Pokrovy blog by funnyfaces92 (pokrovy dennicek :)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Pokrovy blog by funnyfaces92 (pokrovy dennicek :)

Odoslaťod topsonic92 05 Nov 2010 08:46

Zdravim vsetkych hracov krasnej hry menom poker :)...rozhodol som s ze si zacnem pisat blog, resp. dennik. Na zaciatok nieco o mne.

Volam sa Martin, mam 18, poker hram asi tak 2 roky priblizne. Doteraz som hral iba online, ak neratame nejaky ten poker s kamaratmi pri pivku :) za tie 2 roky som toho vela nenahral, resp hral som iba freerolly. Az zaciatkom tohto leta som si hodil 20 € na FTP, resp PS. Mozete si tipnut ako to dopadlo, vsetko som za tyzden prehral. Bola to jednoznacne moja chyba, pretoze som nevenoval dostatok casu studiu. Bolo to taka prava facka na prebudenie. Niekto si mozno moze mysliet ze 20 € nie je moc, ale pre studenta, ktory si ich ako tak zarobi na letnej brigade je to dost :) idem vsak k veci.

Od tejto prehry som sa chcel zacat zdokonalovat, citat rozne stranky so strategiami a podobne. Mam viacero cielov, ktore chcem dosiahnut. Nekor vsetky uvediem..
Tento blog som zalozil hlavne kvoli zdokonalovaniu svojej hry, komentom, radam a podobne. Budem sem postovat aj nejake ruky, resp statistiky a reporty ako sa mi dari. Budem rad ak sa zapoji co najviac ludi do diskusie,resp. skusenych hracov. Moze mi to len pomoct.

Jendnym z prvych cielov je vybudovat BR pomocou freerollov. Dnes odohram viacro turnajov.
topsonic92

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: Pokrovy blog by funnyfaces92 (pokrovy dennicek :)

Odoslaťod AjoPP1 05 Nov 2010 09:13

:vitaj: Vitaj, vela zdaru s budovanim bankrollu :) Urcite tu najdes odpovede na svoje otazky a je tu vela ochotnych ludi co ti radi pomozu :gl:
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod meomir 05 Nov 2010 09:21

:vitaj:

BR pomocou freerollov :gl: :gl: :gl:
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod topsonic92 05 Nov 2010 09:39

meomir napísal::vitaj:

co je na tom zle:?
topsonic92

Odoslaťod meomir 05 Nov 2010 09:53

P
topsonic92 napísal:
meomir napísal::vitaj:

co je na tom zle:?

Praveze je to dobre. Ja som spravil svoj BR z 73 centov z jedneho freerollu.

Za tento príspevok od meomir poďakovali :
topsonic92
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod topsonic92 05 Nov 2010 15:29

takze, prvy freeroll na PS za nami, hral som only CZ/SK player freeroll, pricom som sa riadil radami z pokerportal pokrovej skoly. vysledok: prvych 0.31 dolara na ucte :) dost malo ale centik k centiku...a budem milionar...

toto bola posledna ruka turnaja kt.som hral, urobil som chybu ked som siel all-in, co uz nabuduce to musim urcite napravit...
http://www.pokerportal.info/pokrova-parti ... chyba-:%29
topsonic92

Odoslaťod AjoPP1 05 Nov 2010 16:42

Tu ruku nejako nevidno :shock: A btw, nechces si nechat poslat od pokerstrategy 50 dolarov namiesto grindovania freerollov? mozes s tym zacat grindit nejake micro SNG a popri tom hrat aj nejake zaujimave freerolly 8-)
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod topsonic92 06 Nov 2010 19:50

Takze druhy den ako-tak za mnou. Vcera som hral freerol kde prvi desiati brali 1$+ vstupenku na 200 $ turnaj. vcera som skoncil 50ty, dnes 30 ty. Ak to takto pojde zajtra mozno ten dolar aj ziskam :) dalej som hral freeroll iba pre slovenskych hracov na FT. Vysledkom bolo 36.miesto. Dnes som priebezne piaty zatial. Prvy berie 5, druhy 3 a ostatni az po 18 beru 2 dolace. Snad to vyde. A pre AjoPP1: Pokerstrategy poznam, aj kviz som urobil aj vsetko, ale nejak sa mi nedari overit telefon stale. Postupne ma to aj bavit prestalo. Tak skusam freeroly grindit zatial :)
topsonic92

Odoslaťod topsonic92 07 Nov 2010 14:02

topsonic92 napísal:Takze druhy den ako-tak za mnou. Vcera som hral freerol kde prvi desiati brali 1$+ vstupenku na 200 $ turnaj. vcera som skoncil 50ty, dnes 30 ty. Ak to takto pojde zajtra mozno ten dolar aj ziskam :) dalej som hral freeroll iba pre slovenskych hracov na FT. Vysledkom bolo 36.miesto. Dnes som priebezne piaty zatial. Prvy berie 5, druhy 3 a ostatni az po 18 beru 2 dolace. Snad to vyde. A pre AjoPP1: Pokerstrategy poznam, aj kviz som urobil aj vsetko, ale nejak sa mi nedari overit telefon stale. Postupne ma to aj bavit prestalo. Tak skusam freeroly grindit zatial :)

takze 2 dolare doma, co by ste mi odporucali s takym BR???...skusit 1/2 c CG alebo racej nejaky turnaj /ktore su vsak od 1 dolara min /...co by bolo lepsie??....
topsonic92

Odoslaťod RudiiS 07 Nov 2010 14:09

Daily Dollar
RudiiS

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!