Sledujem Vašu stránku už dlhšie, všimol som si, že je tu viac ľudí, ochotných pomôcť, poradiť (tak to skúsim aj ja využiť).
Poker hrám asi 1,5 roka, ale vyslovene len zo zábavy, aj keď proti nejakým výhram by som nebol, čo mi však určite nehrozilo(využil som nejaké menšie vklady, narodeninové bonusy, freerolly a podobne). Spolu so stávkovaním som sa motal okolo "nuly".
Teraz v marci po väčšej pauze som si previedol 100 € do 24h pokru, a po páru dňoch bolo 50 € fuč( 1 € DoN SnG).
Rozmýšľal som, že keď prehrám aj ten zvyšok tak s "pokríkom" kočíme.
Objavil som však zašité KUBÁNSKE CIGÁRO(dostal som ho na Vianoce od syna), kľudnejšie som si k tomu sadol a čo sa nestalo, nejako som začal ísť hore. Cigáro som ťahal nezapálené

Po clearnutí bonusu som bol po mesiaci v pluse 70 €.
Keďže sa začalo dariť hodil som si 100 € na i4 Poker. Tam som začal špekulovať, či neísť na 5 € DoN SnG a na viac stolov. Skúsil som to a na konci clearovania som mal zo 100 € už 455 €(nechcel som tomu veriť). Takže som si hodil 200 € na NoiQ Poker, tiež zo siete Entraction(táto sieť mi vyhovuje svojím softvérom, ale aj hráčmi a štruktúrou DoN SnG).
Vybavil som si rakeback, čo spolu s bonusom robí pre mňa tiež zaujímavé peniaze.
(Hrám denne okolo 25-30 5 € DoN SnG, 6 ring, 4 stoly naraz).
Dnes po 27 dňoch mám z tých 200 € - 689 € (aj s bonusom a rakebackom).
Viem, že pre niekoho sú to smiešne prachy, ale pre mňa sú to neskutočné peniaze (teraz myslím na to, že som ich vyhral pri pokri).
Z Vaších príspevkov viem, že smerodajný je určitý počet rúk(u mňa asi SnG), skúsil som to spočítať(samozrejme nie cez nejaký program, ale ručne, údaje, ktoré som si zapisoval).

Takže pri 5 € DoN SnG to vyzerá nasledovne:
Za necelé 2 mesiace : Odohraných - 967 turnajov
Vyhratých - 594 turnajov
Čistý zisk - 622 €
A teraz skúsim poprosiť o pár odpovedí na moje otázky:
1. - Je táto vzorka už trochu smerodajná, alebo sa jedná o náhodu, šťastie ?
2. - Práve včera môj bankroll dosiahol 1 029 €(čistý zisk) a podľa toho keď som to dobre pochopil, by som mohol prejsť na 10 € DoN SnG. Avšak skúsil som ich 1-2 krát hrať, ale necítil som sa pri hraní tak dobre ako na 5 €.
Ostať na 5 €, alebo ísť hore??
3. - Hrávam 4 stoly naraz, pri hraní viacerých (raz som skúsil 6) som strácal prehľad na stoloch. Ako to vnímate Vy? Niektorí ich hrávate aj na viacerých.
4. - Je nejaká výhoda hrať 10 miestné DoNy (oproti 6 miestným) ? Nie je to len dlhšie ?
5. - Objavil som v internetovom obchode knihy:
Phil Hellmuth, Jr. - Jak hrají poker profesionálové
Lou Krieger - Poker
Oplatí sa mi ich kúpiť? Dajú mi niečo?
Ináč mojím problémom je neznalosť jazykov, a po slovensky resp. česky som objavil len tieto 2 knihy.
6. - Čítal som, že niektorí tiež hrávate DoNy, avšak aj turbá, nie ste pri nich nútení dobrú pokrovú hru nahradiť "strieľaním" , lebo blindy rýchle stúpajú ?
7. - Čo lepšie využijem pri hraní SnG?
POKERTRACKER (ten som dostal cez Vašu spriatelenú stránku pokerspravy.sk od NoiQ, veľmi ochotne mi pomohol Stanley VII)
alebo
SHARKSCOPE (kúpil som si ho zatiaľ na 1 mesiac, avšak HUD na NoiQ nejde)
Takže, sorry za taký dlhý príspevok, ale vždy ma niečo napadlo.
Za prípadné odpovede, rady vopred vďaka.
(omylom som tento blog umiestnil na "Blogy" , ale zistil som, že blogy hádžete sem(admin pls vymaž to tam, diky))