Pokrovy blog by funnyfaces92 (pokrovy dennicek :)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pokrovy blog by funnyfaces92 (pokrovy dennicek :)

Odoslaťod topsonic92 07 Nov 2010 14:17

RudiiS napísal:Daily Dollar

uff ale ved tam byva strasna kopa hracov...to kym sa dostanem aspon do ITM...nebolo by lepsie SnG??...ci ako?..
topsonic92

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod RudiiS 07 Nov 2010 14:33

topsonic92 napísal:
RudiiS napísal:Daily Dollar

uff ale ved tam byva strasna kopa hracov...to kym sa dostanem aspon do ITM...nebolo by lepsie SnG??...ci ako?..

alebo vyskúšaj 0,10$+ turnaj ktorý začína cca. o 22:00
RudiiS

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod AjoPP1 07 Nov 2010 17:39

tak to CG radsej ee, o ten BR tam mozes lahko prist v jednej ruke :)
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod popoBA 07 Nov 2010 18:18

2 dol nesu ziadny BR.jasne ze chod na NL2.bud to upnes alebo bustnes no a co...
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod topsonic92 07 Nov 2010 19:23

takze skusam CG NL2, momental mam 3 dolace...
topsonic92

Odoslaťod topsonic92 11 Nov 2010 12:39

zdravim, uz styri dni nemam cas napisat Vam ako pokracujem. Zatial uspesne hram na 1/2 c, mam momentalne asi 6 dolarov. Mam nejake ruky ktore by som s vami rad rozobral, len ich nemam cas hodit sem, ale myslim ze v pribehu dneska sa mi ich podari sem hodit, bol by som rad ak by ste sa ptm vyjadrili. Ked budem mat 10 dolarov , planujem odohrat nejaky mesnsi 1 dolarovy turnaj. Freeroly uz hram zriedka, skor sa venujem CG. Podstivo analyzujem hru hracov na tomto limite, snad sa mi niekedy vrati ta namaha co do toho vkladam. Dnes sem hodim aj stats z posledneho tyzdna. Zatial prajem vsetkym dobru hru a vela stastia. :)
topsonic92

Odoslaťod topsonic92 13 Nov 2010 20:42

posledne dni sa velmi darilo, mal som aj viac casu na hranie, atd. BR uz ma hodnotu 15 dolarov, co mi odporucate??? pokracvat v grindeni NL CG 1/2 c alebo skusit nejaky MTT 1 dolarovy napriklad??...
topsonic92

Odoslaťod matiapag 13 Nov 2010 21:52

urcite sa venuj tej CG :) Trafit nieco na MTT je pomerne tazke, najma ak s tym nemas nejake skusenosti a obetovat nejakych 10% BR na jeden turnaj, kde sa spoliehame prevazne na stastie, je dost sebadestruktivne. Hranim NL2 mozno nezdvojnasobis svoj BR za den, mozno hej, ale v kazdom pripade pri hrani CG mozes napriklad kedykolvek skoncit, vies tu hru lepsie ovplyvnit a celkovo to je bezpecnejsie, ako hrat nejake turnaje. Neskor si mozes sem-tam volaco zapnut, ale na to treba bezpecnejsi BR a viac skusenosti ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod topsonic92 14 Nov 2010 08:50

matiapag napísal:urcite sa venuj tej CG :) Trafit nieco na MTT je pomerne tazke, najma ak s tym nemas nejake skusenosti a obetovat nejakych 10% BR na jeden turnaj, kde sa spoliehame prevazne na stastie, je dost sebadestruktivne. Hranim NL2 mozno nezdvojnasobis svoj BR za den, mozno hej, ale v kazdom pripade pri hrani CG mozes napriklad kedykolvek skoncit, vies tu hru lepsie ovplyvnit a celkovo to je bezpecnejsie, ako hrat nejake turnaje. Neskor si mozes sem-tam volaco zapnut, ale na to treba bezpecnejsi BR a viac skusenosti ;)

dakujem za reakciu. Ostavam zatial na CG, chcem ist s BR co najvyssie. Nasobenie BR sa dari velmi, za tyzden som ho zatial znasobil 8x. Snad to tak pojde aj dalej :)
topsonic92

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!