JK,tucniak: no ved ja som debil ja sa zameriavam na prehry..po session si nepozeram handy kde som stratil value ale najvacsie beaty a plačem nad tym..som retard a neviem v tom pokri zatať zuby a prekusnut tie prehry..
no a dakujem za post tucniak..vystihol si presne to čo neviem preniest do praxe aj keď si to uvedomujem..a nemusíš kvôli mne zabíjať čas..ja vidím,že to čo hrám je úplne v pohode beatable..len ja sa nevzdelavam..
a už som zistil,že úplne inak rozmýšlam pri hre a pri tom ako pozerám hrať niekoho iného..neviem prečo
inak nebyt mojich cashoutnutych 500dolarov tak mam teraz roll tak $800 a možno by som už na tej NL25 aj bol..neviem načo som ich cashoutoval..
a ja sa neurazim,takže v pohode že na to idete tvrdsie..možno som si tu tým mojím vyplakavanim nad badbeatmi vytvoril image aký som vytvoril,ale tak to je jedno,viem,že tu furt plačem ale tak zas až tak psycho ako sa to javí (keď si tu spatne čítam svoj blog) to neprežívam:)
posnažím sa tu u neplakať..keď mi slúbite,že mi budete radiť s handami

(nie ako minule keď som ich sem dal asi 5 a nikto ani pismenko

)
jo a bol by som rád keby ste mi niekto poradili ako nahrať to video,ked ta camtasia nefičí..