PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
Re: PopoBA PLO noob in progress
nie chcem si vycvicit postoveho holuba aby som ti mohol poslat spravu aky si vtipkar
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:vedel by mi niekto odporucit nejakeho dobreho a nie moc draheho veterinara v BA?
ja chodim so zvermi do PetVet v Petrzalke pri dostihovej ... a netusim ci su alebo nie su drahy
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
ok dik idem to googlit.viac nikto nic?yegon ved ty mas doma zoo napriklad
-
vcera v 23jke bol turnaj pre 100 vylosovanych o auto takze si idem prenho.turnaj je klasicky 10e unlR ale vylosovani hraci maju 1R+A zadarmo cize si to davam az na prestavku kedze nehodlam do takehoto turnaja dat ani cent z vlastneho.dostavam megastack 4k pri 150/300/25 haha cize je to vlastne pre mna turnaj o 1 ruke kedze vsade naokolo su minimalne 2nasobne stacky.prvy orbit vobec nic nehram len tak checkujem stol.za cely orbit ziadny raise pf len 1 az 2 limpy takze na utg+1 si otvaram QJs na 900 s tym ze callujem allin pripadne shovujem any flop.iba jeden zaujemca,flop uplne suchy,dovolim si s mojim stackom dokonca cbetnut neh to vyzera strasne hrozivo fold obv.na SB dostavam 99 nejaky jeden limp a na BTN donkbeter z minuleho reportu otvara na 1200 co moze byt unho any Ax cize instapush za cca 4700.trosku som to missreadol kedze po malom slowrolle ala Hruby ukazuje KK no deviatka malovana uz na flope takze no prob a dostavam sa zhruba na 10k
2x mi prechadza akcia raise pf a cbet cize zrazu sa dostavam na cca 14k.na BB si najdem 23o jeden limp z predu SB complete a ideme na flop.ten je ok 8 2 3 a donkbeter (DB) na SB prekvapivo donkuje co mu s chutou pretacam.call a turn check folduje.easy game not?19k.
blindy 400/800/75 3x limp a DB na CO raise na 2k cize triliarda dead money v pote to sa proste neda z BTN neukradnut v podstate s any2 ale dokonca som si nasiel opat 99 takze nobrain push a viem ze mi to nikto nemoze dat.24k.este poberem 1-2 mensie poty a dostavam sa na cca 27k a za chvilu prichadza epic hra vecera lol.nehral som cely orbit lebo som bol az moc aktivny takze ked si na utg+1 nachadzam 7s5s je to ideal spot na minraise na 1700.hrac rovno za mnou slusne divadielko a len call.SB call a short na BB pushuje svojich poslednych cca 3700.opat miliarda dead money,chcem to snim hrat sam takze repushujem naco mi vysmiaty panko za mnou hlasi call asi za 25k.oh fuck.
showdown short 99 bigstack AA a ja 7s5s. flop 5 xs xs turn este jeden spade,esa su drawing dead a short ma redraw s 9s co ma ale vobec netrapi.river tehla a nic sa neda robit,pani sa musia pobrat,hlavne pan s AA si musi gratulovat ked do celeho stola len calluje AA na minraise pricom stol vobec neni squeeze happy.wp sir,good way home.btw tento pan bol v heads upe na poslednom doxxe kde ho Sudden samozrejme znicil.dostavam sa zhruba na 55k a rusia nam stol
teraz pozor uplna bomba,vsimam si payout structure a to konkretne prve miesto.auto za 9k.viac?viac nic.iba prve miesto.napisal by som ze LOL ale to uz ani smiesne neni.ked sa tento turnaj hral minule tak bolo asi 40 odmenenych miest,uz len ti posledni brali aspon hluposti ako karty,casopis,tricko P23 a podobne malickosti ktore ale aspon trosku potesili.teraz absolutne nic .parada.po tomto zisteni sa menim na aggro opicu a to uz ani nestoji za opis.lietam so stackom hore dole,z 55 na 20 z 20 na 60 az nakoniec nevytacam "flip" ked repushujem utg push s JJ proti A9.je nahlasene jedno zahodene ale tak co by to bol za vecer ked v najdolezitejsej faze nevytocim proti 2outeru.obv na river.este si chalanko zaklopal na stol.asi ako dobre to zahral ostavaju mi asi 2blindy cize to tam z BTN ide so 78o a nic.
takze som out 20 alebo 21 zo 104.keby som dotoho dal co len cent tak to mozno aj zamrzi takto mi to bolo fuk hlavne pri tej payout strukture (3dni predtym som sa priamo pytal kompetentnych ci bude viac miest a cien naco som sa dozvedel ze urcite ano,tak ako minule. .davam si 4up na automate (palo1945 ma inspiroval )z 5e na 20e a ideme dopič.
