thanx you
good luck nech za tych 2k ruk chytis nejaky hot run
Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Neni nejak moc prisny ten stoploss 3bi? Swingy 4-5 bi su u mna bezne aj pocas jednej session. Neni lepsie si to nastavit na 6-10? Respektive prechadzat sposobom - mam 25 bi na dany level tak sa nan presuvam , ked mam 30-35 bi na predchadzajuci level zostupujem. Hlavne co sa tyka tychto mikrolimitov.Uroven hracov je podobna a tak vas casto podla mna brzdi len variancia. Aspon ja to tak robim, zecmam tie "stoplossy" ovela vacsie, ani neviem ci to nazyvat stoplossmi.
- Belghar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/2 krát
ee, je to v pohode tak ako to robim, odporuca to autor knihy blueprint a mne to tak vyhovuje
vyhody toho su v tom, že sa mozem rychlejsie movnut limitmi
vyhody toho su v tom, že sa mozem rychlejsie movnut limitmi
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
presiel som na windows 7 a zalohoval som si handy, potom sa sa pokusal ich dostat spat, vsetky mi nahralo okrem tych z LB
ako netiltuje ma to, ze mesiac ide zle ale tiltuje ma to, ze ani graf sem nemozem postnut a vyplakat sa,
ale uz sa to toci k lepsiemu, vcera som skoncil so strasne malou stratou len nejakych 40centov, cize uz sa dostavam do be stadia a coskoro pride upswing !
ako netiltuje ma to, ze mesiac ide zle ale tiltuje ma to, ze ani graf sem nemozem postnut a vyplakat sa,
ale uz sa to toci k lepsiemu, vcera som skoncil so strasne malou stratou len nejakych 40centov, cize uz sa dostavam do be stadia a coskoro pride upswing !
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
keep working, pojde to pekne
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
where are you, sir?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 7 hostí.