Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
imo ten set tam az taky jasny nemusi byt. taketo lajny vidavam v pohode aj s niecom ako MP, BP nejaky draw air a pod. ja osobne by som river callol uz len pre tu informaciu (teda ak ma aspon minimalne agresivitu na rivri) - pot odds dostavame celkom luxusne a tym ze sme checkli turn vyzerame dost slabo a ustrachane
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
dik chalani skoda ze ste mi dali presne opacne rady ale asi to zacnem callovat lebo tak uvidim, ze co mal a poviem si AHAAA !:D
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Ja by som to zahral podla toho, aky read by som mal nanho. Ak by som ho mal poznaceneho ako pasivneho hraca, tak by som mu asi priradil ten set, ak by to bola daka aggro opicka, tak by som kludne pokracoval na tom flope a dorovnal aj river. (nerucim, ze je to spravny postup )
-
PaulRivers - Príspevky: 71
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Priklanam sa k readom na supera.
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
nemal som nanho ziaden read, hravam sice len tri stoly aby som si stihal pisat poznamky ze co hraci robia, ale aj ked hram malo stolov tak vacsinou sa stiham zamerat len na jeden stol
-
Preco CBetujes pot sized na takom boarde ked sa nechces stackovat?
Keby si tam mal AA, stackujes sa? Ak ano, preco?
Ja som celkovo dost call happy (resp. lepsie povedane fold unhappy ) takze u mna je to call na flope (re-raise optimisticky, ja rad drzim u hracov haluzne ruky v hre + mame poziciu) check na Ac a call river (keep 'em honest).
Ak isiel villian na nejaky sofistikovany turn checkraise tak by imo river potoval (stratil value + pot sized bets na river = genuine strength)
Na riveri mame celkom favorable odds, mame silny par plus nemame read (resp. si nic nenapisal) = call. Bez ohladu na to, ci vyhrame alebo prehrame, po session review a snazit sa pochopit, ako a najma preco to villain tak zahral. Hladame sizing tells, true/false paterns atd.
a este, 100 ruk mala vzorka, len aby sa nezabudlo
Keby si tam mal AA, stackujes sa? Ak ano, preco?
Ja som celkovo dost call happy (resp. lepsie povedane fold unhappy ) takze u mna je to call na flope (re-raise optimisticky, ja rad drzim u hracov haluzne ruky v hre + mame poziciu) check na Ac a call river (keep 'em honest).
Ak isiel villian na nejaky sofistikovany turn checkraise tak by imo river potoval (stratil value + pot sized bets na river = genuine strength)
Na riveri mame celkom favorable odds, mame silny par plus nemame read (resp. si nic nenapisal) = call. Bez ohladu na to, ci vyhrame alebo prehrame, po session review a snazit sa pochopit, ako a najma preco to villain tak zahral. Hladame sizing tells, true/false paterns atd.
a este, 100 ruk mala vzorka, len aby sa nezabudlo
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
thanx you, call sa mi zacina pacit cim dalej tym viacej ako citam posty
cbetoval som pot size lebo som experimentoval s tym, že pot size bude moj standartny cbet
pri AA by som sa na takomto flope nechcel stacknut, tam by som volil liniu bet/c flop, bet/? turn, ale som pri AA na flope viac stackhappy lebo porazam ruky, ktore by v range sice nemal mat ako JJ - QQ, ale mozu sa mu tam nejakou nahodou ocitnut
cbetoval som pot size lebo som experimentoval s tym, že pot size bude moj standartny cbet
pri AA by som sa na takomto flope nechcel stacknut, tam by som volil liniu bet/c flop, bet/? turn, ale som pri AA na flope viac stackhappy lebo porazam ruky, ktore by v range sice nemal mat ako JJ - QQ, ale mozu sa mu tam nejakou nahodou ocitnut
-
Podla mna je cokolvek default v pokri zle. Ako napr. vzdy re-raisujem AA PF, nikdy nedonkbetujem flop, vsetky river bets su for value atd.
Defaultna vyska CBetu je imo nie az taky dobry napad. Ja mam tiez default cbet 3/4 potu ale aj napriek tomu CBetujem od 1/4 (ano, 50c do $2) az po overbet pot. Vzdy sa snazim rozmyslat o vsetkom. Otvaral UTG a ja 3betujem na BB, tak nase range bude ina (resp. by mala byt), ako ked villain otvori BTN a ja dam 3bet SB. Rovnako aj jeho calling range bude ina (mala by byt )
A dalej hlavne rozmyslam, co chcem mojim CBetom dosiahnut (value, bluff, protection) a aka vyska CBetu dosiahne to, o co sa snazim + textura boardu, villain range, perceived range atd...