2x mi prechadza akcia raise pf a cbet cize zrazu sa dostavam na cca 14k.na BB si najdem 23o jeden limp z predu SB complete a ideme na flop.ten je ok 8 2 3 a donkbeter (DB) na SB prekvapivo donkuje co mu s chutou pretacam.call a turn check folduje.easy game not?19k.
blindy 400/800/75 3x limp a DB na CO raise na 2k cize triliarda dead money v pote to sa proste neda z BTN neukradnut v podstate s any2 ale dokonca som si nasiel opat 99 takze nobrain push a viem ze mi to nikto nemoze dat.24k.este poberem 1-2 mensie poty a dostavam sa na cca 27k a za chvilu prichadza epic hra vecera lol.nehral som cely orbit lebo som bol az moc aktivny takze ked si na utg+1 nachadzam 7s5s je to ideal spot na minraise na 1700.hrac rovno za mnou slusne divadielko a len call.SB call a short na BB pushuje svojich poslednych cca 3700.opat miliarda dead money,chcem to snim hrat sam takze repushujem naco mi vysmiaty panko za mnou hlasi call asi za 25k.oh fuck.
showdown short 99 bigstack AA a ja 7s5s. flop 5 xs xs turn este jeden spade,esa su drawing dead a short ma redraw s 9s co ma ale vobec netrapi.river tehla a nic sa neda robit,pani sa musia pobrat,hlavne pan s AA si musi gratulovat ked do celeho stola len calluje AA na minraise pricom stol vobec neni squeeze happy.wp sir,good way home.btw tento pan bol v heads upe na poslednom doxxe kde ho Sudden samozrejme znicil.dostavam sa zhruba na 55k a rusia nam stol
teraz pozor uplna bomba,vsimam si payout structure a to konkretne prve miesto.auto za 9k.viac?viac nic.iba prve miesto.napisal by som ze LOL ale to uz ani smiesne neni.ked sa tento turnaj hral minule tak bolo asi 40 odmenenych miest,uz len ti posledni brali aspon hluposti ako karty,casopis,tricko P23 a podobne malickosti ktore ale aspon trosku potesili.teraz absolutne nic .parada.po tomto zisteni sa menim na aggro opicu a to uz ani nestoji za opis.lietam so stackom hore dole,z 55 na 20 z 20 na 60 az nakoniec nevytacam "flip" ked repushujem utg push s JJ proti A9.je nahlasene jedno zahodene ale tak co by to bol za vecer ked v najdolezitejsej faze nevytocim proti 2outeru.obv na river.este si chalanko zaklopal na stol.asi ako dobre to zahral ostavaju mi asi 2blindy cize to tam z BTN ide so 78o a nic.
takze som out 20 alebo 21 zo 104.keby som dotoho dal co len cent tak to mozno aj zamrzi takto mi to bolo fuk hlavne pri tej payout strukture (3dni predtym som sa priamo pytal kompetentnych ci bude viac miest a cien naco som sa dozvedel ze urcite ano,tak ako minule. .davam si 4up na automate (palo1945 ma inspiroval )z 5e na 20e a ideme dopič.
-
winner takes all turnaje pre 100 ludi to je vzdy zazitok najuzasnejsie na tom je potom to dohravanie ked ostavaju posledni 3-4 ludia, s priemernym stackom <10bb kde prvy berie cenu v hodnote 8-9k a zvysok ani cent...
nechapem naco su dobre tie freerolly o auto, aj tak kazdemu ide o peniaze
nechapem naco su dobre tie freerolly o auto, aj tak kazdemu ide o peniaze
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Zdravim Ta, chcem sa opytat ci v Poker23-ke maju nejaku akciu pre novoregistrovanych hracov? Pamatam si ze v minulosti nieco podobne mali a myslim ze ty si ten spravny guy, kto o tom bude nieco vediet. Chystas sa dnes do 23ky?
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
srry ze az teraz vobec som si ta tu nevsimol.myslim ze ziadna taka akcia tam teraz neni ale mozem sa spytat.
GOOD NEWS:kreteni co mi vybieli ucty to urobili medzi nedelou a utorkom.skoda ze nevedeli ze mi v stredu chodi rakeback takze naspzt ku stolom!teda ku stolu ostal mi 1,5BI na PLO4
GOOD NEWS:kreteni co mi vybieli ucty to urobili medzi nedelou a utorkom.skoda ze nevedeli ze mi v stredu chodi rakeback takze naspzt ku stolom!teda ku stolu ostal mi 1,5BI na PLO4
-
http://www.youtube.com/watch?v=l5o7eaKI ... r_embedded dost ma zaujalo toto videjko co postol (asi)3flash do kratkych sprav a zacinam koketovat s myslienkou ci by nieco podobne nemalo uspech aj u nas.mam byt,mam internet,mam tu 4 volne postele a aj alkohol sa najde neviem ako su tu ludia natom s casom a ci je vobec nejaky mikrolimit (NL2-NL30) hrac co by nemal problem zit niekde mesiac a venovat aspon 10h denne hre a byt pod drobnohladom ostatnych, ale ak hej tak sa nejak dajme dokopy a mozno by z toho nieco mohlo byt.a mozno aj nie vy knedle
-
Popo co ta zabanovali na pokeci ked si musis robit zoznamku takto?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
hovori z teba zavist ze som ta nezavolal, pretoze tu chcem ludi co sa o pristani na mesiaci ucili v skole a nesledovali ho live ako ty
btw prvy zaujemca sa uz ozval
btw prvy zaujemca sa uz ozval
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.