poker na facebooku
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: poker na facebooku
Ja sa otvorene priznavam k tomu, ze moje prve online pokrove pokusy boli prave na FB Vela som tam spociatku neodohral a potom som to na dlhu dobu nechal tak, no potom prislo leto a ja v ramci volneho casu som hral a hral, a vsetko mi to slo, az som sa rozhodol, ze nahram najvyssi mozny level - PRO 50M. Nahral som aj 60M, ale na moje velikanske stastie (v tej dobe som si to sotva uvedomoval, dnes to je jasne, ze to bolo znamenie osudu ) som sa nechal nalakat na nejaku pofidernu stranku, ktora mi slubovala, ze mi moj roll zdvojnasobia a o vsetko som prisiel Nasledne som objavil, ze playchip-poker sa da hrat aj na FullTilte, a odtia uz moje kroky putovali k stars, kde nahodnych 5$ na mojom ucte zmenilo od zakladov moje chapanie toho, co to znamena "hrat poker" Jedina zla vec na tom celom je to, ze som stratil jednu temu, o ktorej som sa mohol rozpravat s kamosmi od rana do vecera. Pre nich je poker iba zabavka, napodobnuju vyroky slavnych hracov, ktore videli v TV, snazia sa robit hero foldy a pod. Keby maju aspon trosku chut, tak by som ich mozno presvedcil, aby zacali aj na nete hravat, ale takto sem-tam si dame live CG alebo SnG a hrame cisto 4fun.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
[off-topic]
ten line sa da zmenit a nechal som ho tak, aby ludia vedeli ze to pisem na telefone a v mojom poste mozu byt gramaticke chyby a preklepy, ktore su takto lahsie ospravedlnitelne... a este to je odporucanie na celkom dobry program s ktorym sa prezeraju tieto fora ovela prijemnejsie (reklama na cez rok stary telefon to asi nebude)
a zlc by ti mali dvihat nejake ine podstatnejsie veci na tomto svete
[off-topic]
DevilMayCry napísal:nelz0n napísal:Sent from my HTC Hero using Tapatalk
toto vidim tak mi hned stupa zlc.....admin potrestaj ten spam a paradnu reklamu, myslim ze aj tuke to vyuziva
ten line sa da zmenit a nechal som ho tak, aby ludia vedeli ze to pisem na telefone a v mojom poste mozu byt gramaticke chyby a preklepy, ktore su takto lahsie ospravedlnitelne... a este to je odporucanie na celkom dobry program s ktorym sa prezeraju tieto fora ovela prijemnejsie (reklama na cez rok stary telefon to asi nebude)
a zlc by ti mali dvihat nejake ine podstatnejsie veci na tomto svete
[off-topic]
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Ja by som polozil otazku. Ci poker bez $ ma zmysel (okrem naucenia sa zakladnych pravidiel)?
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Ja som zacal s pokrom este bez toho aby som vedel pravidla na tipose limit holdem to bol cas ked som poker videl v televizii WSOP 2008 si myslim ze vtedy bolo uz nwm a potom som hned presiel na B**n a hral freerolly ja som na facebook poker nehral
Ale je pravda ze to sluzi najme ako pre osvojenie si pravidiel hry priebeh hry kombinacie atd.
Ale je pravda ze to sluzi najme ako pre osvojenie si pravidiel hry priebeh hry kombinacie atd.
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
hej pravidla su tam naozaj uzasne ked napriklad uplne chyba tlacitko BET ale je tam rovno RAISE
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
je to dobre na to, ze nemusis hned investovat nejake peniaze ale mozes to skusat tam. ja som vobec nemal any idea co a preco robim, bluffoval som tight hracov a nebluffoval agresorov, hral som iba jeden stol pravdaze a riadil som sa podstivym BR managmentom (musel som mat ASPON 3BI na dalsi level, inak som zostal na starom)
Ale na nic ine ten poker dobry nie je, este aj ked si chces zahrat s kamaratmi len tak ze sa chcete pobavit, tak bez penazi alebo aspon bez nejakeho side betu to nema zmysel Pre mna bola motivacia iba v tom, ze som chcel mat najviac chipov spomedzi vsetkych friendov, ale to je zakladny zmysel kazdej jednej facebook hry, aby si bol prvy spomedzi friendov A medzi tymi ostatnymi a tym pokrom tiez nie je zas az taky rozdiel (pri farmville sa aspon naucis obrabat zahradu )
Ale na nic ine ten poker dobry nie je, este aj ked si chces zahrat s kamaratmi len tak ze sa chcete pobavit, tak bez penazi alebo aspon bez nejakeho side betu to nema zmysel Pre mna bola motivacia iba v tom, ze som chcel mat najviac chipov spomedzi vsetkych friendov, ale to je zakladny zmysel kazdej jednej facebook hry, aby si bol prvy spomedzi friendov A medzi tymi ostatnymi a tym pokrom tiez nie je zas az taky rozdiel (pri farmville sa aspon naucis obrabat zahradu )
-
davnejsie som tam nahral niekolko mil. a vdaka chalanovi ktory spravil tento thread sa mi podarilo tie chipy spenazit.. neda sa to porovnat s normlanym pokrom(horsie ako freeroll). So zakladnymi znalostami pokru sa tam da spravit niekolko miliard a pri vykupnej cene 1m = 0.5e sa da na tom pekne zarobit ked sa niekomu nedari v normalnom pokri
pre blizsie info o predaji piste peter81. Mal som s nim cest obchodovat a vsetko prebehlo rychlo a bez problemov.
pre blizsie info o predaji piste peter81. Mal som s nim cest obchodovat a vsetko prebehlo rychlo a bez problemov.
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
HypAA napísal:So zakladnymi znalostami pokru sa tam da spravit niekolko miliard
to potvrdzujem, prvy tyzden hrania som mal pred sebou vytlacenu tabulku s hodnotami ruk ze ci je viac postupka alebo farba a aj tak som spravil par 100K.
btw, ta cena je uplne famozna! Podla mna za menej ako mesiac sa tam da spravit miliarda a to je 500€ Ale nemyslim, ze by ten chalan odkupoval take objemy, ci?
-
Zarábanie na PS alebo FT už je out, je tu Facebook poker!
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
ok, sice by som polemizoval o mentalnej sposobilosti nakupujucich, ale ak to niekto fakt kupi tak dobra alternativa pre nl2 grinderov(ak nieco take existuje)
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.