30 ruk) 66/54 a mal take agro tendencie. Kedze sa necinil, tak som zacal ja a ostal som v tom len s tym CO. Na JJ+ som ho vobec netipoval, lebo len callol pf. Skor nejaky Ax alebo maly par, pripadne ze s veri s nejakou 9x, mozno FD. Po tom re-raise na rivri som sa osobne bal iba 99, ale nechcelo sa mi verit...
Check/raise ako preflop raiser je atypicky a je na to aj dovod. Ak maju nejaku slabsiu ruku, tak nikto Ti nezarucuje, ze sa na flope bude betovat, callnu raise a stacku v priebehu ruky. Zato taka fishka veselo calluje, ak budes betovat Ty. Check/raise je vacsia ukazka sily ako bet.
Taktiez 66/54 je jedna vec, ale je to preflop hra a dolezite su aj postflop tendencie od fishky. To, ze hra takto neznamena, ze na flope bude betovat do 2 anytwo. Treba si dat na jednu stranu value z horsich made ruk a na stranu druhu value z bluffov, ktore sype do preflop raisera a dalsieho fesaka. Nemyslim si, ze to druhe zarobi viac, ale samozrejme sa mozem mylit
.
A "nechcelo sa mi verit" .. To je o rangeoch a nie o viere
. Moze tam mat 99, nemas dost ruk, aby si to vedel z range vylucit, ale dolezite je, ze horsich ruk tam ma dost na to, aby to bolo profitable.