[na začiatok by bolo vhodné upozorniť, že som pokrový začiatočník a zhodou okolností je toto môj prvý blog. prípadná kritika môjmu egu neuškodí, vždy sa to odomňa odrazí.]
ak ste si prečítali úvodné upozornenie a beriete na seba všetky riziká spojené s čítaním môjho blogu, smelo pokračujte...

kým sa ale dostanem k hre cítim potrebu priblížiť vám môj pokrový príbeh. začalo sa to po dobrovnoľne-nedobrovoľnom odchode z brna niekedy po prvom semestri (február 2010). vtedy som sa evidoval na úrade práce. ako nezamestnaný som mal veľa voľného času a v snahe vyhnúť sa robote som vyskúšal všetko možné od hrania v klube (ako DJ) cez počítačovú grafiku až po forex

a teraz sa konečne dostávam k online hraniu. môj úplne prvý deposit na FT bol 10$ som dokázal prehrať v priebehu jedného dňa, povedal som si že poker je len o náhode a že sa k tomu už nevrátim. asi po týždni som prehodnotil svoju situáciu, pozrel som si nejaké inštruktážne videá, už som aj dokonca stretol s bankroll managmentom, ale zavrhol som ho s tým že ma bude brzdiť v ziskoch. so svojím druhým depositom (30$) som vydržal už o niečo dlhšie, dokonca som sa dostal do zisku. naštastie som urobil v tom čase rozumný ťah - vybral som si všetkých 30$ a nechal som si tam len zisk. ten som ešte v ten deň prehral a tých 30 $ som prehral priebežne na rôznych herniach (bol som v tom že full tilt je proti mne

než som to predýchal prešiel nejaký čas. teraz som sa už konečne poučil a začal som sa pripravovať.

12.3.2010 som na P****Stars depositol posledných 50$ vyčlenených na poker. začal som na NL2 a vydržal som tam neuveriteľných 5 dní. krivka ziskov mi neustale oscilovala okolo 0 a so ziskom 2$ za 5 dní som to tam zabalil a prešiel na NL5. prvý deň na NL5 bol úžasný. zo ziskom 8$ som sa cítil ako najväčší pán, kreslil som si predpovede, kde asi budem za týždeň, mesiac, rok... aj ďalší deň som mal zisk presahujúci 12$ a myslel som že som neporaziteľný. našťastie pre mňa sa to ustálilo a krivka začala už len pozvoľne stúpať. ešte musím spomenúť že do tohto času som hrával vždy iba jeden stôl, ale neskôr som začal hrať na 4 - čo je zatiaľ pre mňa akurát.
ale kedže mojím cieľom je vystúpať na vyššie limity, pri BR 120$ som sa presunul na NL10. hrávam full-ring a buy-in-ujem sa so 7,50 hlavne kvôli tým deckám čo tám nabehnú s 2$ počkajú si na dobrú kartu a idú all-in. na NL10 som prešiel dnes ráno s tým že pri 100$ a menej sa vraciam na NL5. ako to už býva, asi 3. handa na NL10 bola AA, podarilo sa mi vyprovokovať súpera v preflope na all-in, ukázal QQ a 3. queen mu prišiel na river

tým som asi povedal všetko čo mám na srdci, pridávam doterajší graf, zaujímavé handy postnem neskôr