Random hit by a random fish a.k.a. poker as hobby
Re: Blog "darcu organov" a.k.a. poker as hobby
Gratulujem, to uz treba aj oslavit
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Diky
No najradsej by som to oslavil spankom pretoze tie 4 hodiny boli dnes malo, ma ide rozmrdat teraz v robote
No najradsej by som to oslavil spankom pretoze tie 4 hodiny boli dnes malo, ma ide rozmrdat teraz v robote
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
nice one
triafas to pekne casto len tak dalej
triafas to pekne casto len tak dalej
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Teda Maťo, riadne ti to ide Pozrel som pár stránok dozadu a máš tam pekných pár skvelých umiestnení a všetko n1. Zrejme ti tie HU idú dosť dobre, čo je poriadny rozdiel na MTT. Gratulujem a držím palce, nech to tak ide aj naďalej!
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:Teda Maťo, riadne ti to ide Pozrel som pár stránok dozadu a máš tam pekných pár skvelých umiestnení a všetko n1. Zrejme ti tie HU idú dosť dobre, čo je poriadny rozdiel na MTT. Gratulujem a držím palce, nech to tak ide aj naďalej!
diky Ine ake prve miesta sem nedavam, to nikoho nezaujima No co sa tyka zaverecnej fazy MTT turnajov (final table) tak tam mam podla mojich odhadov dost dobru uspesnost mozno si skusim spravit statistiku ale pokial nevypadnom niekde na 4-10 mieste tak vacsinou to uz dotiahnem do vitazstva. Pokial ma pamat neklame tak z poslednych mozno 10 HU som vyhral 9.
-
gratz pekne ti ide... btw hral si vcera monday twins? nevies preco boli zrusene?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:gratz pekne ti ide... btw hral si vcera monday twins? nevies preco boli zrusene?
dikes dikes....no nehral lebo zacinaju neskoro a pri mojom rune by som pri nich isto ostal kvasit az po final table a rano som musel vstavat
to ze boli zrusene ani neviem
-
co tyzden, to prve miesto Parada!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.