Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
thanx you
good luck nech za tych 2k ruk chytis nejaky hot run
good luck nech za tych 2k ruk chytis nejaky hot run
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Neni nejak moc prisny ten stoploss 3bi? Swingy 4-5 bi su u mna bezne aj pocas jednej session. Neni lepsie si to nastavit na 6-10? Respektive prechadzat sposobom - mam 25 bi na dany level tak sa nan presuvam , ked mam 30-35 bi na predchadzajuci level zostupujem. Hlavne co sa tyka tychto mikrolimitov.Uroven hracov je podobna a tak vas casto podla mna brzdi len variancia. Aspon ja to tak robim, zecmam tie "stoplossy" ovela vacsie, ani neviem ci to nazyvat stoplossmi.
- Belghar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/2 krát
ee, je to v pohode tak ako to robim, odporuca to autor knihy blueprint a mne to tak vyhovuje
vyhody toho su v tom, že sa mozem rychlejsie movnut limitmi
vyhody toho su v tom, že sa mozem rychlejsie movnut limitmi
-
presiel som na windows 7 a zalohoval som si handy, potom sa sa pokusal ich dostat spat, vsetky mi nahralo okrem tych z LB
ako netiltuje ma to, ze mesiac ide zle ale tiltuje ma to, ze ani graf sem nemozem postnut a vyplakat sa,
ale uz sa to toci k lepsiemu, vcera som skoncil so strasne malou stratou len nejakych 40centov, cize uz sa dostavam do be stadia a coskoro pride upswing !
ako netiltuje ma to, ze mesiac ide zle ale tiltuje ma to, ze ani graf sem nemozem postnut a vyplakat sa,
ale uz sa to toci k lepsiemu, vcera som skoncil so strasne malou stratou len nejakych 40centov, cize uz sa dostavam do be stadia a coskoro pride upswing !
-
keep working, pojde to pekne
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
where are you, sir?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.