Ja sa otvorene priznavam k tomu, ze moje prve online pokrove pokusy boli prave na FB

Vela som tam spociatku neodohral a potom som to na dlhu dobu nechal tak, no potom prislo leto a ja v ramci volneho casu som hral a hral, a vsetko mi to slo, az som sa rozhodol, ze nahram najvyssi mozny level - PRO 50M. Nahral som aj 60M, ale na moje velikanske stastie (v tej dobe som si to sotva uvedomoval, dnes to je jasne, ze to bolo znamenie osudu

) som sa nechal nalakat na nejaku pofidernu stranku, ktora mi slubovala, ze mi moj roll zdvojnasobia a o vsetko som prisiel

Nasledne som objavil, ze playchip-poker sa da hrat aj na FullTilte, a odtia uz moje kroky putovali k stars, kde nahodnych 5$ na mojom ucte zmenilo od zakladov moje chapanie toho, co to znamena "hrat poker"

Jedina zla vec na tom celom je to, ze som stratil jednu temu, o ktorej som sa mohol rozpravat s kamosmi od rana do vecera. Pre nich je poker iba zabavka, napodobnuju vyroky slavnych hracov, ktore videli v TV, snazia sa robit hero foldy a pod. Keby maju aspon trosku chut, tak by som ich mozno presvedcil, aby zacali aj na nete hravat, ale takto sem-tam si dame live CG alebo SnG a hrame cisto 4fun.