Richardov blog... (1 video)
Re: Richardov blog... (1 video)
Btw... Dalsich 50 ruk...
AA vs 99 Flop K 9 3
Potom pankovi doskakala postupka... opat krasny river... asi to vypnem...
AA vs 99 Flop K 9 3
Potom pankovi doskakala postupka... opat krasny river... asi to vypnem...
- RichardJanac
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
s takymto mindsetom si to nemal ani zapinat
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Toto bude asi boliet, ale hras to dost zle
Ale nezufaj, si na dobrej ceste, nie je to absolutne beznadejne
Ale nezufaj, si na dobrej ceste, nie je to absolutne beznadejne
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Vobec to nebolelo... Akoze na pady a smoly som zvyknuty o to pokoj...
Lenze ja viem, ze idiot nie som, hlavu na to mam... Len niekde je urcite chyba... Knizky citam, videa kukam, hand history kukam... a aj prichadzam na chyby ako kedy... Ale co robim zle natolko aby som bol prehravajucim hracom... neviem... ja by som si tak potreboval pokecat s niekym kto je povedzme na ovela vyssej urovni a chcel by som pocut jeho pribeh... Pretoze neviem co je normalne a co nie je... Jednoducho povedane, pocut neboj sa ides na to dobre, aj ja som prehraval a potom odrazu blik-cvak a odrazu mi to bolo o nieco jasnejsie o dalsi den tiez a nakoniec som tam kde som...
Lenze ja viem, ze idiot nie som, hlavu na to mam... Len niekde je urcite chyba... Knizky citam, videa kukam, hand history kukam... a aj prichadzam na chyby ako kedy... Ale co robim zle natolko aby som bol prehravajucim hracom... neviem... ja by som si tak potreboval pokecat s niekym kto je povedzme na ovela vyssej urovni a chcel by som pocut jeho pribeh... Pretoze neviem co je normalne a co nie je... Jednoducho povedane, pocut neboj sa ides na to dobre, aj ja som prehraval a potom odrazu blik-cvak a odrazu mi to bolo o nieco jasnejsie o dalsi den tiez a nakoniec som tam kde som...
- RichardJanac
Mozno by pomohlo pre zaciatok prestat delit ludi na idiotov a ostatnych...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Preco si myslis ze to robim? Ak myslis ten prispevok, bolo to myslene ako fraza... nieco ako "sprosti maju stastie" ... A v podstate to tak v niektorych pripadoch bolo...
- RichardJanac
preco?asi z toho, ako sa prezentujes..prides, zalozis blog, cakas zazrak, niekde hned v uvode vsetkych supeov nazyvas strasne fishky a nasledne nieco limpujes a predvadzas pomerne tragicke moves.
skratka cele to posobi tak, ze si myslis, ze si mega uzasny superhrac(to neviem kedy si stihol, no offence ) a cely tvoj problem je hrozne nestastie.. co je, priznajme si, kinda funny a tazko naivne
mozno na to hlavu nemas, mozno len pozerat videa (co tak si robit poznamky?) nestaci, cely znies ze ty predsa robis vsetko super a uzasne a ono to aj tak nejde.
mozno sa ti casom otvoria oci /pripadne zmensi ego?
skratka cele to posobi tak, ze si myslis, ze si mega uzasny superhrac(to neviem kedy si stihol, no offence ) a cely tvoj problem je hrozne nestastie.. co je, priznajme si, kinda funny a tazko naivne
mozno na to hlavu nemas, mozno len pozerat videa (co tak si robit poznamky?) nestaci, cely znies ze ty predsa robis vsetko super a uzasne a ono to aj tak nejde.
mozno sa ti casom otvoria oci /pripadne zmensi ego?
Naposledy upravil tucniak dňa 21 Feb 2011 18:43, celkovo upravené 1 krát.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Mimochodom super motivacia...
- RichardJanac
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
<> , to bolo myslene vazne... urcite lepsie ako keby (Risko neboj to prejde) ...
- RichardJanac
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.