neviem, kde zacat, ale takto:
vzorka ofc cim vacsia , tym lepsia, na nejake zakladne odhady-podotykam odhady mozes pouzit aj malu, ale v zmysle
na 40 rukach
0/0 asi bude nit:)
45/45 alebo kludne aj 45/38 moze byt nejaky aggro tag, malinka vzorka,
78/0 bude asi pasivna fishka atd,
dolezite je, ze sa na to nemozes uplne spoliehat
dalsou vecou, ktoru by som doplnil je, ze hrat len podla cisel nie je zrovna idealne, za 40 ruk si si daneho hraca uz mal a mohol vsimat na stole a zistit, ci uz urobil nejaku hovadinu, hra overaggro,light calldownuje atd-toto vsetko nasledne moze rozsirovat tvoj valuerange v urcitych situaciach
super nema fullstack tak asi najlepsi nebude, kazdopadne..
no a podme na 99 hand
aj ked raisuje teda pomerne casto, prave raisuje UTG-radsej by som flatcallol, tym viac, ak su blindoch ryby ktore mozme dostat do ruky a zvysit si tym implied odds v pripadne, ze hitneme set.
co chces dosiahnut 3betom?aby zlozil?99 je pridobra ruka na otacanie v bluff-alebo cakas, ze ta dorovna s horsim?kolko toho horsieho v jeho utg open rangi je, s cim ta
a:ne4betne, na co by si zrejme musel zlozit alebo ak mas rad flipy tak huraaaa- ani za cca 77 bb stack uz to proti jeho rangu nie je radost shippovat imo
b;co ti nefoldne-takychto ruk tam ma asi ozaj malo
jedina vyhoda je, ze ked ta callne, si IP, ale ak je teda pomerne divoky, budes ho z ruky dostavat tazko + moze prist hromada overkariet k tvojmu paru-ako budes hrat potom?
posuvame sa dalej, k asi najhorsiemu z mojho pohladu, pride A46r board a villain ta cek/raisuje
a: aky mu davas c/r range?-na zaklade rangu s ktorym sa na ten flop podla teba dostal a calloval 3bet?aka cast z tohto rangu, ktora je stale slabsia ako tvoj par, ta cek/raisuje?mas pocit v 77/88?bude ti treba mikroskop aby si tu cast range vobec nasiel;)
b:co z toho bijes, ked v jeho c/r rangi nie su ziadne draws?
odpoved u mna je, ze velmi casto NIC