Petardov blog alebo fishka sa uci hrat poker

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Petardov blog alebo fishka sa uci hrat poker

Odoslaťod dzejkej 20 Feb 2009 11:53

petardo napísal:Ak by tu mal niekto ucet na sharkscope a bol by ochotny mi vyhladat nick"Jeromen" na P****Stars a postnut mi statistiku na tasto100@gmail.com alebo sem.Bol by som velmi vdacny. Ide o to ,ze tento chlapik hrava len velmi silne ruky a zvacsa vyhraje turnaj.Dnes som si vsimol ,ze hrava strasne vela turnajov naraz.Zaujimala by ma jeho celkova statistika a keby slo aj statistika zvlast za vcera.Som fakt zvedavy.Ak bude pozitivna zacnem tak hrat aj ja uplne vsetky DoN. Vdaka moc za pomoc :gl:

No bolo na case .. Co nespravili clenovia PP.sk, to mozno dokaze Jeromen :lol2:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod petardo 20 Feb 2009 12:49

palo1973 napísal:jeromen:bude to low stakes shark-9348 hier av stack 2 $ ROI 9% 2k zisk,radsej sa mu vyhybaj

-a vcera 222 sng ROI 4% zisk 10 $ na 1$ sng

Ja ked ho mam pri stole som rad ked sedi za mnou.Vzdy mu kradnem blindy.Keby ma nahodou reraisol tak polozim. Sme si s neho robili srandu,hlavne ked raz vyletel s AA. Teraz vidim ,ze vie co robi.Uz davno som sem postol ruku ked mal 60$ stack a sa z toho vylizal.

Co znamenaju tie grafy konkretne? Tam je entry fee5$ na grafe ale on hrava 2$ turnaje. Co je to to ROI% a ako sa to pocita? Na to poslednom grafe je v prvej faze dost strmy narast ,kdezto v druhej mu to rastie pomalicky ale isto.
Dik za grafy a statistiku :good:
Idem si otvorit 3 stoly a nebudem hrat nic iba silne kombinacie a cakat az sa povyhadzuju.Uvidim ako to dopadne. Iba na skusku.
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod petardo 20 Feb 2009 13:52

Tak vsetky 3 som vyhral.Jeden ani neviem kedy skoncil.Tam ma trafil blind s A na boarde A a najvacsi bluffer pri stole ma tam minibetoval.Na konci AI a bol vybaveny. Pri druhom stole ma zase trafil blind A9 suited. Shortsack AI ,mne bolo treba dolozit len par zetonov.Dvaja big stack sa pridali.Sme to odcheckovali az po river kde som chytil flush. Ten shortstack drzal AK.Pri tretom stole som raisol AK ,jeden call na boarde Q. Mal QJ.Hned za tym shortstack strategy s proti jednemu superovi s KQ suited. Dal mi call s QQ ale prislo K :D Potom som este dva krat KK chytil. Statistiky som mal 5/5/N 7/7/N treti neviem.Celkovo som vsade skoncil s velkym stackom. Pri jednom stole jedna ruka ,pri dalsich po dvoch rukach zahratych.
Inak mal som pri dvoch stoloch chlapika co to hrava ako jeromen a ten vyhral tiez aj ked s vacsimi problemami.
Obrázok používateľa
petardo

Odoslaťod Luucifer 20 Feb 2009 14:15

Napisem to inak lebopôvodne som to napisal tak, ze ani ja som sam tomu nerozumel :D:D
ROI je skratka pre “return on investment.” cize navratnost investicii.Vzorec je: Celkove vynosy/celkove vstupne poplatky a to vsetko * 100
Napriklad ak vyhras 25$v turnaji s BI 5+0,5 tak to mas 19,5 / 5,5 = 3,54 * 100 takze ROI z tohto turnaja je 354%. Samozrejme do ROI sa ti beru vsetky odohrane turnaje. Aj najlepsi hraci môzu mat ROI par percent nad nulu, podstatne je, aby byl vysledok kladny. Cim viac tym lepsie....
Naposledy upravil Luucifer dňa 20 Feb 2009 15:27, celkovo upravené 1 krát.
Luucifer

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod palo1973 20 Feb 2009 14:59

Luucifer napísal:ROI je skratka pre “return on investment.” cize navratnost investicii. Pocita sa 100 * total profit/total buy-in a tyka sa len turnajou, neda sa pouzit na cashgames.AK niekto zahraje 100 turnajov buy-in 100×10 a celkom vyhraje 1200 , ma ROI 120.Aj najlepsi hraci môzu mat ROI par percent nad nulu, podstatne je, aby byl vysledok kladny. Cim vac tym lepsie....

a ja som si myslel doteraz,ze ROI je Romska obcianska iniciativa:

http://www.youtube.com/watch?v=F0Hh_W5qy4s
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 20 Feb 2009 15:04

Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod Luucifer 20 Feb 2009 15:09

:lol2: Cigansky kkty na seba beres...
Ano aj toto je ROI tak si davaj bacha Petardo aby ti teta neukazala co je to ciganka... :D
Luucifer

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod petardo 20 Feb 2009 17:41

Druha seria troj turnaja. Jedno vitaztvo dve prehry. V jednom som urobil chybu ked som isiel zbytocne PF 4BB s AK z SB(blindy200BB) ,na BB chlapik allin ja call ukazal AQ a dosli mu stryri karty do flushu.Naslednym allin na shortsack som sa restackol. V druhom turnaji prva a posledna ruka. Ja tusim bb A 10 ,flop 8 10 2 chlapik bet ja all in on call a ukazal 7 10. Samozrejme na river prisla 7. V dalsom som nestastne na shorststacku zase jednoho hraca predomnou trafil s AA. Tiez to bola druha ruka turnaja.

Odteraz ako big stack zahadzujem nemilosrdne aj AA.Zase som ich videl par vyletiet a ja som k tomu nemal tiez daleko ked call s A5 a skoro chytil straight alebo flush. To este prisla A aj na flop.
Obrázok používateľa
petardo

Odoslaťod palo1973 20 Feb 2009 18:44

-sorry som hodil 2x ten isty link,inak toto je cestny predseda ROI:

http://www.youtube.com/watch?v=9JLyE-IYObE
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod petardo 20 Feb 2009 18:47

Tretia seria bola dost narocna.Dve vyhry a jedna prehra. Som si vsimol ,ze mam pri kazdom stole troch rovnakych hracov. Pri jednom turnaji som nechytal absolutne nic.Az ako shortstack som isiel PF allin s 99 a chlapik mal A3 kde chytil A. Dalsi turnaj som mal stastie ,ze ma na BB s 10 3 trafil flop 3 Q 10 a chlapik predomnou iba s SB limpol JJ.Na moj allin dal call bol som zase na svojom.Treti turnaj som dokonale zahral Jeromenovu taktiku.Foldoval som AK AQ. Predtym som sa trafil s 10 10 do AA. Pozrite ako som skoncil Ante bolo 60 :lol2: :lol2:
Prílohy
ante.JPG
ante.JPG (94.63 ) Zobrazená 2023 krát
Obrázok používateľa
petardo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!