Random hit by a random fish a.k.a. poker as hobby
Re: Blog "darcu organov" a.k.a. poker as hobby
vikendova session dopadla takto.....pod session si predstavte 3 turnaje + par donov
vcera 3.miesto na 700GTD za 90dolarov......final table bol jeden z najtazsich na akom som kedy hral ale vazne, v poslednych 5tich hracoch som mal pocit ze vsetci hraju celkom umne a tak aj bolo....s umiestnenim som spokojny i ked som spravil jednu chybu ktora ma stala lepsie umiestnenie.....
dnes som rozohral jeden 1600GTD a takto to dopadlo
final table vcelku zaujimavy, moj ciel bol do 6teho miesta ale ked som videl co za neskutocnych donkov to mam pri stole tak som to upravil na top 3.....v spominanej top 3 som vyradil jedineho kompetentneho hraca vo flipe JJ vs AK a do hu som siel s 350k chipmi, super naj donk na stole cca s 40k chipmi....prva ruka AQ vs Q2 som neustal, board xx2, cize typek siel trochu hore a chvilu sa drzal na cca 100k, potom zase pokles na 50k, opat mi nevysiel flip Q10 vs 57.....board J8642......ak by to vyhral tak by som si to neodpustil tak som ho zase odchipoval na 50k a shipol mu to tam s A5 vs K6....board 2A8xx......v januari som bol viackrat na final table ako za cely minuly rok dokopy
vcera 3.miesto na 700GTD za 90dolarov......final table bol jeden z najtazsich na akom som kedy hral ale vazne, v poslednych 5tich hracoch som mal pocit ze vsetci hraju celkom umne a tak aj bolo....s umiestnenim som spokojny i ked som spravil jednu chybu ktora ma stala lepsie umiestnenie.....
dnes som rozohral jeden 1600GTD a takto to dopadlo
final table vcelku zaujimavy, moj ciel bol do 6teho miesta ale ked som videl co za neskutocnych donkov to mam pri stole tak som to upravil na top 3.....v spominanej top 3 som vyradil jedineho kompetentneho hraca vo flipe JJ vs AK a do hu som siel s 350k chipmi, super naj donk na stole cca s 40k chipmi....prva ruka AQ vs Q2 som neustal, board xx2, cize typek siel trochu hore a chvilu sa drzal na cca 100k, potom zase pokles na 50k, opat mi nevysiel flip Q10 vs 57.....board J8642......ak by to vyhral tak by som si to neodpustil tak som ho zase odchipoval na 50k a shipol mu to tam s A5 vs K6....board 2A8xx......v januari som bol viackrat na final table ako za cely minuly rok dokopy
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Najs, velmi pekny vysledok!
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
heh tak na sharkscope mi pri mojom mene u scheduled turnajoch v pacific sieti svieti zralok.....neviem sice co to presne znamena ale dobre sa na to pozera
-
nice ty shark len mam jednu vyhradu naco si davas ciel v turnaji byt v top6 preboha? a potom podla hracov to upravis na top 3 vzdy hram nato aby som vyhral nie? nic ine ma nezaujima
btw dnesny 50k gtd nehras?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:nice ty shark len mam jednu vyhradu naco si davas ciel v turnaji byt v top6 preboha? a potom podla hracov to upravis na top 3 vzdy hram nato aby som vyhral nie? nic ine ma nezaujima
ja sa hlavne snazim hrat dobre a robit co najmenej chyb, pri tej variancii na MTTckach si clovek nemoze dovolit chybovat kedze v dalsom turnaji ho o chipy pripravi nejaky badbeat a tym padom sa oberat sam o chipy je nepripustne.....to ze si davam nejaky ciel topx je len akesi zhodnotenie priebehu hry a po turnaji si potom idem lahnut s cistym svedomim resp. pozeram hem preco som svoj ciel nesplnil kedze predpoklady boli....thats all
chcel som hrat aj ten ale nie je mi moc dobre....asi angina alebo co takze vobec sa mi uz nechce hrat.......
-
Pozeram ze oslavujem male jubileum (vid pocet mojich prispevkov)....
Tak, a teď si Vás kůpím všecky !!
Tak, a teď si Vás kůpím všecky !!
-
tak a opat sa mi podarilo uhrat kvaldu na doxxbet poker tour
bude to "uz" treti pokus dostat sa itm.....forma je dobra, na sobotu by som poprosil trochu stastia od kartiboha, dakujem
bude to "uz" treti pokus dostat sa itm.....forma je dobra, na sobotu by som poprosil trochu stastia od kartiboha, dakujem
-
ahoj, aky mas nick na doxxe ak smiem vediet? Ja som hral zatial jednu kvaldu a chcem este freez skusit V rebuy mi tam hedigess predviedol velmi smutno smiesny Oshark call s Q10 a letel som ako favorit
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
mam tam prezyvku malymato a nejakemu Roman BA som tam v poslednej trojke na bubline predviedol raise s AJ, on reraise, ja all in on call ukzal AQ....river J, mal som trosku viac ako on cize to bol dost nechutne.....
-
ako nechcem byt zly ale su tam dost slaby hraci...v tych kvaldach...a su tam taky co hraju kazde kolo a stale sa im nedari to vyhrat vsak to uz mozu rovno direct buy in... Ako to AJ vs AQ v troch dobre zahrate mal si stastie, to sa neda zahodit. ALe my sme boli este 5 a bol to 5 R co je fakt smiesny turnaj lebo op 3 addonoch ma kazdy stack 20 000 pri 150 blinde...no dakujem pekne
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.