Raisnem BTN a passive BB defenduje, flop dojde K33r, namiesto bomby betnem 1/4 az 1/3 s Q7s. Villain nikdy nezhodi PP, K mozno Ahigh ale takmer vzdy muckne nesparovane karty (ak nie, zoberieme ho s nasim Q high do valuetownu )
Mna ide rozhodit, ked fishka open raisne, dalsia docalluje, ja flatnem 55 na BTN, BB completes dojde napr 7JA, v pote je 15BB fishka cbetne super silno 1BB a ja foldujem lebo co ine
A dalsia vec, ak je Tvoja vyska cbetu nizka, zdaleka nemusi byt natolko uspesny aby si vykazal profit, kdezto pokialto budes bombovat zakazdym pot a vzdavat sa na turne pripadne na riveri, mozes paradoxne timto move stracat peniaze lebo povedzme si na rovinu, na uNL su hraci strasne sticky a vacsina CBets by mala byt for value (aj ked ta value na uNL = mid pair no kicker stale je to aspon trips/2pair draw )
Defaultna vyska CBetu je imo nie az taky dobry napad. Ja mam tiez default cbet 3/4 potu ale aj napriek tomu CBetujem od 1/4 (ano, 50c do $2) az po overbet pot. Vzdy sa snazim rozmyslat o vsetkom. Otvaral UTG a ja 3betujem na BB, tak nase range bude ina (resp. by mala byt), ako ked villain otvori BTN a ja dam 3bet SB. Rovnako aj jeho calling range bude ina (mala by byt )
A dalej hlavne rozmyslam, co chcem mojim CBetom dosiahnut (value, bluff, protection) a aka vyska CBetu dosiahne to, o co sa snazim + textura boardu, villain range, perceived range atd...
Raisnem BTN a passive BB defenduje, flop dojde K33r, namiesto bomby betnem 1/4 az 1/3 s Q7s. Villain nikdy nezhodi PP, K mozno Ahigh ale takmer vzdy muckne nesparovane karty (ak nie, zoberieme ho s nasim Q high do valuetownu )
Mna ide rozhodit, ked fishka open raisne, dalsia docalluje, ja flatnem 55 na BTN, BB completes dojde napr 7JA, v pote je 15BB fishka cbetne super silno 1BB a ja foldujem lebo co ine
A dalsia vec, ak je Tvoja vyska cbetu nizka, zdaleka nemusi byt natolko uspesny aby si vykazal profit, kdezto pokialto budes bombovat zakazdym pot a vzdavat sa na turne pripadne na riveri, mozes paradoxne timto move stracat peniaze lebo povedzme si na rovinu, na uNL su hraci strasne sticky a vacsina CBets by mala byt for value (aj ked ta value na uNL = mid pair no kicker stale je to aspon trips/2pair draw )
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- Mathejs
-
___Mortylen___ napísal:Mna ide rozhodit, ked fishka open raisne, dalsia docalluje, ja flatnem 55 na BTN, BB completes dojde napr 7JA, v pote je 15BB fishka cbetne super silno 1BB a ja foldujem lebo co ine
call kvoli pot odds imo Ale so zvyskom suhlasim, underbetovanie je perfektna vec Co sa tyka "defaultu", tak tu si to vlastne opisal tak, ako si to aj ja predstavujem, aj ked si napisal, ze podla teba by default nemal existovat Podla mna by existovat mal, ale mali by sme ho v kazdom jednom spote adjustovat kvoli tym veciam, ktore si vypisal.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
No neviem matiapag, direct odds na set (resp. 2 outy in general) z flopu na turn su 22.5 ku 1 a mame direct odds nieco ako 15 ku 1. Implied odds sice existuju, najma preto, ze nam floplo eso ale nie je vylucene, ze po turne 5 sa stackneme ako horsi (resp. prehrame showdown), alebo ze nedostaneme dostatok akcie a este k tomu su hraci za nami, ktori sa sice uz vyjadrili checkom ale vobec by ma neprekvapil este silnejsi check minraise na 2BB, ktori by sme boli nasledne znovu nuteni callovat a takto by sa to mohlo cele predrazit. Plus casto fishky nemaju full stack takze implied odds su obmedzene, celkovo myslim easy fold.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.