Random hit by a random fish a.k.a. poker as hobby

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Blog "darcu organov" a.k.a. poker as hobby

Odoslaťod DevilMayCry 09 Feb 2011 12:55

eraserSK napísal:ako nechcem byt zly ale su tam dost slaby hraci...

vobec nie si zly, je to tvoj nazor ktory zdielam s tebou.....preto hravam tieto kvaldy. Top pair staci na vitazstvo, hlavne ze su tie dve karty vo farbe, co ak pride a ine klasicke tahy su tam na dennom poriadku :D Hned na zaciatku som si pozrel kto ako hra a vedel som ze ak nebude nejaky suckout tak som tam. Nakoniec som ten suckout dal ja :crazy: Ja som sa zatial z 3 pokusov 3 krat kvalifikoval, cize spokojnost :) (no vlastne 4 pokusov, na ten turnaj v decembri som odohral dve kvaldy)......ak sa ti podari kvalifikovat tak daj vediet dame potom po pive vo vegase ;)

A tesi ma ze plnim svoj plan odohrat vsetky turnaje doxxbet poker tour a vyhrat celu tour 2011. Som zvedavy ako mi tieto silacke reci zrata maticka karma...... :evil:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod eraserSK 09 Feb 2011 13:17

a ktore kvaldy hras radsej? Rebuy ci freez?
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod DevilMayCry 09 Feb 2011 13:35

eraserSK napísal:a ktore kvaldy hras radsej? Rebuy ci freez?

urcite freezout...rebuy nemam moc rad i ked aj cez ten som sa kvalifikoval minule :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod emjayko 09 Feb 2011 14:52

ja som hral vcer prvy krat ten rebuy a ked som zbadal ze tam je tri krat addon tak mi sanka padla... ako chapem vyznam toho celeho ale voci hracom je to podla mna svinstvo.. aj ked ofc nikto ma nenuti hrat...dnes skusim este freez
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod eraserSK 09 Feb 2011 16:14

no ja dnes tiez idem freez, ale ved vcera ked som sa pozeral emjayko bol si last 3 mal si dobry stack, si to nedal proti dvom lamam?

ako tie 3 addony maju vsade, lahky dovod preco su EURACE lebo kazdy si ich MUSI dat ja som si nedal, lebo v rebuy som bol prvy a tiez som o 3 addonoch netusil , no mat stack 20 000 pri 150 bb no ako to aj FISH mega, moze dat a aj ma dali AK vs par na shorta, a ked som sa splhal ujo hedigess dal crazy call :D OUT.
eraserSK

Odoslaťod riki69 09 Feb 2011 16:52

DevilMayCry napísal:mam tam prezyvku malymato a nejakemu Roman BA som tam v poslednej trojke na bubline predviedol raise s AJ, on reraise, ja all in on call ukzal AQ....river J, mal som trosku viac ako on cize to bol dost nechutne.....

malymato, aha, to je ten co vola 3bet s KQ OOP.
A hodnoti ostatnych hracov :)
riki69

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Odoslaťod emjayko 09 Feb 2011 17:07

eraserSK napísal:no ja dnes tiez idem freez, ale ved vcera ked som sa pozeral emjayko bol si last 3 mal si dobry stack, si to nedal proti dvom lamam?

skoncil som 5. nebol som v last3 asi si ma s niekym mylis... hral som to uplne otrasne lebo som nestihal tak som ani nesledoval stol len foldoval a ptm ma odlindovalo na nejakych 18bb, spravil som reshove proti hegiho AK :)
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod eraserSK 09 Feb 2011 17:46

ou tusim s Q7 abo tak,,,bo chvilu som to mal zapnute ze kto dnes hra... :D tak to mas umna zelenu zato :D
eraserSK

Odoslaťod DevilMayCry 09 Feb 2011 17:52

riki69 napísal:
DevilMayCry napísal:mam tam prezyvku malymato a nejakemu Roman BA som tam v poslednej trojke na bubline predviedol raise s AJ, on reraise, ja all in on call ukzal AQ....river J, mal som trosku viac ako on cize to bol dost nechutne.....

malymato, aha, to je ten co vola 3bet s KQ OOP.
A hodnoti ostatnych hracov :)

no bolo to KQs..... :D
ja raise 3BB, za mnou jeden z tych "lepsich" hracov call, a ty 3bet na 450....keby nebol v hre ten manik medzi nami dvoma tak to foldujem lebo viem ze som proti tebe behind, ale zdalo sa mi to ako ok call kedze som si bol isty ze ten chalan to zavola tiez a tam mi uz moje odds vychadzali velmi dobre.....ale mozno sa mylim....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod DevilMayCry 13 Feb 2011 18:18

vcera som si bol pinknut doxxbet poker tour....ziadna slava...hral som asi 10ruk z toho 8 som pekne posral cize out este pred prvou prestavkou...celkom sklamanie no.....ale aspon som spoznal rikiho, emjayka a popoba :)

dnes som si spravil chut aspon tymto.....
Obrázok
Obrázok používateľa
DevilMayCry

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!