Takze zaciatkom roka som sa dostal na NL20 kde sa mi celkom darilo, chytil som slusny run vybudoval bankroll a koncom februara som skusal shotovat nl30 stylom ze polka stolov nl20 a nl30 hral som tak asi mesiac, co bola dost blbost a uz nikdy nebudem shotovat podobnym sposobom. Cely marec april sa mi moc nedarilo + som este zvykol tiltit tak som mal zhruba dva mesiace even, co zasa neni az take zle. Potom som si povedal ze si skusim zahrat HU, pustil som si dva stoly nl30 HU na lucky ace, zo zaciatku som rychlo vyhral par BI ale po par dnoch som na HU odtiltil cez 8BI a tak rychlo skoncila moja HU kariera.
Potom som presiel konecne natrvalo na nl 30 kde som chytil pekny downswing. v Maji som musel zliest na nl 20 doplnil som roll a koncom maja som uz uspesne beatoval nl 30 v juni aj juli som zacal po dlhom case pozerat videa co mi dost pomohlo a isiel som konecne hore. zaciatkom augusta sa mi zdalo, ze NL 30 uz beatujem pomerne slusne, vascinou som vzdy vedel co robit tak som zacal s pripravou na nl50 (dalsie videa)
koncom augsta som mal prvy shot na nl50, ktory sa mi podaril hned na prvy raz.Prvych 25K handov na nl 50 som mal winrate cez 12BB/100 takze to bolo super.
Teraz posledny mesiac mam mensi downswing + som zacal autopilotit co tak potom aj vyzeralo, ale teraz posledne dni sa opat dostavam do formy, tak sa mi to snad podari, nech mozem buduci mesiac okusit nl100vku

Este som mal plan natocit v lete video, co som aj vyskusal ale nakoniec som ho nepostoval lebo dost sekalo a nedalo sa to dobre pozerat, tak snad v blizkej buducnosti skusim natocit video u kamarata, ktory ma lepsi comp a potom ho postnem..

To by bolo asi tak vsetko.
este poslem par grafov jak sa mi teda dari.
Ta redline mi strasne uteka, co ma dost mrzi, ale zatial ked mam winrate mi to az tak strasne nevadi,