Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Parada Aj sa u Yegona hrala nejaka CG arkada aby Tuke skoncil nakoniec v pluse? Aj 10 kg je pekny vysledok, keby tyzden pred vazenim zohnal crevnu chripku tak to v pohode zvladne na -20
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ja som este mozno trochu schudol lebo ta crevna chripka si ma nasla prave vcera
uz je ale nastastie trochu lepsie a nemam uz ani teplotu, snad to uz behom 1-2 dni odoznie
uz je ale nastastie trochu lepsie a nemam uz ani teplotu, snad to uz behom 1-2 dni odoznie
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
TexasHoldi napísal:Parada Aj sa u Yegona hrala nejaka CG arkada aby Tuke skoncil nakoniec v pluse?
Ziadna CG. TuKE mal vela prace s tym, aby sa vysmieval z mojej malej porcie jedla, ktoru som mal na veceru .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Weee. Dnes je to presne 200 dni, co som ani jeden den nevynechal cvicenie/sport/turistiku. Idem to oslavit Colou Light!
-
radsej to oslav tvarohom a zapi mliekom..
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
preco ste mu vy hovada nepovedali ze challenge skoncila a nehate ho dalej trapit?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
on je masochista on to tak rad
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
HypAA napísal:radsej to oslav tvarohom a zapi mliekom..
No to u mna nie je oslava - to mam kazdy den .
-
No tak co, slonici, niekomu sa dari este udrziavat svoju vychallengovanu hmotnost alebo reset a ide sa znova?
U mna to dnes bude 304ty den, co som nevynechal cvicenie/vela chodze/beh, ale ziadne velke zmeny v hmotnosti posledne mesiace. Teraz zacinam znova sprisnovat dietu a dotuknut este zopar kg najblizsie obdobie.
@mr_kaktus: Tak co s tym 6 pack challengom, nech je nejaka motivacia? Ci byt in love s dobrou kucharkou z toho urobilo nedosiahnutelny ciel?
U mna to dnes bude 304ty den, co som nevynechal cvicenie/vela chodze/beh, ale ziadne velke zmeny v hmotnosti posledne mesiace. Teraz zacinam znova sprisnovat dietu a dotuknut este zopar kg najblizsie obdobie.
@mr_kaktus: Tak co s tym 6 pack challengom, nech je nejaka motivacia? Ci byt in love s dobrou kucharkou z toho urobilo nedosiahnutelny ciel?
-
dzejkej napísal:@mr_kaktus: Tak co s tym 6 pack challengom, nech je nejaka motivacia? Ci byt in love s dobrou kucharkou z toho urobilo nedosiahnutelny ciel?
tak tak ale vazne sa kazdu nedelu chystam ze od pondelka to uz zmenim a zacnem cvicit a normalne jest nie ze dve porcie hlavenho chodu a za tym tak 10 palaciniek v nevhodnom case som sa zadal
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.