Random hit by a random fish a.k.a. poker as hobby
Re: Blog "darcu organov" a.k.a. poker as hobby
po tom sick rune co som mal prichadza zakonity utlm a neviem nic hitnut, boli deep runy, boli sance ale chyba tam ten kus stastia + nehravam teraz moc casto takze asi si este pockam dlho na dalsiu trefu. Do konca roka mam ciel zaokruhlit profit na nejake pekne cislo, urcite vsak nebude vadit ak to cislo bude aj skarede ale viac ako moj ciel Uvidime ci sa mi to podari. V poslednom case je teda pozitivne snad len to ze netiltujem a zacinam sa chytat na donoch aj ked to len zlahka. Uplne som vypustil 10dolacove a presiel som na 20dolacove turba 8max.
Opat som hitol kvaldu na doxxbet a tam mam ciel vyhrat cele bodovanie a ziskat za to ten emop balicek. Snad sa to podari. Stratu nemam velku (56 bodov na martina kuliffaya) a o vsetkom sa rozhodne az vo finalovom freerole kde je mozne vsetko a takmer kazdy z pritomnych bude mat aspon teoreticku sancu este uspiet.
Pravidelne pozeravam wsop main event a atmosfera takeho turnaja ma proste pohltila a kym sa nedostanem na nejake ept, wpt alebo rovno wsop tak asi nedam tomu pokru pokoj.
Opat som hitol kvaldu na doxxbet a tam mam ciel vyhrat cele bodovanie a ziskat za to ten emop balicek. Snad sa to podari. Stratu nemam velku (56 bodov na martina kuliffaya) a o vsetkom sa rozhodne az vo finalovom freerole kde je mozne vsetko a takmer kazdy z pritomnych bude mat aspon teoreticku sancu este uspiet.
Pravidelne pozeravam wsop main event a atmosfera takeho turnaja ma proste pohltila a kym sa nedostanem na nejake ept, wpt alebo rovno wsop tak asi nedam tomu pokru pokoj.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
-
Pekná výhra To si si kúpil rovno Buy-in za $109, či si vyhral nejakú kvaldu? Prešiel si na takéto vysoké BI?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:Pekná výhra To si si kúpil rovno Buy-in za $109, či si vyhral nejakú kvaldu? Prešiel si na takéto vysoké BI?
Isiel som cez kvaldu, BR na taketo BI zatial nestaci :-)
-
po dva a pol mesacnom downswingu (neviem ci mozem povedat downswing kedze tak 80% z toho bola moja tragicka hra, tilt a nedodrziavanie BRM) a totalnych suchot konecne nejaka lepsia trefa. Aj tak mam este co dohanat aby som vyrovnal stratu co som si narobil
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- Napolleon
-
.grats, raz sa to muselo otocit gl nech to pokracuje
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.